Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2021 12:11 - Маков - Време е да се изправим срещу суровата реалност
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 738 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 17.01.2021 12:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Маков - Време е да се изправим срещу суровата реалност

13 януари 2021 г.

image  
  Първо овцете
се поставят в химикалки.
Тогава...   Ние отричаме. Според нас този кошмар не може да се случва. Но е. Covid няма да свърши, защото е претекст за създаване на полицейска държава. Ние сме мишки в лаборатория, управлявана от психопати .

От доктор Хенри Маков
Проучване на читателите в Twitter показва, че почти 45% все още смятат, че Доналд Тръмп ще спре кражбата.
Почти съм сигурен, че няма, защото е част от илюминатите, сатанинския култ, който контролира света. (Бих искал да греша.) 

image

Не осъзнаваме колко ужасно е положението ни. Тръмп, който се позовава на Закона за въстанието, е утешителна фантазия. Няма да се случи. Вече отстъпи.
Човечеството е дало ключовете на магазина на най-големия си враг - сатанисткия картел на централната банка. "Ключовете" се отнасят до силата да създават средство за размяна (пари или кредит) от нищото, с лихва,  като дълг към себе си. 
Парите са контрол. 
Нашите безсмислени предци са раздали фермата и като следствие човечеството е обречено. 
Начинът, по който медиите, политиците, Върховният съд, военните , големите технологии и корпорациите са подпечатали наглия преврат на Commie и са завъртяли протеста на Капитолия (а не кражбата на избори), тъй като „бунт“ показва, че САЩ са напълно подкопана от култа към илюминатите. 
Кръвта не тече през вените им. Парите го правят. С пари се купи кражбата на изборите, а с пари се измами COVID. Банкерите на илюминатите имат неограничено предлагане от него. Те само поръсват този приказен прах 

imageпо проблем и той изчезва. Фалшива епидемия осакати икономиката? Фондовият пазар е на върха на всички времена, благодарение на „стимул“.


ГОРЧАТА ИСТИНА

Истината е, че банкерите на илюминатите са сатанисти. Те са ЗЛИ. 
Искаме да харесваме богати и могъщи хора. Но те не са симпатични. Те са чисто зло. И те ни мразят.
Естествено биха казали, че доброто и злото са субективни. 
Те не са. Доброто е абсолют, а злото е неговата противоположност. Доброто е животът. Злото е смърт. 

Сатанизмът е религията на смъртта. Те няма да си починат, докато не ограбят живота от цялата му радост и смисъл. Много просто, целта на измамата и заключванията е нашата смърт. Това е и целта на опустошението в Сиатъл, Портланд и Лос Анджелис ... идващо във вашия град.

image

(Целунах момиче)
От векове сме подложени на безпощадна окултна атака. Никога не е било по-интензивно от днес. Новата поредица на Netflix,  Ловци на тийнейджъри на глави, насърчава предбрачен, лесбийски и междурасов секс. Първата сцена показва, че уж християнско момиче е преодоляло съпротивата на християнин, който иска да запази секса за брак. Те заместват здравите християнски норми със сатанистки норми, предназначени да направят хората дисфункционални.
Сатанински култ контролира и експлоатира своите членове, като ги развращава и разболява. Човечеството е включено в този сатанински култ, т.е. кабализъм.
Били сме под окултна атака много преди #camdemic. Изброих десет примера в тази статия от 2019 г.  
Бяхме лишени от права преди да откраднат изборите. Корпоративна Америка даде ясно да се разбере, че не иска „токсични“ клиенти, които не се съобразяват с комунистическите шиболети  като разрешаването на транзити в женските бани . 
Те ясно посочиха, че контролът, а не печалбата е техен приоритет. Християните и консерваторите  трябва да бъдат унищожени. Вече бяхме изгонени от социалните мрежи. Parler беше изгонен от Amazon. Протестиращите губят работата си.
Какво следва? Това правят комунистите. Нямайте илюзии. Байдън вече обяви намерението си да дискриминира белите.

image

(вляво, Илюзиите продължават. Друг мокър сън на Патриота: Пелоси е арестуван!)

Съвсем просто, злото е решено да изкорени доброто и изглежда, че злото разполага с всички пари и власт. Повечето от нашите "лидери" принадлежат към този култ. Набодени сме на копчетата на Луцифер. 
Въпросът е как да се защитим?
Как влияете на промяната, когато честните избори вече не съществуват? Когато социалният договор е нарушен? 
Едно е сигурно. Не вярвайте на ръководството на Тръмп напред. Той е коза Юда. Поне с Байдън знаем къде сме. Той е сенилен, педофил, комунист, предател и престъпник.  -------- Свързани - Обяснение на сатанизма  ------------------ Защо юдаизмът мрази Христос  ----------------- Какво лечение за рака, който ни боли? Адвокатът на PBS иска децата на избирателите на Тръмп, изпратени в превъзпитателни лагери Онтарио ще издаде глоби за напускане на дома   за "несъществени цели" Reddit - какъв е подходящият отговор на преврат от комисия?
Първи коментар от  S teve в Оз
За мен - най-важният ход от всички беше, че военните съвместни началници на щабовете изпратиха директива до всички военни сектори, че техният нов главнокомандващ е Байдън, идва 20 януари
Искам да кажа, ако Бог има други планове - това ще бъде Неговата воля - но на пръв поглед всичко е свършено за Тръмп
Това беше страхотно, но диво каране, докато продължи!
Въпреки това, той ме научи на чудесен урок за фалшиви движения като Q - предполага се, че Алекс Джоунс са служители на разузнаването на ЦРУ (мошеници?), Използващи най-добрите пси техники, за да дадат на консерваторите това, което е най-дълбокото им политическо сърце, да получат „Qtards“ да изпълняват опасни атаки като Capitol Hill (макар и само няколко екстремни, смесени с Antifa / BLM) ИЛИ да ги накарат да не правят нищо "седнете, яжте поп царевица и гледайте шоуто, което разбира се НИКОГА не се е случило, без значение колко прогнози на техните, които ФАЛИРАХА. Консерваторите ТРЯБВА да спрат да слушат оператори на Q сега или ще бъдат заблудени да направят евентуално по-лоши атаки.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. panazea - Господ е Българин !
17.01.2021 13:55
Ние сме божии чеда!
Панацея
цитирай
2. zahariada - Да
17.01.2021 14:06
Така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39756086
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031