Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2021 09:11 - Знездите ми ГО казАха ... или „Те ти, булка, Спасовден!“
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1013 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 10.06.2021 09:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                    .....
                                                                     ... 

                  Ретроградният Меркурий носи късмет на мислещите хора

                          image 

 

              Докато планетата се движи назад, глупаците ще си проличат,
                                          както и скритите далавери

Невинаги ретроградният Меркурий вещае неприятности. 

Не само че няма да донесе неуспехи, но ще бъде в полза на мислещите хора. 

Всяка година по това време Меркурий прави глупаците по-видими от всякога. 

Имаме нужда от ретроградния Меркурий. Той може да е изключително полезен, защото кара хората да мислят, като им създава трудности. Човек няма да тръгне да мисли, ако всичко му върви по вода.

Всъщност ретроградният Меркурий може да се приеме като синоним на задълбочената мисъл.Доказателство е миналата година.

Той беше предпоставка за всички събития от юли, август, септември... През май и юни, когато беше ретрограден, вдъхна увереност на глупаците, че номерата им ще продължат да минават. Сега ще направи същото. Глупакът ще стане още по-самонадеян и вероятността да направи грешки, които да го съсипят окончателно, е огромна”

 

Тази година ретроградният Меркурий приключва на 23 юни, малко преди парламентарните избори на 11 юли.

Тогава глупакът ще стане особено видим.

Причината за това е, че по традиция той не обича да се задълбочава в своето мислене”.

Характерно за планетата, когато се движи в прав ход, са лъжите, измамите, манипулациите, подмяната на истината. Обърне ли го, прави видими за всички нечестните сделки, независимо дали става дума за далавери в банковото дело, незаконното подслушване и т.н.

Комуникацията е под прякото въздействие на Меркурий. Затова може би не е случайност, че именно сега се разпали скандалът със СРС-та и подслушванията.

Почти всяка година планетата става ретроградна в знака на Близнаците. “Всичко в живота има ритъм, има повторяемост - както има ден и нощ. Много ни се иска всяка година да бъде уникална, нещата да бъдат различни от другите. 

Повторяемостта е нормална и в самата природа. Всяка година слънцето влиза в определен знак на определен ден и заедно с него, на не повече от 30 градуса, стоят Меркурий и Венера. Първата планета изразява мислите на човека, а втората - чувствата. Слънцето е духът му. Представете си - човек пътешества от съзвездие в съзвездие със своите мисли и чувства. Нищо различно не може да му се случи, освен ако не си е научил урока”.

 

Затова глупавите хора както миналата година по време на ретроградния Меркурий, така и тази ще продължават да губят. Който е правил погрешни сделки, ще ги повтори. Ако някой реши, че понеже планетата е обърнала хода си, лесно може да измами и излъже, е в голяма заблуда. Няма как да се случи. Миналата година се опитаха, но не стана номерът. Това засяга политиката, икономиката, културата.

 През цялата година в знака на Водолея се намират Юпитер и Сатурн. Водолеят символизира висшата политика, която подкрепя законите, хуманността и равноправието. Този знак казва: “Всички хора са с равни права”. Затова и представителите в политиката, които отстояват тези принципи, ще имат успех. Крахът на политиците в България вече е видим, защото не защитиха хуманните принципи.

Заслуга за сгромолясването им има и Сатурн. Планетата е справедливият съдник, а Юпитер е римското име на бога Зевс - този, който се грижи да има равенство между хората”. Затова двете планети във Водолея носят промяна най-вече в политическия живот.

 

Хората, които са правили далавери, ще имат дълъг живот. Причината е, че когато Сатурн раздава възмездие, то продължава дълго. Тези в подобна ситуация обикновено искат тя да отшуми възможно най-бързо. “Планетата държи дълга нишката на живота, за да може човек да осъзнае за колко страдания е станал причина със своите действия”.

Сатурн ще бъде в съзвездието на Водолея за 2 години и половина, т. е. до средата на 2023 г. “Всеки, който се докосне до политиката с нечисти намерения и се опита да оправдае и защити някой, който е тиранин, ще претърпи крах. Самозабравилите се политици, които миналата година по това време преяждаха и препиваха, сега все още са със същия си образ”.

Третият ретрограден Меркурий за 2021 г. ще започне на 27 септември. Той ще бъде много интересен, защото слънцето ще е във Везни. Тогава си струва човек да си даде сметка за много неща.

Ще бъдат засегнати партньорските взаимоотношения, т. е. как ние носим отговорност за тези до нас - с които работим или живеем. Ще станат видими много от прикриваните и замазвани проблеми в бизнеса, политиката, семейството.


                                                                        .I.

                                          / Те ти, булкаСпасовден!“ /




Гласувай:
5



1. getmans1 - А, БРЕ, не ми казвайте иронично, че ...
10.06.2021 09:26
A бре, ей, не ми казвайте иронично, че ПУТИН виновен той, че си е виноват цял свят си го знае ... тъй, че иронията, ресто майна.
Ако нещо не е виновно то е, папцуцата джанковата ... в нея е спасението ... с нея бая неща мога да преглътна ... РЕТРОГРАДНИЯ МЕРКУРИЙ ми го кАза...
цитирай
2. apostapostoloff - В астрологията понятието
10.06.2021 10:22
ретрограден Меркурий не означава нищо. Тази констелация не влияе върху земния живот.

Не съществува освен това и понятието Сатурнова дупка. Това са идиотски измишльотини на български цървули. Нищо чудно- българите са малоумни по рождение.
цитирай
3. getmans1 - ЧЕ , нали за това е пърцуцата бе, ... има или няма все помага..
10.06.2021 10:43
apostapostoloff написа:
ретрограден Меркурий не означава нищо. Тази констелация не влияе върху земния живот.

Не съществува освен това и понятието Сатурнова дупка. Това са идиотски измишльотини на български цървули. Нищо чудно- българите са малоумни по рождение.



цитирай
4. getmans1 - . . . ИЗТРИВАМ МОРСКИ ПРЪДНИ С БЪР...
10.06.2021 13:46
... ИЗТРИВАМ МОРСКИ ПРЪДНИ С БЪРСАЛКАТА - .I.
morskipesni написа:
Сатурнова дупка- на морето дупка
Ретрограден Меркурий- ............................................


... Еба си и наглеца дето си, идваш цвъкаш няква си идиотщина и след час проверяваш дали още смърди

Е, вече ще е така ...
12:55 - morskipesni
11:39 - morskipesni

...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6130554
Постинги: 2772
Коментари: 26663
Гласове: 9687
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930