Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2021 09:59 - НЕ СЪМ ОТ ТЯХ КАК СИЙКЕ АМА ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 3169 Коментари: 17 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... ПРЕДЛАГАМ КАТО СВАЛИМ БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ ПО СТАР ПАРТИНЗАНСКИ

           ОБИЧАЙ ДА ИЗДИГНЕМ ПАМЕТНИК НА ТОДОР ДИМОВ - ЧАКЪРА


      И ЗА ДА НЕ СЕ СЛУЧАТ ПОВЕЧЕ ТАКИВА СВИДНИ ЖЕРТВИ ПРЕДЛАГАМ;

             НОВИТЕ ПОЛИЦАИ ДА ПОЛАГАТ КЛЕТВАТ ПРЕД ПАМЕНТИКА НА

                   ТАЗИ СВИДНА НАМ ЖЕРТВА КАТО ЦЕЛУВАТ КРАКАТА МУ

                / по нов американски почин  на който иначе се подиграваме /

                     ПО ТОЗИ НАЧИН НАВЕКИ ОСЪДИМ БОКОВИЗЪМЪТ И 

           ЩЕ СПЕСТИМ МИЛИЯРДИ ОТ ГЛОБИ ОТ СТРАСБУРГСКИЯТ СЪД




Припомняме, кой е „човечецът„ Чакъра

Въоръженият с автомат "Калашников" 48-годишен мъж се барикадира във вилата си край паркинга "Извора на белоногата".

През нощта драмата достигна своята кулминация:
•След като психолозите не постигнаха успех с барикадиралия се мъж, министър Петканов обяви ситуацията за тежка и заповяда барети и снайперисти да се включат в акцията.
•На място пристига главният секретар ген. Борисов, който поема ръководството на операцията.
•Чакъра подпалва втория етаж на къщата и стреля срещу всеки, който мине пред нея.
•Синът му също се опита да го убеди да се предаде, но по-късно момчето, майката и сестрата бяха изведени от района.
•Свидетели твърдят, че Чакъра е в тежко психическо разстройство и няма да се предаде жив.
•Чакъра е криминално проявен, съден е многократно, бил е 8 години в затвора. Той има присъди за сводничество и въоръжен грабеж.

 

Тодор Димов е загинал след продължилата близо 20 часа престрелка, допълва информацията подп. Иван Петров.
 

Барети, жандармеристи, гранични полицаи
 с техника за нощно виждане и следови кучета, и служители на 4 районни управления в Хасковска област се включиха в акцията за арест на Тодор Димов.

Той трябваше да бъде задържан заради присъда за въоръжен грабеж във валутно бюро край Харманли, извършен преди 10 години, но при пристигането на полицаите вчера сутринта, Чакъра се барикадира в двуетажната вила, където по-късно се оказа, че е складирал истински боен арсенал и засипа с куршуми полицаите.

Все още вилната зона, в която до 2 часа след полунощ отекваха изстрели, е отцепена. Тодоров бе минирал района, където се укриваше. Цяла нощ пожарни автомобили осветяваха мястото на инцидента.

Кой е:
Пред приятели 48-годишният Тодор Димов заявил, че вече е стар и няма да издържи, ако влезе в затвора.
Той бил осъден на 6 г. затвор преди година за въоръжен грабеж на чейнчбюро в Харманли. При ареста обаче бил прострелян и закаран в болница. Димов избягал от там и по неизвестни причини останал досега на свобода.
Полицаите започнали да го издирват едва след заповедта на прокуратурата до четвъртък всички бандити да бъдат задържани.
48-годишният бандит се издържал от прасетата и кокошките, които гледал във вилата си. Там живеели и роднините на Димов - майка му, брат му и снаха му, защото къщата им в Харманли била ипотекирана.
Според местни жители Чакъра имал собствена "партизанска" банда по времето на Тодор Живков. Групата живеела в гората и се издържала от плячкосване на добитък. След 10 ноември 1989 г. Димов е задържан за кражби на коли и сутеньорство. Лежал е 8 г. в затвора.





image

... ЗАПАЛЕНАТА ОТ САМИЯТ ЧАКЪР КЪЩА И СЛЕД ИЗСТРЕЛЯНИТЕ 
16 РАКЕТИ ... ВСЪЩНОСТ ДИМНИ ГРАНАТИ ПРЕДИМНО ПО МАЗЕТО.

 




Гласувай:
5



1. getmans1 - Ех, съдба смешна и глупаво челов...
29.03.2021 10:08
Ех, съдба смешна и глупаво человеческа ... къв е тоз мерак „сам на маймун да се прайш„.

цитирай
2. vmir - Мдааа, да видим и описанието на бот Венцо, цитирам:
29.03.2021 10:36
"За да се покаже мъжкар, заповяда огън на поражение от лека артилерия срещу барикадирал се в семейната вила обезумял от страх човек . А страхът на този човечец бе напълно основателен. Дребен закононарушител , подлъган, че ако свидетелства в полза на обвинението ще остане на свобода и след това осъден ефективно. Знаем какво щеше да му се случи в затвора като прокурорски свидетел. Борисов го "освободи" от страховете му, като заповяда разстрела му."

И как само заявява "знаем какво щеше да му се случи в затвора" - сякаш бот Венцо представя само неопровержими истини от последна инстанция, а който не ги знае, нищо друго не може да знае. Казах ли, че 1 ботвенц може полезно да се използва като мярка за гьонсуратлък? Мярката ще разграничи гьонсуратите от измамниците и ще ограничи възможностите на престъпници и болшевишки диверсанти да мамят лековерните им читатели или слушатели, за да ги объркват и рушат устоите на държавата.

p.s. Моля бот Венцо да не навлиза в паразитна "аргументация" с делото в Страсбург. Защото мотивите му нямат нищо общо с измамите за "страхливия човечец" които бот Венцо уж непредубедено пробутва.

Бот Венцо, вече не сме царска България, взета на абордаж от агентите, хранениците и диверсантите на Коминтерна. Никой не ти е забранявал да се изселиш при онези, чиито опорни точки най-ревностно следваш.
цитирай
3. apostapostoloff - Венци е комунистически галфон и мръсник.
29.03.2021 10:54
Като всички комуняги. Не бива да му се обръща чак такова внимание. Той не заслужава дори да го заплюеш.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Не си!
29.03.2021 11:29
Затова ще плащаш, ще плащат деца и внуци за имиджа на българския Рамбо. Опитах се от сайта на нашето министерство на правосъдието да извадя осъдителните присъди срещу България за показните акции и арести . Не ми се получи...Ти си с връзки, имаш си приятел който може да го направи, а и в си имаш подруга в Брюксел.
Или и там " Бойко ги лови" съдът ИМ плаща!?
цитирай
5. vmir - Хайде да оставим патетиката за деца и внуци, които....
29.03.2021 11:40
Защото не е нормално някой да оправдава престъпността, за да не би ограничаването й да се хареса на електората.
цитирай
6. vencivaleri1951 - Може да съм комуняга
29.03.2021 11:41
но по вярност към БСП Борисов не мога да стигна. Човекът сам си "скъса" пагоните

за да не напусне редиците на БСП. По късно сам ще се постави в услуга на правителството на Станишев и ще му стане главен секретар и на него. Грешката на Станишев беше , че не го уволни категорично с ясно написани мотиви за връзките му с престъпните групировки , както и фирмени съдружия с лидери от тези групировки. За Борисов след това нямаше и да чуем. Заради царя, Станишев направи рокада в МВР, като остави на практика Борисов без власт и му позволи да го играе едва ли не десидент. Не го взе на сериозно , защото го е познавал от близо, познавал е капацитета му, но надцени българите. Пък и не го интересуваха много-той си работеше за настоящата позиция, която заема и ББ и Апостолов му бяха далеч от приоритетите му.

apostapostoloff написа:
Като всички комуняги. Не бива да му се обръща чак такова внимание. Той не заслужава дори да го заплюеш.

цитирай
7. vmir - 3. apostapostoloff - Венци е комунистически галфон и мръсник.
29.03.2021 11:49
Като всеки истински комунист, Бот Венцо смята тероризма който не е насочен срещу него за геройство. А пред подвизите на убийците от "Черните ангели", Чакъра е почти невинен младенец. Да се убие невинен човек е твърде дребно прегрешение за бот Венцо, освен ако убитият не е престъпник, който е лишен от героизма да убие повече хора.
цитирай
8. apostapostoloff - Нали и аз точно това казвам-
29.03.2021 11:57
комунягата е човешка отрепка без морал, интелект и достойнство. Комунягата е просто едно черво- яде и сере. И толкоз.
цитирай
9. анонимен - Само не разбирам как може комуня...
29.03.2021 12:42
Само не разбирам как може комунягите да вярват на курнела, след като тя беше върла седесарка, по нареждане на Костов престъпно приватизира техноимпекс, след това
стана от БСП и Сергей я уволни за корупция.
Комунягите наистина нямат мозък!
цитирай
10. vencivaleri1951 - Цялото достойнство в теб
29.03.2021 12:54
Папкал, слушал и донасял преди соца, попържащ след това. Постоле, не се заяждай
на дребно и ако имаш да кажеш нещо смислено казвай. Аз никога не съм крил своите убеждения, а ти цял живот си се крил. Крил си се преди , ако днес си искрен ,
викаш сега високо, да скриеш минало. Нагаждал си се цял живот да бъдеш на страната на по силния. Родата ми е била далеч повече опозиция, при това въоръжена опозиция на властта, а не като мен бля, бля, бля...Преди мен са съдени, пари за главите им са давани, аз съм само уволнен. Впрочем тук до някъде с Бойко си приличаме, макар, че при него е търсен законен начин да дезертира като офицер.
Постоле, протоколът в института бе към мен. В министерството съм имал първа степен довереност. Тоест имал съм възможност да чета докладите , както на командированите, така и на постоянно пребиваващите /работещи/ зад граница.
Не ме амбицирай да отида при онази скиорка от АБВ/списанието/ в Комисията по досиетата и по дружески да прочетем заедно твоите документи. Или както Кабаиванска каза открито и публично- Пишеха всички, писала съм и аз
Ти си за Борисов и тези около него , защото са огледален образ на твоя начин на мислене, на твоите страхове минали. Я се огледай кои са около Борисов-Ченгета и
деца на партийна и административна номенклатура. Кои са Атлантиците-син на преподавател по марксизъм, заместник /а и титуляр когато Паси бе министър/ син на завеждащ отдел на ЦК, преводачката на бай Тодор и т н...
Всички те борят комунистите!? Не Постоле, яхат те отново , като преди. Яхат и мен, но без целувки от моя страна. Джинсът ми е такъв-ярем не търпи, без" любов не се целувам" На Орлов мост не сме ходили с китки, аз ходех когато стоеше" Аряна"


apostapostoloff написа:
комунягата е човешка отрепка без морал, интелект и достойнство. Комунягата е просто едно черво- яде и сере. И толкоз.

цитирай
11. getmans1 - ДО - 4. vencivaleri1951 ... Затова ще плащаш, ще плащат деца и ...
29.03.2021 14:15
vencivaleri1951 написа:
Затова ще плащаш, ще плащат деца и внуци за имиджа на българския Рамбо. Опитах се от сайта на нашето министерство на правосъдието да извадя осъдителните присъди срещу България за показните акции и арести . Не ми се получи...Ти си с връзки, имаш си приятел който може да го направи, а и в си имаш подруга в Брюксел.
Или и там " Бойко ги лови" съдът ИМ плаща!?


... А ТИ, НАПРАВИЛИ СИ ТРУДА ДА ПРОВЕРИШ;
- колко от присъдините пари са отишли в джаба на адвокатите, а

... А ТИ, СМЕТНА ЛИ 2003 г. Чакъра е бил на 48 аз, на 50 а ти, на 52 ... почти набори
- аз, нямах в дома си калашник, 150 патрона, гранати и др.оръжия, в градината мини ...
- аз не съм вършил въоръжени обири
- аз не съм бил 8 г. в затвора

... А СЕГА, ВИЖ И ТОВА;
„Майката на Чакъра пред БЛИЦ TV: Бойко Борисов и Иван Петров взеха главата на сина ми и влязоха във властта
- Ако Тодор искаше, можеше да ги изпотрепе всички„

ТЯХ КУЧЕТА ГИ РАЖДАЛИ ... БЕЗ ДА СЪДЯ ТАЗИ ВЪЗРАСТНА ЖЕНА, ВЕРОЯТНО НА ГОДИНИТЕ НА МАЙКАМИ ПИТАМ ТЕБЕ ДЕТО „НЕ СИ КАТО КАКА СИЙКА,, ТЯ ЛИ ЩЕШЕ ДА ПЛАТИ ЗА „ИЗ-ПО-ТРЕ-ПА-НИ-ТЕ„ ОТ СИНА И ...

ЗАРАДИ ТОВА ПРЕДЛАГАМ ПАМЕТНИК ... ТИ И КОМПАНИЯ, БАРАБАР С ВОЖДКАТА СИ, ЗАЕДНО С ЕКИМДЖИЕВ, НАЛИ И ТОЙ КАТО ТЕБЕ ПО „ВРАТИЧКИТЕ„ В ЗАКОНА ИДЕТЕ И ГО ОТКРИЙТЕ ... ВЯРВАМ, ЧЕ СУРАТИ ЗА ТОВА ЩЕ ИМАТЕ ... МАСРАФА, РАЗБИРА СЕ НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ ... И ТО, С УДОВОЛСТВИЕ.
цитирай
12. vmir - Не е от тях бот Венцо, напротив - всичко си казвал открито и безстрашно.
29.03.2021 14:32
Истински херой. И хич не бил като мишоците, дето страхливо си споделяли само в мишите си дупки. Щото извън тях ги причаквал котаракът, който бил предназначен със закон да учи бот Венцо как най-здравословно да яде мишки. Обаче дошла демокрацията, която инкриминирала преследването и яденето на мишки, бот Венцо се сетил, че хероическия статус може да се предявява без да си заплашен от изяждане и започнал да назидава оцелелите мишки за някогашният им страх пред неговия учител и кумир.
цитирай
13. apostapostoloff - Типична комунистическа свинщина-
29.03.2021 14:39
Бойко Борисов е крадец, аз съм доносник и т.н. Това си е чиста проба набеждаване и за него се лежи цели 6 години. Но Борисов явно не желае да си цапа ръцете с лайна като теб. Няма да ги изцапам и аз. Майната ти, клеветнико! Както вече отбелязах, ти не заслужаваш дори да бъдеш заплют.

И какво като отидеш при Катя Бончева? Какво ще откриеш? Нищо. Нищичко. Защото съм живял зад граница като преводач на наши строителни обекти. И толкоз.

Работата обаче е там, че ти си по- голям дегенерат и от Сталин. Той поне твърдеше, че "син для отца не отвечаеть".
цитирай
14. vencivaleri1951 - Всички сме донасяли след излизане в чужбина
29.03.2021 15:47
Аз съм си чел докладите от командировките си и бележките върху тях от "оперите"
Никога не съм предполагал, какъв смисъл на думите ми могат да предадат десарите.
Чел съм и същински доноси срещу себе си. Няма как да не си използван като преводач-волно или не от службите. Не е задължително да знаеш, че донасяш и тези информатори са ценни защото не чувстват вина, а от там и страх.
Аз за друго говоря...Ако отидем при Катето/разбирам че имаме обща позната/ и извадим досиетата си ти в твоето ще намериш ли , протест като студент срещу задържане по политически причини / Вл Буковски/, срещу градоустройствоен акт-изсичането на липите по Скобелев, сиктердосване на присъда-имах условна присъда за производствен инцидент с летален изход. Бях вече минал интервюто и имах резервация за полет до Багдат. Може би щяхме и колеги да сме-всеки със своята специалност на обекта. Добре де пич. Ти си работил по обекти наши в чужбина -от проект до ключ вероятно. Аз съм участвал в проект на птицекомбинат чрез Агропромпроект за Либия и пак там в проект за поликлиника, чрез Техноекспорт строй И двата спечелиха, изкарах някой лев Колеги пътищари правиха проект за магистрала в Нигерия, щях да ходя в съвместен обект с руснаците в Ирак. Други ,газовици например проектираха и строяха инфраструктура за ГАЗПРОМ.
Нефт и газ спечелиха концесия в Либия...Тоест наясно си с възможностите ни в този
бранш преди промените. Хайде " обясни ми с думи прости", как можеш да венцехвалиш Борисов -"СТРОИТЕЛЯТ" , за порното което ни предлага ката ден.
Не знам къде си бил, но където и да си бил видя ли поне един път Кадафи, емирът на Кувейт, премиерът на Нигерия, Брежнев...да инспектират обект, а някои обекти бяха сложни и скъпи. Ти си видял много, знаеш добре имиджът на строителите който имахме...Защо ?

apostapostoloff написа:
Бойко Борисов е крадец, аз съм доносник и т.н. Това си е чиста проба набеждаване и за него се лежи цели 6 години. Но Борисов явно не желае да си цапа ръцете с лайна като теб. Няма да ги изцапам и аз. Майната ти, клеветнико! Както вече отбелязах, ти не заслужаваш дори да бъдеш заплют.

И какво като отидеш при Катя Бончева? Какво ще откриеш? Нищо. Нищичко. Защото съм живял зад граница като преводач на наши строителни обекти. И толкоз.

Работата обаче е там, че ти си по- голям дегенерат и от Сталин. Той поне твърдеше, че "син для отца не отвечаеть".

цитирай
15. vencivaleri1951 - В някои от въпросите ти , надзърта и отговорът
29.03.2021 16:05
Къде отиват парите от обезщетението?
Коментарът ми , а и постинга ми питат от къде идват парите, а не как се разпределят. Идват от теб и мен и Вмир и т н.
Това за което говориш Гетьо е липсата на достъп на обикновения човек до справедлив процес. Тоест , нямат болшинството от нас възможност да защитят живот, имущество , достойнство , независимо , че имаме правни основания за това.
Да, адвокатите печелят сериозна част от обезщетението, но и инвестират в делата. Такси, преводи, командировки-свои и на свидетели...
Това струва много пари Гетьо. Печелят в повечето случаи, защото се ловят с дела които смятат че 90% например ще спечелят. Тоест адвокатът в случая е бил почти сигурен че ще спечели делото за да инвестира сериозни средства.
А е сигурен защото законът/ Българския/ е на негова страна. За какво говорим тогава? Спорно дело никой български адвокат , няма да води за собствена сметка.
Ето как падат например запорите срещу Божков и от българските съдилища. Прокуратурата и КНОПИ ги прехвърлят веднага по други обвинения /а те са 18/ и печелят време-политическо време. Това ще свърши в момента в който съд извън страната се произнесе. И тогава аз и ти ще имаме да плащаме вече милиарди, защото бе съсипан бизнес за милиарди. Бе задигната колекция за стотици милиони. Като изключим обвиненията за убийства и изнасилвания, във финансов план бе обвинен абсолютно неподсъден човек. Божков навсякъде е акционер и няма управленски правомощия. Акционерното събрание предписва политика, разпределя, или не дивиденти, но не е задължено пред фиска. Ако утре "Пиле Градус" не платят сборове, може ли Гочето Гешев да го арестува?
Дали си минотарен , или мажоритарен акционер е без значение. Имаш равни права и задължения, до размера на участието ти.
Божков се съди и ще спечели. Хората , които имат да взимат печалби, обаче не могат да се съдят, макар, че законът също е на тяхна страна. Нямат пари и ще пият "студена вода"
В това е принципната ни идеологическа разлика с теб и компанията ти.
Според мен всеки човек трябва да има равни права на образование, здраве, достъп до съдебна защита...и т н, а не само малка и избрана част от хората. Хващат дребен чиновник с 1000лева рушвет и камери, и прокурори говорят...Хващат премиерът с чекмедже, заместникът му някога с жилища и цени не отговарящи на доходите му и нищо...Хванаха председателя на КНОПИ и нищо-пратиха го консул в Испания.
А спомняш ли си разговора на Борисов с градския прокурор в Банкя...
Какъв престъпник е този Джангъра, пред тези двамата-само разговора безпристрастно анализирай...
Битовата престъпност е травмираща, защото е пред очите ни-калашник, каменарски взрив и т н
Мафията е унищожителна защото те лишава не само от настояще, а и от бъдеще.


getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
Затова ще плащаш, ще плащат деца и внуци за имиджа на българския Рамбо. Опитах се от сайта на нашето министерство на правосъдието да извадя осъдителните присъди срещу България за показните акции и арести . Не ми се получи...Ти си с връзки, имаш си приятел който може да го направи, а и в си имаш подруга в Брюксел.
Или и там " Бойко ги лови" съдът ИМ плаща!?


... А ТИ, НАПРАВИЛИ СИ ТРУДА ДА ПРОВЕРИШ;
- колко от присъдините пари са отишли в джаба на адвокатите, а

... А ТИ, СМЕТНА ЛИ 2003 г. Чакъра е бил на 48 аз, на 50 а ти, на 52 ... почти набори
- аз, нямах в дома си калашник, 150 патрона, гранати и др.оръжия, в градината мини ...
- аз не съм вършил въоръжени обири
- аз не съм бил 8 г. в затвора

... А СЕГА, ВИЖ И ТОВА;
„Майката на Чакъра пред БЛИЦ TV: Бойко Борисов и Иван Петров взеха главата на сина ми и влязоха във властта
- Ако Тодор искаше, можеше да ги изпотрепе всички„

ТЯХ КУЧЕТА ГИ РАЖДАЛИ ... БЕЗ ДА СЪДЯ ТАЗИ ВЪЗРАСТНА ЖЕНА, ВЕРОЯТНО НА ГОДИНИТЕ НА МАЙКАМИ ПИТАМ ТЕБЕ ДЕТО „НЕ СИ КАТО КАКА СИЙКА,, ТЯ ЛИ ЩЕШЕ ДА ПЛАТИ ЗА „ИЗ-ПО-ТРЕ-ПА-НИ-ТЕ„ ОТ СИНА И ...

ЗАРАДИ ТОВА ПРЕДЛАГАМ ПАМЕТНИК ... ТИ И КОМПАНИЯ, БАРАБАР С ВОЖДКАТА СИ, ЗАЕДНО С ЕКИМДЖИЕВ, НАЛИ И ТОЙ КАТО ТЕБЕ ПО „ВРАТИЧКИТЕ„ В ЗАКОНА ИДЕТЕ И ГО ОТКРИЙТЕ ... ВЯРВАМ, ЧЕ СУРАТИ ЗА ТОВА ЩЕ ИМАТЕ ... МАСРАФА, РАЗБИРА СЕ НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ ... И ТО, С УДОВОЛСТВИЕ.

цитирай
16. getmans1 - ДО - 15. vencivaleri1951 - В някои от въпросите ти , надзърта и отговорът
29.03.2021 17:58
ТИ ЯВНО НЕ СХВАЩАШ КАКВИ НЕЛЕПОСТИ СИ ПОСТНАЛ И С КОМЕНТАРИТЕ СИ ЗАЩИТАВАШ... НЕЛЕПО И СМЕШНО Е.
цитирай
17. vmir - Как Сийке, как можа да си помислиш, че бот Венцо е от тях?
30.03.2021 11:49
Че не е загрижен за България? Че децата и внуците на България ще имат да изплащат 50 000, защото правителството посяга на невинни, спечелили милиарди във времена без пандемия, а следователно не от мярката 60/40???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6072961
Постинги: 2742
Коментари: 26495
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031