Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2021 07:07 - Нов двубой в държавата или какво е сам да се направиш смешен ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1732 Коментари: 10 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТЕБ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! КОЙТО СЕ ЕБАВА С ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, СИ ГО ПОЛУЧАВА! СЕГА МИ ПРАТИ ЦЕЛИЯ ДАНС И ГАУБИЦИ МИ ПРАТИ, АКО ИСКАШ!

imageПрезидентът Румен Радев от Брюксел пред медии коментира скандала с главния си секретар Пламен Узунов:

Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години.

Чух всякакви причудливи интерпретации на тази тема, включително и от предишния министър-председател. Явно неговите фантазии извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато.

Имам надежда, че рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления и грабежи. Това е поредната интрига. Вече 5 години аз, моето семейство и съветници сме подложени на непрекъснати атаки. Поръчителят е един, но не мисля да го легитимирам с коментари.

Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години. Укоримо е когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото бил обещал някъде. Визирам „Ало, Ваньо”.

Не искам да спекулирам, да давам изобщо… да легитимирам тези манипулации. Какво има в плика, какво е, това не е плик, това е подаръчна торбичка. Това са внушения и манипулации и идват от едно място и с една цел.

И откога връчването на подаръчна торбичка с алкохол е престъпен състав?

Няма да коментирам ченгеджийски похвати. Няма да ги летигимирам по този начин. Изкуствено създадени, изкуствено раздухвани.

НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТОВА ВИДЕО! Аз цял ден съм тук и нямам време да се занимавам с продукциите на… Не се занимавам с филмови продукции на партия ГЕРБ особено в ден като днешния. /б.р. има предвид, че се пъчи на среща с НАТО/“

Ще бъда кратка.

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТЕБ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!

Нямал си време да гледаш видеото /????/, но раздаваш оценки и квалификации кое е манипулация, каква бутилка алкохол имало и прочие „спекулации“.

Докато пътуваш на връщане в България, гледай обаче това видео със собствения си гузен, несигурен и нервозен образ, когато се наложи все пак да отговориш на въпросите на медиите за скандала. На четвъртия ден!

Харесва ли ти лицето ти? Харесва ли ти да мърсуваш върху лицето на сайта АФЕРА?

Но пък удобничко да ползваш разследванията на същия сайт АФЕРА за пачките и кюлчетата, за да правиш алюзии с Бойко Борисов?!

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТЕБ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!

И ИСКАМ НЕЗАБАВЕН ОТГОВОР ОТ ГУЗНАТА ТИ ФИЗИОНОМИЯ – КОЙ МИ Е „ПОРЪЧИТЕЛЯТ“?!!! И как си го представяш Бойко Борисов да е „поръчител“ на АФЕРА?! Коя е „филмовата продукция“, а аз Дейвид Линч ли съм? Къде е манипулацията?

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ПОЗОРНИЯ ЛИНЧ, КОЙТО СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ИЗВЪРШВАШ ВЪРХУ САЙТА МИ „АФЕРА“, РЕСПЕКТИВНО ВЪРХУ МЕН, КАТО ЖУРНАЛИСТ!

В близките дни, не на теб, защото очевидно теб нищо не те интересува освен да бъде запазена недосегаемостта на Пламен Узунов, въпреки непрекъснатите отвратителни скандали, в които те забърква, и да спечелиш на всяка цена втори мандат, а на читателите ще предоставя ФАКТИ кой е този прекрасен човек с когото се среща Пламен Узунов, така „по човешки“.

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТЕБ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!

И ще ти го кажа в прав текст – ти не заслужаваш втори мандат, не заслужаваш, защото лъжеш, лицемерничиш и точно ти манипулираш и си позволяваш без да си гледал видеото /?!!/ по твои думи, да правиш квалификации за журналистиката на сайта ми  АФЕРА.

Като разследващ журналист ще направя това, което мога, а аз мога много!, да осветя всичко онова, за което излъга, всичко онова, което премълча, и всичко онова, което смутолеви в мръсния ъгъл.

Моята работа е това.

Сега ми прати целия ДАНС, цялото ДАТО, целия ресурс на любимеца си – „новият Цветанов“ и гаубици ми прати, ако искаш.

20 години преживях битка с Борисов и компания, и тебе ще те помета.

Който се ебава с Веселина Томова, си го получава! Защото ти се ебаваш не с мен лично, но с целия ми труд, с мисията и живота ми – журналистиката.

И с всички онези, които искат да я вършат честно.

СРАМУВАМ СЕ ОТ ТЕБ, „НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛЕ“!

Веселина Томова 



Гласувай:
3



1. morskipesni - Тази е отписана.
15.06.2021 09:11
Собствената й "ебавческа" простотия го стори.
цитирай
2. vencivaleri1951 - И аз от уважение към собственика на блога погледнах клиповете.
15.06.2021 13:27
Първото, което мога да кажа е, че заснетите могат да получат солидно обезщетение от заведението заради служителят продал записите на ,,Афера,, Ако Гетьо на мен не вярва, да попита холандската си дружка, който ако не ме лъже паметта е изкарвал странично някой лев, именно с поставянето на видеонаблюдение. Ако то е регламентирано , то в договора строго е регламентиран , кой и при какви обстоятелства има достъп до тези видео и аудиозаписи /ако камерите са с микрофон,,. С две думи -извън регламентираните служители по охрана на обекта, само правоохранителните органи, при това със санкция от съда.
Знам го от опит, подписвал съм такива договори, вкл и за дома си. Не мога и ще бъда осъден ако публикувам например изневяра на жена си в собствения си дом, в собственото си легло.
Какво обаче виждаме на клиповете. Среща между Узунов и някакъв мъж , които разговарят дълго, които са си оставили телефоните , както бе пояснено на бара и в края на този разговор Узунов си тръгва с луксозна торбичка, като поглежда преди това съдържанието в торбата.
Кой е Узунов? Висш полицай, за кратко министър на МВР, днес съветник по сигурността на президента. За другият разбирам, че е бивш митничар на висока позив някога в митниците. Тоест срещат се двама мъже които с голяма вероятност да контактували и по служба в миналото. Единият е давал сигнали, другият информация и т н. Всичко това дали е в полза на държавата или лична е друг въпрос.
Съветникът по сигурността при президент, премиер, Народни събрание и т н има длъжностна характеристика, която му позволява да събира информация и с най-висок гриф на секретност. Този разговор извън благодарностите за трансплантацията може и да е разговор между информатор и разработващ. Текат проверки посъвместно , а не тайна, че апаратът на президента е в помощ на служебното правителство. Не е редно според мен, но не е незаконно и е факт.
Телефоните!? Ами аз съм оставял не един път телефона си извън кабинета на клиентите си. Има параноици. ,,Арестуват телефоните на адвокати, на счетоводители , а им разказват всичко!?
А в случая имаме Висш полицай , който по определение е параноик на тема следене, още повече, че го бяха слушали с Бобоков и публикували. Тоест разговорът може да е бил за всичко- приятелски, ходотайство, оперативен, изразяване на благодарност, както за последното каза митничарят. Кой не е благодарил по този начин за услуга...в случая животоспасяваща. Лошото е , че трябва да се ходотайство за такива услуги, че подобна услуга може би обрича друг на гибел....Ето това е проблем, дали няма пререждане
и т н. Иначе, че двама не искат разговорът да им бъде слушан евентуално и , че не е показал Узунов съдържанието в торбичката на Томова не вменява нищо. С Томова не се ,,ебава,, никой, тя го прави с професията си.
И финално. Слушах Виденов-както винаги точен и с визия. Той каза нещо много вярно. Някой го попита за Борисов, мисля, че Беновска. Жан каза:
,,Борисов и ГЕРБ са минало. Всяка партия може да бъде изчегъртана , но най трудно се изчегъртва партията на чиновниците. ,, Според мен Узунов е от тази партия. Видно е , че този човек работи и за себе си от позицията която заема. Поставя се в услуга на този и онзи, но все на хора с материални възможности. Това носи пасиви на Радев, но той не обръща внимание защото президентството днес е единствената легитимно и силно подкрепена институция. За добро или лошо му предстои на практика да управлява държавата, при това в много труден период на стагнация. Такива като Узунов ще трябва да ги гони, а не да ги защитава.
Срине ли се и той , ни чака анархия!
цитирай
3. getmans1 - Явно ти не разбираш как В. Томова ...
15.06.2021 15:09
Явно ти не разбираш как В. Томова ЗАКОВА Радев, като пеперудка в хербарий с топлийка го закова... в същност той сам протегна врат, щото голям умник.

...В името „втори мандат„ се подложи на всички възможни ... Рашков го дъни, Радев си кротува, „мисирките„ кротуват ...
...Днес Янев „брутално„ разтури песконференцията, мисирките пак си кротуват ... Рашков ги уволнява, Радев си кротува ...
... За специалиста по ДДС - Спецов пак си кротува ... за сега и мисилките си кротуват..
... А, ПИТАШ ЛИ СЕ КОЛКО ОЩЕ МОЖЕ ДА ПРИКРИВА УЗУНОВ - СПЕЦИАЛНИЯТ МУ СЪВЕТНИК ПО „ПРАВНИ ВЪПРОСИ„ С МИЛИЦИОНЕРСКО ОБРАЗОВАНИЕ ... нещо твърде често укоримо от твоя страна...

...Аз знам какво не харесвам в Томова и сайта и, защото я следя и съпоставям писанията и ... но мнозина от четящите я, я приемат едно към едно .. като питбул е.

Темата е с продължение ... а ти си провери блога, тази самолетна трагедия вече заема своя своето място реалния живот ... с фалшиви траурни физиономии и уж мъжки сълзи може и да не се размине ... ако има все още граждани... а не политикани.
цитирай
4. dobrodan - От човек?!?, харесващ Жан Виденов,
15.06.2021 19:11
какво може да се очаква?!
Абе другарю? Венци, тука няколко сте за психиатрията директно, знаеш ли?!
Точен бил и визионер?!
Да благодари на партията, че е жив още!
Направете ми една услуга, колеги. Нека оставим другаря президент да се дъни още един месец, средно два пъти дневно.
Нали може?
цитирай
5. getmans1 - какво може да се очаква?! Абе д...
15.06.2021 20:54
dobrodan написа:
какво може да се очаква?!
Абе другарю? Венци, тука няколко сте за психиатрията директно, знаеш ли?!
Точен бил и визионер?!
Да благодари на партията, че е жив още!
Направете ми една услуга, колеги. Нека оставим другаря президент да се дъни още един месец, средно два пъти дневно.
Нали може?


... ДОБРОДАНЕ, смешното е друго ... дълго време ДРУГАРЯЧЕКИСТилядоинещоси твърдеше, че е правоверен комунист и наричаше всички гласуващи разумно /практично и според интереса си/ та, наричаше „повратливци„ и един хубав ден призна „, че бил първи секретар на нам си кой столичен район, демек си бил чистак-бърсак социалист ... от ония дето Партията роди за една нощ.

Пустосваше Станишев, уж не харесваше Нинова но пък се влюби в нея, че и розата на село на нея кръсти ... сега ново пет - ДА ЖИВЕЕ ДР. ЖАН - ВИЗИОНEРА ... ДОЛУ гетю - ПОВРАТЛИВИЯ ДЕЛИОРМАНЕЦ /дето направил преврата 89-та, и нескопосания преход, че и Боко довел на власт/
цитирай
6. vmir - 5. getmans1 - какво може да се очаква?!
15.06.2021 22:46
getmans написа:
и един хубав ден призна „, че бил първи секретар на нам си кой столичен район, демек си бил чистак-бърсак социалист ... от ония дето Партията роди за една нощ.



Оооо, тук фабулата е много по-интересна от секретарстването, защото благодарение на нея бот Венцо не само вдигнал от пода агонизиращата столетница, но я върнал в мечтите от младите й години на революционен устрем и курс към безстрашна борба за власт. За да я възстановим, да си припомним тогавашните обстоятелства:
1. Бот Венцо до момента бил "аполитичен" и безпартиен, даже си падал парче дисидент и опозиция на тоталитарната власт.
2. Столетницата преживяваше морален срив след разкритията за лагерите на смъртта, печалните фалити на мегаломанските стопански фантасмагории, рухване на безкрайно отлаганото "светло бъдеще", фалита на държавата, но над всичко витаеше всеобщото възмущение от привилегиите, първо - на АБПФК, после на партокрацията и на подлизурките - доносници, топачи и автори на биографии по целесъобразност.

Е, как се избира безпартиен за партиен секретар на район в условия на катарзис и срам от безславния провал при толкова жертви на терора? С парашут???? Не става, защото болезнено връща към практиките довели до резила и безпътицата. Тогава как???

Ми с легенда, как иначе???

Кой ще избере бот Венцо тогава ако знаеше, че е от повсеместно заклеймените привилегировани АБПФК, от които на всички беше дошло до гуша далеч преди падането на комунизма? Или ако знаеше, че се е учил да пише на 18 години в Париж, докато другите ги стреляха по границите...

Но не - бот Венцо за БКП тогава не е имал нищо общо с всичко това, напротив - бил е безпартиен, аполитичен и дисидент, нали така? Един от всички онези прецакани и тормозени от партията и хрантутниците й.... И точно в качеството си на такъв, от името на измамените камилчета, бот Венцо започва да уверява каещите се, че хич, ама хич за нищо не им се сърди или, ако има място за сръдня, то е защото се срамуват без причина и не искат да продължат "борбата". Как ще я продължат ли? Ето, той - дисидента, битият заради протести, в когото те виждат своя жертва, той ще ги научи как да продължат славната си борба. Но първо да престанат да се срамуват от делата си, защото им го казва дисидент, който е бил безкраино щастлив да бъде бит заради великия идеал, на който те са служили. Да, защото - "какво тук значи някаква си личност?" Мдам. И живото безпартийно олицетворение на вярата в Партията и славните й дела стои пред тях и е готово да ги спаси от колебанието им и да ги поведе към още по-решителни и славни дела... е, докато ги научи де. После веднага ще ги остави да се оправят сами, защото бот Венцо е аполитичен, не му се занимава с политика хич, ама ще направи временно изключение изключително заради изключителното си преклонение към изключителния идеал...

Така ли беше, бот Венцо?


p.s. Ако някой си помисли, че бот Венцо е станал партиен секретар с измама - няма такова нещо, първо - защото е имал пред себе си много по-добри възможности и второ - скромността не му е позволила да обясни колко голяма работа е.
цитирай
7. vencivaleri1951 - Питбулът е едно от най тъпите кучета и силно "реактивен"
16.06.2021 01:16
В голяма част от цивилизованите страни тази порода с всички разновидности е забранена. В същата цивилизована част породата В Томова е в категорията на "вечния длъжник", заради обезщетенията , които има да плаща...
Аз не харесвам хора от типа на Узунов и го написах още при първия скандал с него/ в случая скандал няма/ Не може висш държавен чиновник, екс министър да се хваща и да върши секретарска работа на когото и да е , ако не е неговият шеф. Аз съм водил десетки дела и в повечето случаи нетърпението ме е карало да ги проверявам в канцеларията на съда, преди да бъдат изпратени на адрес. Правят го всички , макар, че не е съвсем редно, но закононарушение няма. Да ходи обаче екс министър, съветник на президента да се умилква около чиновничките , само и само да се хареса на Бобоков е излагация от всякъде. Шофьорът на Бобоков с кутия бонбони или шоколад би свършил същата работа. За това ми е думата

getmans1 написа:
Явно ти не разбираш как В. Томова ЗАКОВА Радев, като пеперудка в хербарий с топлийка го закова... в същност той сам протегна врат, щото голям умник.

...В името „втори мандат„ се подложи на всички възможни ... Рашков го дъни, Радев си кротува, „мисирките„ кротуват ...
...Днес Янев „брутално„ разтури песконференцията, мисирките пак си кротуват ... Рашков ги уволнява, Радев си кротува ...
... За специалиста по ДДС - Спецов пак си кротува ... за сега и мисилките си кротуват..
... А, ПИТАШ ЛИ СЕ КОЛКО ОЩЕ МОЖЕ ДА ПРИКРИВА УЗУНОВ - СПЕЦИАЛНИЯТ МУ СЪВЕТНИК ПО „ПРАВНИ ВЪПРОСИ„ С МИЛИЦИОНЕРСКО ОБРАЗОВАНИЕ ... нещо твърде често укоримо от твоя страна...

...Аз знам какво не харесвам в Томова и сайта и, защото я следя и съпоставям писанията и ... но мнозина от четящите я, я приемат едно към едно .. като питбул е.

Темата е с продължение ... а ти си провери блога, тази самолетна трагедия вече заема своя своето място реалния живот ... с фалшиви траурни физиономии и уж мъжки сълзи може и да не се размине ... ако има все още граждани... а не политикани.

цитирай
8. vencivaleri1951 - Гетьо, Добродане
16.06.2021 01:38
Жан е мярка за почтеност и като политик , и като човек. Работата ми с него и за него
ме прави горд/не горделив/ и е единственото смислево нещо което съм правил като обществено ангажиран . Не съм бил първи секретар на район, а председател-"първите" ги махнаха ЗАЩОТО ОЩЕ ГИ СТРЯСКАШЕ ЖИВКОВ. А председател станах защото ме хвана срам от номинираните предварително за бюро, които един подир друг си правеха самоотводи от страх. Попитах ги как не ги е срам/имаше и член на ЦК и кандидат член сред тях/ и залата ме аплодира и избра. Не съм взел нито лев, а съм налял лични не малко. За твое сведени Гетьо секретар ми беше бъдещ министър на царя-със звучното име Долорес/Арсенова/ Ти най-вероятно си го подкрепил, а значи и Долорес:) Нямаш представа на какво беше готова тази Долорес , когато аз се отказах от номинация за народен представител/ Второто място в листата винаги е за председателя или за негов избор/ Посочих достоен човек, който има два мандата.
А аз се отказах защото не ми беше на сметка-5 средни заплати бяха около 1000 марки и не ме устройваха. Бях наивен и мислех , че депутатите живеят от заплата, че наистина си затварят фирмите и т н
За Станишев много се радвах, когато оглави партията. С брат му бяхме приятели, родителите ни бяха близки Точно за това разочарованието ми от него бе толкова болезнено. Нинова е честен човек,
колкото може да бъде такъв един партиен лидер на системна партия. Тя обаче няма идеологическата подготовка-в нея се борят от една страна партийният лиде, от друга страна адвокатът, администраторът, фирмаджията. В осъзнатата част на БСП се борят комунисти, социалисти, социалдемократи, а Нинова така и не разбра тези противоборства и помисли, че се борят единствено против нея. Който не е с мен е против мен и започна да превръща БСП в лидерска партия като останалите Малко преди царя да дойде закарах приятелка при Ванга. До тогава гледах скептично на всякакви баячки. Не мислех да влизам, но бабата сама ме повика. Говори ми разни неща, на които не обърнах внимание и които след години станаха Без да и казвам ми каза , че добре съм направил че съм се "мащал " от политиката, че ЦароТ щял да дойде, че Иван/неке се дигне/, но ке дойде дЪн и Жан на ат можело да дойде. Малко след това се смяхме с Виденов на думите и -той ремонтираше нещо по селската си къща-селото му е съседно на нашето-Драгоил. Костов едва преживяваше категоричната загуба от царя Впрочем избъзиках го , че бай Тожо е бил прав като на Запад от Сливница не е правил министър и ето двама премиери от Драгоман/Драгоил е квартал на Драгоман/ един подир друг си отиват без да реализират идеите си.
Ще видим дали баба Ванга ще е права и този път.
Сега се сещам, че и Виденов и Костов в момента четат " Управление на риск и кризи" и доколкото знам от жена мистудентите ги обичат и са активни в часовете им.
Финално Гетьо, има голяма разлика между моя и твоя вот. Ти си "вървял и вървиш след победителите",
моят глас през последните 30 години никога не е бил престижен, модерен, умен и т н. Този път ще гласувам не за партия , а за приятели и за кора към които имам респект-бай Иван, професор Станилов...

getmans1 написа:
dobrodan написа:
какво може да се очаква?!
Абе другарю? Венци, тука няколко сте за психиатрията директно, знаеш ли?!
Точен бил и визионер?!
Да благодари на партията, че е жив още!
Направете ми една услуга, колеги. Нека оставим другаря президент да се дъни още един месец, средно два пъти дневно.
Нали може?


... ДОБРОДАНЕ, смешното е друго ... дълго време ДРУГАРЯЧЕКИСТилядоинещоси твърдеше, че е правоверен комунист и наричаше всички гласуващи разумно /практично и според интереса си/ та, наричаше „повратливци„ и един хубав ден призна „, че бил първи секретар на нам си кой столичен район, демек си бил чистак-бърсак социалист ... от ония дето Партията роди за една нощ.

Пустосваше Станишев, уж не харесваше Нинова но пък се влюби в нея, че и розата на село на нея кръсти ... сега ново пет - ДА ЖИВЕЕ ДР. ЖАН - ВИЗИОНEРА ... ДОЛУ гетю - ПОВРАТЛИВИЯ ДЕЛИОРМАНЕЦ /дето направил преврата 89-та, и нескопосания преход, че и Боко довел на власт/
цитирай
9. dobrodan - Венци,
16.06.2021 09:17
след тия ти редове "Жан е мярка за почтеност и като политик , и като човек. Работата ми с него и за него ме прави горд/не горделив/ и е единственото смислево нещо което съм правил като обществено ангажиран".....

Единственото свястно нещо, което можеш да кажеш, е:

ИЗВИНЕТЕ, БЪЛГАРИ. НЕ ИСКАХ ДА СТАНЕ ТАКА, НО ВИ УПРАВЛЯВАШЕ ТЪП СЕЛЯНИН И АЗ МУ ПОМАГАХ, ЗАЩОТО СЪМ ГЛУПАВ.

Нищо повече.
цитирай
10. getmans1 - ДО - 8-мият ЧЕКИСТvencivaleri1951 -
16.06.2021 09:54
Знам, че те засягам когато те наричам с някои епитети но замисли се върху следното;
- когато в предният коментар казах „, че „ще грасуваш за Жан„ ИЗЛЪГАХ ЛИ или ЦИТИРАХ и засегналите това

... СЕГА ПОГЛЕДНИ ТОВА;
- „Финално Гетьо, има голяма разлика между моя и твоя вот. Ти си "вървял и вървиш след победителите"
... ТА - цитираш ли, измисляш ли си, набеждаваш ли ... може ли всичко това да се определи като ЛИЖИ и КЛЕВЕТИ

... Няма да е лошо и да погледнеш в речника и определението за ЕРУДИТ

... А, НАЙ-ДОБРЕ Е ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАШ В ЧУЖДИТЕ БЛОГОВЕ ДА СИ ДОВЪРШИШ КОМУНИКАЦИИТЕ В ... ТВОЯ, ЧЕ ДА ИМА НЯКАКВА НОРМАЛНОСТ В ОБЩУВАНЕТО

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6126212
Постинги: 2772
Коментари: 26663
Гласове: 9687
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930