Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2020 11:28 - Новия световен ред - Втората сексуална революция, роботи и дихуманизация
Автор: michdam Категория: Политика   
Прочетен: 1706 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.11.2020 11:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Втората сексуална (роботизирана) революция - краят на света такъв какъвто го познаваме. 
Здравейте. Сега ще ви ябясня какво представлява втората сексуална.

Преди да започна да пиша за втората сексуална революция, първо ще кажа някокло изречения за първата сексуална революция. 

Първата сексуална революция беше свързана с феминизма - а феминизма, както ЛГБТ движенията и еко-движенията, е свързан с глобалистките милиардерски групировки. Целта на феминизма и първата сексуална революция, беше да се разруши семейството под предтекста, че се пазят правата на някои... Това беше част от тогавашния план за съкращаване на населението. В края на тази публикация ще оставя линкове към предишните си публикации, в които подробно съм описал всичко, което глобалистите направиха, правят и ще направят в бъдеще - принудителен транс-хуманизъм, пост-хуманизъм, пост-джендъризъм, педофилия, депопулация лгбт, феминизъм, еко-дживежия, нов световен ред, екстремна технокрация, насилствено сливане на човека с машината, киборги, хибриди и още много.

Сега да се върнем към конкретната тема - втората сексуална революция, която ще включва роботи и официално премахване на човешките взаимоотношения. 

За да разберем как това ще стане и как човешките взаимоотношения ще бъдат премахнати, трябва да разберем някои психологически аспекти, които са част от човешката природа - и тези психологически аспекти от човешката природа се манипулират с цел унищожаване на всичко човешко. 

Чрез свръх-стимулиране на първичнити нужди, всяко едно същество може да бъде и контролирано в угода на този, който му стимулира първичните нужди. Свръх-стимулацията на първичните, привитивни нужди води до специфични изменения в мозъчната структура, хормоналния баланс и невро-трансмитерите, което води до пристрастяване, породено от допаминов глад - допамина се качва, след което рязко пада - и оп... вече си пристрастен.

Психолозите, които изследват това, твърдят че поведението на хората може да бъде на 100 процента контролирано, ако на хората им бъдат доставяни неща, които ги правят щастливи... или им създават илюзия за щастие Свръх-стимулирането разрушава преценката за добро и лошо, правилно и НЕправилно, отклонява от правилния път, премахва здравия разум и мисловния процес и води до загуба на контрол - и превръща хората в примитиви, животни. Това се нарича пристрастяване. Когато си пристрастен, ти вече не мислиш кое е правилно и кое не - теб те интересува да си получиш стимулирането. Няма лъжа, която да не изречеш, няма дествие, което да не извършиш в името на своята стимулация. 

Това, че хората могат да бъдат контролирани чрез удоволствие, става ясно преди много години. Удоволствието се използва като инструмент за поробване и контролиране - капана на допамина. 

Всичко, което доставя удоволствие, може да мъде използвано като инструмент за контролиране на поведението - захар, сол, мазнини, нездравословна харан, телевизия, цветни и ярки образи, мигащи и ярки образи, усмихнати лица, наркотици, привличащи вниманието действия, бутончето "LIKE", порнография и други подобни. Всичко това води до повтаряема употреба - това е пристрастяването. 

Нека видим този цитат на Олдъс Хъксли през 1961г. - 

"След няколко поколения ще има фармакологичен метод, който да накара хората да обичат своето робство и да живеят в диктатура без сълзи, така да се каже, да ще има един вид безболезнен концентрационен лагер за цели общества, така че свободите на хората всъщност да бъдат отнети от тях, но по-скоро това ще се хареса на хората."

Това, което Олдъс Хъксли искаше да каже е, че вместо силова диктатура, която да контролира със сила, ще има метод, чрез който хората сами да поискат да бъдат поробени и всичко това ще бъде напълно доброволно. Както можете да видите, световните корпорации, които са на глобалистите, пълнят продуктите си с вещества като захари, сол, мазнини, опаковат ги в ярки, шарени опаковки, и ги продават. Резултата е много прост - всеки обикаля големите хранителни вериги, пълни си количката, без да се интересува не само от политика, но и от света около себе си. Има деца, които не ги интересува АБСОЛЮТНО НИЩО освен вафлите и чипсовете.

Когато правителството започне да мачка, всеки бива афектиран за няколко минути, след което изяжда 5 вафли, 1 шоколад, прави една чикия или търкане, и му/и минава. Храната е техния анти-депресант - решител на проблеми. Вече хората нямат борбеност. Волята е смазана от удоволствието. В някои случаи, храната е заменена от наркотици, или видео игри, или от алкохол или от нещо друго. Нали разбирате? Вместо да се борят, просто ще си доставят лъжливо усещане за удоволствие и сигурност - така е по-лесно. 

Защо ми е да отивам на протест, като мога да напиша яростен коментар във фейсбук? Защо ми е да мисля и да се тревожа, като мога да изям един шоколад и да ми мине?  Защо ми е да се боря с проблемите си, като мога да пия алкохол или да взема наркотици и да забравя всички проблеми?

Нали разбирате.

Знаете ли, че социалните мрежи също са направени от хора, които са свързани с глобалистки групировки като Рокфелер и Ротшилд? А знаете ли че, че тези глобалисти финансират и контролират всички ТВ медии и социални медии? Нали технологичните гиганти са на самите глобалисти. Вижте кой финансира тези фирми, а не кой е формално директор. Истинския директро е този, който плаща, не този който е на бюрото. Също така, програмистите работят и с психолози, които обясняват как да бъдат направени нещата по начин, който да задържи вниманието на индивида за възможно най-дълго време. 

Първо де-стигматизираха марихуаната, след това я де-криминализираха - след това я легалиризаха. Първо де-стигматизираха употребата на тежки наркотици, след това ги де-криминализираха... сега очакваме и да ги легализират наркотиците. Преди около два месеца Орегон стана първия щат, който де-криминализира всички видове тежки наркотици. Инициативата беше финансирата от Джордж Сорос, който също е инструмент на глобалистките милиардерски групировки. В края на публикацията ще оставя и линк към клипове, които обясняват как става диктатура чрез удоволствие, хедонизъм. 

Продължавам да пиша конкретно за втората сексуална революция и роботите.

Много от вас си мислят, че това не е сериозна тема. Е, само след няколко седмици в Брюксел ще се състои 5-тата международна конференция за любовта и секса между хора и роботи. Администраторите на тази конференция казват, след 15-20 години ще имаме 100% функционални хуманоиди, които няма да може да бъдат различени от истинския човек. А след по-малко от 10 години, преди 2030г. ще имам много реалистични хуманоиди, които въпреки че са много реалистични, те все пак няма да са 100% реалстични. Има вероятност да се произвеждат и истински, живи хора, които да бъдат използвани за еднократен секс, след което убити и изхвърлени. Ще бъдат произвеждани по метода на ектогенезата и клетъчното култивиране. В края на тази публикация ще ви оставя линкове към тези теми. 

Това тук са някои от проблемите, до които секс роботите ще доведат, според критиците -

1. Хора, които са пристрастени към порнографията сега, ще бъде много трудно да избягат от това пристрастяване, ако имат обек, с който да се стимулират по всяко време, когато поискат. Наличието на източник на свръх-стимули прави трудно избягването на тези свръх-стимули.

2. Все по-малко и по-малко хора могат да изградят дълготрайни взаимоотношения. С въвеждането на секс роботи, бройката на хората, които могат да изграждат дълготрайни взаимоотношения, ще падне драстично.

3. Способността да се различи кое е правилно и неправилно в сексуалните отношения, ще изчезне.

4. Разбирането за здраволсловни сексуални отношения и родителство, ще изчезне.

5. Желанието за оправяне на вече нарушени взаимоотношения, ще изчезне.

6. Като цяло, желанието за общуване и изграждане на взаимоотношения, ще изчезне.       Подобни теми на английски можете да намерите тук - https://www.psychologytoday.com/us/blog/darwins-subterranean-world/201906/will-the-rise-sex-robots-mean-the-end-relationships

Тези два видео клипа обясняват как се налага диктатура чрез удоволствие

https://www.youtube.com/watch?v=tGkymdspups&t

и това - 

https://www.youtube.com/watch?v=PBsA7S8jxfU&t

А на следващите линкове можете да видите предишните ми публикации, в които обсъждам глобалистите и техния нов свят - 

ГЛОБАЛИСТИТЕ И ПЕДОФИЛИЯТА КАТО СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ - ЩЕ НАПРАВЯТ ЛИ ПЕДОФИЛИЯТА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/26/opitvat-li-lgbt-da-prieme-pedofiliiata-kato-seksualna-orient.1736930

ГЛОБАЛИСТИТЕ СТЕРИЛИЗИРАТ ВАШИТЕ ДЕЦА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/21/globalistite-sterilizirat-vashite-deca-eto-kak-go-praviat.1736287

ГЛОБАЛИСТИТЕ ЩЕ НАЛОЖАТ ПРИНУДИТЕЛЕН ТРАНС-ХУМАНИЗЪМ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/19/globalistite-shte-nalojat-prinuditelen-transhumanizym.1736043

НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД - ТЕХНОКРАЦИЯ, ХУМАНОИДИ, КИБОРГИ, ТРАНС-ХУМАНИЗЪМ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/21/noviia-svetoven-red-goliamoto-zanuliavane-tehnokraciia-human.1736269

ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ - ПРЕМАХВАНЕ НА ВАЛУТАТА И ПРАВОТО ЗА ПРИТЕЖАВАНЕ НА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/22/goliamoto-zanuliavane-premahvane-na-valutata-i-pravoto-za-pr.1736418

ПЕДОФИЛИЯ, ЛГБТ, ДЕПОПУЛАЦИЯ, СЪЗДАВАНЕ НА НОВО ОБЩЕСТВО - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/20/liberalizym-lgbt-pedofiliia-i-depopulaciia.1736059

КОВИД НЕ Е ПАНДЕМИЯ, А ПОЛИТИКА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/20/kovid-19-ne-e-pandemiia-a-politika-vsichko-e-pari-i-politika.1736063

НОВ СВЕТОВЕН РЕД - ПОСТ-ДЖЕНДЪРИЗЪМ, ДЕХУМАНИЗАЦИЯ, ПОСТ-ХУМАНИЗЪМ И ПРИНУДИТЕЛЕН ТРАНС-ХУМАНИЗЪМ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/23/nov-svetoven-red-post-djendyrizym-post-humanizym-prinuditele.1736566

ИСТИНАТА ЗА ПРОТЕСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ - ГЛОБАЛИСТИТЕ ОРГАНИЗИРАТ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ЗА ДА НАЛОЖАТ НАТИСТ БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЕМЕ ЛИБАРАЛНАТА ИДЕОЛОГИЯ - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/25/protestite-v-bylgariia-ne-sa-estestveni-a-sa-deistvie-na-glo.1736785  

НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, ДНК ПАСПОРТИЗАЦИЯ И СЛЕДЕНЕ НА ХОРА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/25/noviia-svetoven-red-na-globalistite-dnk-pasporti-qr-kodove-v.1736791

ПЕДОФИЛСКА ИКОНОМИКА - ЕКТОГИНЕЗА - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/25/gotvete-se-za-pedofilska-ikonomika-ektogeneza.1736905

Ако критикуваш ЛГБТ-тата, влизаш в затвора в Норвегия - https://michdam.blog.bg/politika/2020/11/27/.1736931



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: michdam
Категория: Политика
Прочетен: 34088
Постинги: 24
Коментари: 13
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031