Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2021 11:28 - Мутрите – приятелите „в сянка” на Слави Трифонов (ПИСМО от приятел на Милен Цветков)
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1564 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 30.03.2021 11:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Слави отново е шут - разсмива мутренския бос Георги Илиев и компанията му ДНЕСМНЕНИЯ Мутрите – приятелите „в сянка” на Слави Трифонов (ПИСМО от приятел на Милен Цветков)

imageОт Admin на 29.03.2021  Прочетете този текст, преди да пуснете бюлетина за проводника на чалгата и простащината Слави Трифонов.

На 20 май миналата година с този текст един от истинските приятели на Милен Цветков разкри как Чалгаджията си прави нечиста реклама, отърквайки се в популярността и чистото име на загиналия в трагична катастрофа журналист.

След убийството на Цветков, Дългия наляво и надясно тръбеше, че Милен отивал при него. Припомняме написаното, защото сега е още по-актуално.

imageГостите на сватбата на Георги Илиев ръкопляскат на смешките на трупата на Слави

„Не, Станиславе!

Милен Цветков не трябваше да дойде при теб. Трябваше само да изчака зеления сигнал на светофара. Но не го дочака. Заради твой поклонник. Възпитан с песента „Едно Ферари с цвят червен”. И с други чалги, като „Бясно карай на червено…“.

Помниш ли, как през 90-те Дони си отряза косата, като протест срещу мутрите? С това ти си вдигна рейтинга на предаването, като каза, че Дони е твой приятел. Но не беше.

Малко по-късно ти гостува Илия Павлов, който седеше просташки и нагло заяви в ефир: „Ние създадохме мутрите”. Тогава ти не се възмути. Не протестира.

Помниш ли, че Милен Цветков, Сребрина Гаджева и ти тръгнахте от едно и също място – „Ку Ку”? Сребрина се омъжи за странно богат граничен полицай. Възпита сина си като мутра. И той обичаше скъпите коли. Сега е в затвора. От години чака присъда за умишлено убийство на напълно невинен и непознат младеж. Сребрина също ти беше приятелка. Помниш ли?

image

Доган благослови „Има такъв народ“ още преди да се появи на политическата сцена

Помниш ли, създаването на коя партия, твоят приятел Любен Дилов-син обяви преди години в твоето студио? Правилно – „Георгьовден“. Тя подкрепи Царя, Илия Павлов… Сред тях и семейство Николови – родителите на убиеца на Милен Цветков. И всички вие бяхте приятели…

Помниш ли, че твоето чалга-патриотарство създаде днешните „Патреоти”? Как с твоите сценаристи псувахте близки и далечни съседи, ама им крадяхте песните? Та после Динко от Ямбол, по тоя модел на омраза хукна да връзва хора със свински опашки.

На Великден Милен Цветков загина, убит от човек, който дословно повтори изпятото от теб.

А за телефона на Бог? „Щяхме да се разберем – аз за него, той за мен – нещо да свършим…” Така ли ще се „оправят” твоите възпитаници? Ще звъннат?

Когато трагично си отиде човек, като Милен Цветков, изведнъж започва състезание – кой, аджеба му е бил по-голям приятел. Само че истинските приятели не се ползват един-друг за нечист маркетинг.

Стой си при твоите приятели.

И не се натискай!“

От Марин,

Приятел на Милен




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39935109
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930