Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2021 07:07 - Галина Ляпунова - Эх! Батька, не друг ты, а элементарный негодяй!
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 403 Коментари: 7 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
              ... ГОВОРИТ МОСКВА ... ОПС, ТОВОРЯТ ПЬЯНЪIЕ ТРОЛЛИ

Владимир Салихов
преди 6 часа
- Председатель Колхоза "Беларусь" Так и не понял, что РОССИЯ, это не просто страна, а ВСЕЛЕННАЯ! цитирую Великою ЕКАТЕРИНУ 2

Tatiana Feoktistova
преди 7 часа
- Оказывается, что Лукашенко ну совсем, совсем неумный . Потеряет Лука свою страну !!!!

Lidiya Gureeva
преди 7 часа
- Темная лошадка этот Лукашенко.Хуже врага
.
Элисо Гуридзе
преди 6 часа
- Ничего не поделаешь: " горбатого могила исправит",  т.е. Лукашенко, упёртый, недоговороспособный человек,опять завертел задом!

Екатерина Згурская
преди 6 часа
- Да этому старому хамелеону верить нельзя, этот лис всё время торгуется и связан с Западом. Нельзя ему верить, он, как Гитлер. Да не нужен он России, достаточно его кормить


... И ТАКА ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО КОЕТО ПРЕДИЗВИКВА ТОЗИ ВЕЛИК РОССЯНСКИ ГНЯВ;


 




Гласувай:
0



1. getmans1 - Съжалявам, но ако някой е забеля...
05.09.2021 08:49
Съжалявам, но ако някой е забелязъл, че коментарите са повече от дами нека се знае, станало е съвсем случайно ...
Правя това уточнение заради един дето ме обвинява че чета само руски опозоционн сайтове и нарочно подбирам пиянски тролски коментари ...

Та, сеги искам и него, че и на него подобните да уведомя не, не са опозиционни тези клипове ... но това е тема на друг разговор - за някой дъждовен ден.
цитирай
2. vencivaleri1951 - Батьку мы знаем!
05.09.2021 13:07
Знаем за многовекторната му външна "политика" , която за "секунди" щеше да му изяде главата и Белорусия да мине в украински вариант на гражданска война и подредената , спокойна и икономически стабилна/за пример в постсъветското пространство/ държава, да бъде обезкостена като производство и селскоктопанство и банкрутирана като финанси. Блогърите имат право да не му вярват-"казваха му руския Тито"-само дето Тито не бе лидер на държава, която на 70% икономиката и да е свързана с Русия, а останалите 30% не могат да се осъществят без 70те. С две думи- Белорусия щеше да заприлича на България/съизмерима е по площ/ , само , че плюс гражданска война. Провървя на него, а и на Белорусия, че първо сбъркаха човека/ Лукашенко може да е всякакъв, но е мъжкар и не постъпи като украинския крадец на шапки и не си" плю на краката", когато усети "жега" Нещата от тук на там са ясни-Съюзната държава според мен е необратима.Естествено и беше Белорусия да е първата в този Съюз, защото е "най-чистият" руски народ, откъм етноси, за разлика от украинци, а и руснаци.
Това по темата-тя е безинтересна, защото е изчерпана.
Извън темата. Хубаво, че в Делиормана "не заглушават" Москва.
Питам се обаче, дали не сработват стари рефлекси и да се заглушават Би Би Си
Си Ен Ен...?
Щото там други са темите, не са "претоплени манджи"
Например коментира се как " Империята отвърна на удара" Как с дрон удариха семейство със 7 деца-12 убити общо, под претекст, че в бусчето се возил някакъв деец от Ислямска държава. Не било сигурно, но сигналът бил от доказъл се във времето източник. Това каза онзи "дебел негър от Алабама", който е шеф на Пентагона.
Видяхме и прочетохме разказите на затворници и следователи от Гуантонамо и лагерът в Ирак. Как с години са държани невинни хора, как са изтезавани-физически и психически. Как млад студент е арестуван и какъв излиза след 16 години в Гуантанамо. Как признава , че е корирал пилотите ударили "близнаците" след като му показали менте заповед, в която се нареждало да бъде арестувана майка му и оставена за развлечение на арестанти.
Видяхме и четохме за средновековни истезания ...Това в София видяхме и чухме, докото в Делиормана "ни чул-ни видял" и не коментирал
"Върхът на сладоледа" обаче беше изказването на правосъдния министър на янките, който е и главен прокурор. Не можело да се търси отговорност на американската държава и на следователите в лагерите защото действията са извършвани извън територията на САЩ.
цитирай
3. getmans1 - Батьку Ты знаеШ! - БЛЯ-БЛЯ, ЗНАЕШ...
05.09.2021 14:36
Батьку Ты знаеШ! - БЛЯ-БЛЯ, ЗНАЕШ!!!

- БАТКЬКА СИЛНИЯТ МЪЖ, ВЗЕ ДЕЦАТА НА ОПОНЕНТКАТА ... която ти, УМНЯГАТА нарече „ДЕСИТИЛЕТНИЦА„ ... обеща и живот ако прочете написан текст пред камерите и я изгони в Полша и ЧАК ТОГАВА И ВЪРНА ДЕЦАТА ! - ХВАЛА МУ, ПИЧ !
- А, ДРУГАТА ОПОЗИЦИОНЕРКА ЗАКАРА ДО ГРАНИЦАТА ДА ПРАТИ В ИЗГНАНИЕ И тя си скъса паспорта - ТОВА ОТ Си еН еН - ТИ НЕ СИ ЧУЛ, НАЛИ ?
- ДЕЛИОРМАНА и друго има да пита, ама няма да го направи, че ще „подкараш коня към ряката„

... Иначе;
- ДЕЛИОРМАНА многократно ти цитирал П. Пантев, че НЯМА КРАСИВА ВОЙНА ... и затова не коментира подобни грозни ВОЕННИ ГЕРОИЗМИ и факти, че иначе там ТРЯБВА ДА СЛОЖИ И ЛЮБИМАТА ТИ РУСИЯ и не само.
- Не ДЕЛИОРМАНА се кефи на ХИПЕР-СУПЕР-ДУПЕР РАКЕТИ и разни други оръжия ... КЕФ са му технологиите и прогреса за човека.
- ДЕЛИОРМАНА не се моли на ВУЛКАНА да затрие част от света.

- ДЕЛИОРМАНА предпочита да плаща за газ в КЕШ а не с ГЪЗ И ВЕЧНА БЛАГОДАРНОСТ !

ТОВА Е РАЗЛИКАТА И ТЯ Е ПРОСТА!!!
цитирай
4. vencivaleri1951 - Гетьо, много труден е за Делиорманът кешът
05.09.2021 15:42
За успели да се измъкнат в Русе вероятно, но за болшинството кеширането , дори за насъщният не е лесно. И точно това не иска Лукашенко да допусне в Белорусия. Не знам за какви деца говориш, но видяхме всички как зомбирани и надрусани хлапета хвърляха коктейли "Молотов" и бяха на път да запалят" пожар", който гасене няма.
Аз не съм фен на Батька и то е главно заради опитите му да хитрее, да послъгва и да разрешава парламентаризъм, колкото за фасада. Като изключим криминалното в Борисов, то той бе копие на Лукашенко в управлението-цялата власт концентрирана в едни ръце.
Когато казвам , че е мъжкар, то имам и доводите за това. Първо кариерата му. От председател на запуснато ТКЗС кариерно израства до президент. Няма цар, няма генерален секретар, няма Доган и Мултигруп да помагат. Когато казвам мъжкар имам предвид , как украинският президент се уплаши от пуча , подписа, каквото му поискаха и на часа избяга. Лукашенко сложи униформа, такава сложи и сина му и при силовите структури и при работническите колективи. Тоест сби се , а не избяга.
И всичко това му се случи, защото шантажираше руснаците , заигравайки се с тези, които му искаха главата/ Арестуваха група , во главе с американски гражданин в Москва, които заговаряха физическото му оттраняване- гледал си кадрите и ти, след като следиш Русия и Белорусия./ И не само неговата глава, а със сериозни претенции за територия-Литва и Полша.

А щом войната оправдава извращенията/ това което видяхме ни фашисти , ни болшевики са го правили, а те са правили много/ какво да говорим. И каква война е това да извадиш хлапе от западен университет и да го държиш 16 години без присъда/защото едно доказателство за съд няма/ защото някой си бездарник го нарочил за " Близнаците" И този бездарник и съдист в Америка не може да бъде съден, защото не бил извършил престъпленията на територията на САЩ, а извън САЩ не може да бъде съден защото бил американец. Виж за недоказани действия може да гониш дипломати, санкции, закони ..., но...
цитирай
5. getmans1 - В предходният си ком. 3 ти намекнах ...
05.09.2021 17:22
В предходният си ком. 3 ти намекнах че "подкарваш" коня към реката ... Ти явно не схващаш и пак подхващаш ЗАЩО БИЕТЕ НЕГРИТЕ

Ами не негрите са темата, ДАЖЕ И Батька не е темата.

Ти явно не схващаш ... тръгнал си мен да поучаваш, че и иронизираш.
цитирай
6. vencivaleri1951 - Гетьо,
05.09.2021 23:30
Че Лукашенко не е тема е ясно от месеци-чака човекът "края на мача". Той е минало. Ще заеме вероятно почетно място в Съюзната държава и толкова. Коментарите по темата са в общи линии , това което и аз казвам-не му вярват, защото на два , три пъти финтира руснаците след като изкрънка цени и кредити. Сега получава отново рамо, но след разписана карта на интеграционните процеси. Какви опоненти, каква опозиция. Ти наистина ли мислиш, че онова готино гадже Тихановска , го е била на избори? Впрочем тя е големият печеливш. Отърва се от вечно пиян и истеричен съпруг и получи "лайф" какъвто не е и мечтала.
А ти вкарах прочетено от западните медии за да ти подскажа, че нито Белорусия, нито Украйна са тема вече. гледах разширен репортаж от срещата на Байдън със Зеленски във Вашингтон. Украинецът поиска инвестиции в разписан план в размер на 273млрд долара , Байдън му обеща догодина 60млн в оръжейни доставки. На пресконференцията журналистите/западните/ не зададоха нито един въпрос за срещата. Въпросите бяха за Афганистан, дронът, лагерите, мъченията...Украински журналисти не допуснаха до микрофона. Друг въпрос бе, защо Байдън не е отговорил на нито едно от 20тината повиквания на Джонсън. И резултатът днес лъсна-оставени 20ина англ командоси се придвижват до Кабул в бурки и таксита. Впрочем на Джонсън, автора на любим твой цитат/че в Русия имало домове без тоалетни въобще/, трябва да му се напомни този цитат, когато днес неговите командоси бягат като "булки" от Афганистан, през безтоалетната Русия и когато той призовава тази безтоалетна държава заедно с неправовият Китай да изчистят фекалиите които Западът/вкл и ние/ натропа в Афганистан и Близкия изток. Ти още ли вярваш, че имаме 20% от защитата , която имахме във Варшавския договор. Армия ли имаме, съюзник ли имаме?
цитирай
7. getmans1 - Впрочем тя е големият печеливш. ...
05.09.2021 23:59
vencivaleri1951 написа:
Впрочем тя е големият печеливш. Отърва се от вечно пиян и истеричен съпруг и получи "лайф" какъвто не е и мечтала.


... ОТ ТУК НАСЕТНЕ СТАВА ЯСНО КАКВО СИ ГЛЕДАЛ - Първо не знаеше дори за кого става въпрос е сега знаеш и какво е имало под юргана ...

ОТРОВЕН СИ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ ПРОПАГАНДА КОЯТО ПОКАЗВАМ - ГРАМ РАЗЛИКА НЯМАШ ОТ „ПИЯНИТЕ„ ТРОЛОВЕ... Иначе все Си-еН-еН гледаш
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6078059
Постинги: 2743
Коментари: 26504
Гласове: 9636
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031