Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2021 07:07 - Под юмрука на „НАТО-вският„ ген. Радев ... няма О.К.
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1202 Коментари: 13 Гласове:
5

Последна промяна: 30.09.2021 07:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                    .....
                      ИМА САМО КРАТКОТО И ЯСНО „ СЛУШАЮ И ВЫПОЛНЯЮ „

De Profundis: Руската атака срещу българска медия – няма ли някой все пак да гъкне

                       Да се противопоставяме ясно и категорично всеки път,

                         щом руснаците опитат да размахват пръст

 

image

                          Верен страж на демокрацията и свободното слово

 

Пламен Асенов, специално за Faktor.bg

Доживяхме, граждани, руското посолство в София, което по дефиниция е поделение за специални операции от хибридната война на Москва срещу демократичния свят, да определя коя новина в европейска България е фалшива и коя – не. Да бие червени печати и да раздава оценки за независими български медии, сякаш те са техните подопечни руски зависими медии. 
Да, винаги съм подозирал, че, освен красива жена, посланик Елеонора Митрофанова е и твърде умна – а сега 

имаме доказателство

 Щом нейните хора са толкова умни, че сочат сайта Faktor.bg като най-русофобски, значи тя, техният началник, трябва да е още по-умна. Това се нарича логика. И тя съществува, нищо, че е измислена на Запад.  
Ма най-коленопреклонно молим, Сударня, направете и следващата стъпка – обадете се на президента Радев, той пък да се обади на вътрешния министър Рашков, а той пък да прати кварталния собственоръчно да арестува сайта Faktor.bg и да го окове на електронния позорен стълб пред районното. А публиката да минава под строй и да му дърпа ушите за назидание - непослушен сайт такъв! 

Ето как трябва да се постъпва с всички наглеци, дето си смучат от пръста и пишат текстове с антируско съдържание, вместо кротко да получават парички от руското посолство и да пишат текстове с красиво проруско съдържание. Защото то къде ще му излезе краят, ако се описва всяка идиотщина, сътворена от руските дипломати по света – шпионството им, провалите и некадърността, господарското им държане спрямо местните племена, безпардонният начин, по който погазват законите и правилата….. 
Представяте ли си? Хората по цял ден ще трябва да четат новини само за руските магарии, а това е неприятно, дори леко потискащо. Най-малкото защото тогава, вместо всички люде да заобичат Русия, както се полага на най-голямата и агресивна страна в света, всички ще вземат да я намразят. Имам предвид – да я намразят още повече от сега. Или дори по-лошо – ще вземат да ѝ се присмиват. 

Но имаме важен въпрос – защо руската амбасада тук си позволява не само безцеремонно да съди, а и в каруцарски стил да обижда една от наистина много малкото независими български медии. И ако си отворим очите, за да погледнем какво става наоколо, веднага ще разберем защо. 

Съвсем просто е – защото нищо не става. 
Първо, Външно министерство, което е призвано – не, а направо задължено, да си каже думата, когато някое чуждо посолство започне да се разпорежда в България, сякаш си е у дома, мълчи. 
Дали е чуло то за случая, при който, заради описание на пътен инцидент с участието на /избягал от инцидента/ руски дипломат, медия е ругана и нападната? Не знам, но ако не е чуло, значи трябва 

да си отпуши ушите, за да чува и да си отвори очите, 

за да чете. Дали е чуло, обмислило е цялата история и е решило нарочно да си мълчи? Ако е такъв случаят, какви са основанията – да не би характерът и мащабът на инцидента да не са достатъчно важни? Да не би служебният външен министър да не намира в себе си сили да проговори по случая, щом трябва да каже нещо, което няма да се хареса на руснаците? Или пък министърът  е искал да говори, но се е намесил горен фактор, който е спрял порива му? Ако е така – кой е факторът?

На практика същите въпроси важат и по отношение активността, пардон,  пълната пасивност по темата, и на МВР. 
Всички са наясно, че министър Бойко Рашков, прочут като смел борец за промени, които законово и технологично няма как да реализира, би могъл веднага да излезе с пълната информацията, която потвърждава правотата на сайта. В края на краищата, документите са налице в министерството – протоколи, показания, може би снимки от камери в района на инцидента. 

А ако ги няма, защото по случайност са изчезнали, тогава вече разговорът става друг.
Но, така или иначе, Рашков и неговите хора мълчат вече трети месец. Очевидно 

не искат да си развалят рахатя с руското посолство, 

предпочитат да арестуват дребния хулиган Мартин Заимов, за да угодят на руския интерес, отколкото в български интерес да извадят документи, които ще жегнат руснаците. 

Не иска МВР да си разваля рахатя също с патрона на сегашното служебно правителство, президента Румен Радев, когото дори западните медии понякога наричат „проруския президент на България“. Чудя се защо ли? 
Но, да, Радев би бил наистина ужасен, ако, точно преди да го изберат наште хора, които искрено и лично обичат наште хора, той се озове насред инцидент, който засяга интересите на наште хора и те вземат, та му скръцнат със зъби. 
Ах, недей, че съм още мома свенлива, нищо, че съм без кюлоти! 

А разузнаването, те нямат ли нещо да кажат по случая. Може би в колата на посолството да се е возил някой руски шпионин, та затова шофьорът да е изчезнал яко дим, без да си остави визитката на пострадалия човек. Или може руснаците да са прекарвали „Новичок“-а, останал им от опита за атентат срещу Гебрев. Или оръжие, дрога…..Кой знае? 
Не знам кой знае, но знам кой би трябвало да знае. Обаче и той мълчи. 

А в тази история най-оглушително според мен е мълчанието на всички български медии – с изключение на Юлиана Методиева и сайта „Маргиналия“. 
Абе, колеги, освен че голяма част от вас нямат професионални умения и професионална чест, нямате ли поне инстинкт за самосъхранение? Не си ли давате сметка, че когато едно чуждо и враждебно – чуждо и враждебно не само като националност, а и като манталитет, нагласи и интереси – посолство се зъби и разпорежда безцеремонно в собствената ви медийна територия, нещата са отишли твърде далеч. Не разбирате ли, че в душите ви вилнее автоцензура под формата на политически страх и журналистическа некадърност, че мълчанието ви всъщност не е обикновена предпазливост, а абсолютно излишно и вредно подмазване на една тъмна и недемократична сила, че поведението ви, освен всичко друго, е проява и на пълно безхаберие за българския интерес и българското достойнство изобщо.
И още малко за медиите. Вместо да ви обиждам – което би трябвало да направя, но не искам – ще ви разкажа поучителна история. Преди години питах един стар и мъдър арменец дали когато комунистите започнаха тъй наречения „възродителен процес“ срещу турците, арменците се зарадваха. А той – хем се зарадвахме, хем се уплашихме. Защо, бе, нали мразите турците? Ами защото ние щяхме да сме следващите.

Не знам дали няма да е много нахално, но да попитам и какво каза или направи по случая представителството на ЕК в София. В края на краищата, борбата с руските хакерски атаки, руската хибридна война и фалшивите новини като нейно оръжие, е силен европейски приоритет напоследък. Затова съм изненадан от мълчанието по случай, в който основният създател и разпространител на фалшиви новини обвинява, напълно голословно,  добросъвестна европейска медия в създаването и разпространението им. 
Какво може да се направи, ще попита някой. Ами, след като не можем да вържем по една газена тенекия на всички руски дипломати и да ги подгоним отвъд границата, а тенекиите да трещят отзад, както съветваше Алеко по друг повод, то единственото, което ни остава като общество, институции и хора, е

 да се противопоставяме ясно и категорично всеки път, щом руснаците опитат да размахват пръст

Да, те нямат задръжки и вероятно скоро ще се преситим от техните простотии. Но дори тогава не трябва да спираме, те това чакат – да се уморим, да ни стане безразлична темата, да започнем да се съмняваме в собствената си правота. Чакат го, за да го използват в своя изгода. Винаги така правят. 


                                                                                .....

-... ОВЛАДЯНА Е ДАЖЕ БЪЛГАРСКАТА СЕКЦИЯ НА ФЕЙСБУК В ЕСЕН - ГЕРМАНИЯ


                  image  

Цензура! Пращат в карцера на фейсбук дори и за картина на Репин

https://faktor.bg/bg/articles/politika-hlyab-i-pasti-tsenzura-prashtat-v-kartsera-na-feysbuk-dori-i-za-kartina-na-repin

                                                                                 .....

                          image

                         ... „ ДЕМОКРАТИЧНИЯТ„ ген. Атанасов най-накрая се усети
                                        но остава въпроса дали ще се освести; 

Ако бъде сменен и шефът на ДАТО, цялата власт в сектор "Сигурност" се концентрира в Радев

https://faktor.bg/bg/articles/dato



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. getmans1 - Честито ви освобождение от ХУНТАТА -
30.09.2021 07:17
НОВИНИТЕ от вчера, доста видяха а никой не ги коментира ...

... „Днес следобед ме потърси по телефона мъж, представяйки се за Георги Георгиев от ВиК.

Госпожо Томова, вика, обаждам ви се, защото това, което е написано в статията не е вярно, АЗ СЕГА СЪМ ПРИ МИНИСТЪРА…


Два пъти повтаря, че сега бил ПРИ МИНИСТЪРА и ми се обаждал, докато е там.

Изслушвам го без да го прекъсвам, докато ми обяснява, че не бил натиснат, че нямало никакъв натиск, че САМО ПРИ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО РАБОТЕЛ ТАКА ДОБРЕ, че ако имало упражнен някакъв натиск върху него, би трябвало да има документи…

На това място не издържам и му отвръщам, че за първи път чувам, когато натискат някого, за натиска да има документи. „

... Енергийният министър обяснява за кризата с газа и недостроеният интерконектор - И ТОЙ и ТЕ от ПРАВИТЕЛСТВОТО ГЕРОИЗМИ ПРАВЕЛИ ЗА АЗЕРСКИЯТ ГАЗ ... да, ама нищо не казва за интерконектора при Кулата ... Вярно с капацитет 1миард кубика е, но досега 200-250 мил. са минали ... А, ЛЯТАТОТО СИ ОТИДЕ ... геройски проспано ...
... АЗЕРИТЕ ПРЕДПОЧИТАЛИ ДА ПРОДАВАТ НА ГЪРЦИЯ И ИТАЛИЯ НА ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ ... ЯВНО ЛЯТОТО, ЧЕ И СЕГА НЯКОЙ ПРОСПАЛ ДОГОВОРА - ГЕРОЙСКИ...

- ИЗВОДА ЛИ ... всеки сам да си го направи... НИКОГА ПОВЕЧЕ ХУНТА...

... Илияна Йотова. По bTV. Вицепрезидент и кандидат за вицепрезидент.

„Снощи се видя… Това са хората, които имат ОГРОМНАТА СМЕЛОСТ да застанат в този момент зад една президентска двойка…“.

Хората, „проявили огромна смелост“, въх, мари майко!„

... НАПРАВО ГЕРОИЗЪМ ... Мариана Попова написала във ФБ, че КОВИД-на заедно с детето си - Съпругъг В. ПЛАЧКОВ вместо в карантина и удома ПРАВИ ГЕРОИЗЪМ ПРИ Радев и Йотова на официалното предсавяне на кандитурата ... МАСОВ ГЕРОИЗЪМ, демек...

- ИЗВОДА ЛИ - Майната му на извода - ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА ...
цитирай
2. getmans1 - Днешният виц; - ЛУНА - Прези...
30.09.2021 07:38
Днешният виц;

- ЛУНА - Президент
- КОБРАТА - Студент
- ШОУТО НА СЛАВИ - Парламент

Хубав и щастлив ден ви пожелавам и не забравяйте, чака ни още по-голямо освобождение...
цитирай
3. notfun - /чака ни още по-голямо освобождение.../ дай Боже, Радо! крайно Време е...
30.09.2021 07:58


А в тази история най-оглушително според мен е мълчанието на всички български медии – с изключение на Юлиана Методиева и сайта „Маргиналия“.
Абе, колеги, освен че голяма част от вас нямат професионални умения и професионална чест, нямате ли поне инстинкт за самосъхранение? Не си ли давате сметка, че когато едно чуждо и враждебно – чуждо и враждебно не само като националност, а и като манталитет, нагласи и интереси – посолство се зъби и разпорежда безцеремонно в собствената ви медийна територия, нещата са отишли твърде далеч. Не разбирате ли, че в душите ви вилнее автоцензура под формата на политически страх и журналистическа некадърност, че мълчанието ви всъщност не е обикновена предпазливост, а абсолютно излишно и вредно подмазване на една тъмна и недемократична сила, че поведението ви, освен всичко друго, е проява и на пълно безхаберие за българския интерес и българското достойнство изобщо.
цитирай
4. getmans1 - ЮЛКЕ, нещо не ти разбрах заглавието ...
30.09.2021 08:30
ЮЛКЕ, нещо не ти разбрах заглавието но ... иначе цитата който си подбрала много точно описва какво ОСВОБОЖДЕНИЕ ни носят РАДЕВ И СИЕ
цитирай
5. notfun - ..дала..съм Вълна...)
30.09.2021 08:32

не можем,да..я изметем..тази Нагла, Кръвожадна...сган, вековеее
ни тормозят, и разделят..
Анатема!!

баЕ венцо, утре, повече, за Великата Октомврийска....кървава..симфония!
цитирай
6. starforlife - Радо, добро утро.
30.09.2021 09:38
Най-напред "държа" да дам един принципно изглеждащо опитващ се да насочи вниманието към моята персона пример, още повече, че е по темата и като всички нюанси, които се крият в/зад него.
Значи:
Това е втори след вчерашния твой постинг, в който чрез случая с наглостта на какъвто и да е там руски представител на мисията им в България, се изнася на показ нещо много по-съществено от това посолството на Русия как се отнася към самата случка, към самия инцидент.
Но както под предходния, така и под този ти постинги аз НЕ споменах дори (линк примерно) факта, че преди доста време имах постинг именно за нарушенията по ЗДП в България от управляващите автомобили на руското посолство и прочее прилежащи служби, който постинг съдържаше доста снимков материал на куп случаи и то запечатани (което е напълно естествено) от случайни минувачи, заснели какви ли не... педерастии - ха ха ха - на рашките наглеци по българските пътища.

Сега не точно по съдържанието на постинга... Което този път прочетох от край до край и относително внимателно...
Но по смисъла му, по темата му:
Съгласен съм с всичко написано от теб, или цитирано от теб, Радо.
И няма смисъл да го коментирам.
За мен обаче същественото е друго:
- Светът отдавна е осъзнал, че Русия е наистина държавата, която най-много вреди на какво ли не в същия този свят.
Особено на Демокрацията.
И радващото е, че може и не с темповете, които ни се искат... Все пак в този свят за добро или за лошо има и такива неща като дипломация например... В който свят, да се "отклоня", има едно чучело, Машенцето Шербеткова, която е не само грозна и глупава, а и проста и нагла и ни най-малко не е за този свят, светът на дипломацията...
Та, радващото е, че светът все пак постепенно очертава рамката, в която ЩЕ НЕ ЩЕ ще трябва да се вмести и ограничи въпросната мерзка (не като Народ, а като олигархия и политика) Русия.
Ще дам един прост пример.
"Законът Магнитски" го знаете всички, факт.
Какво провокира самото му появяване отново на всички е известно, включително и на чикижи-русофилистиците, с разликата, че те дори пред себе си не искат да признаят правотата му и това, че е нещо много-много хубаво и цели да отреже определени пера от крилата на руската престъпност към света като цяло.
Като цяло не само визирайки света, а руската престъпност, насочена към същия този свят.
Не знам дали знаете обаче... И затова построих така по-горните си мисли от току що...
Че в началото на тази година, Великобритания също прие свой "Закон Магнитски" и то във връзка с осъждането на 14 руски мега-престъпници (от общо 22-ма, останалите основно от централна Америка).
Тук, в Нидерландия, в Хага, международните дела за престъпления... да го нарека спрямо човечеството (хиперболизирайки, за да се схване сериозността на опитите на Русия да води какви ли не войни СРЕЩУ всичко демократично и добро по света), са именно насочени към Русия.
И, ако трябва да вмъкна и ирония, тук е момента да иронизирам (БайТралалай51-ви), че каква стана тя? Социалистическа Нидерландия е против Русия и за нея Русия е "враг" и то на цялото Човечество.
Не може цял свят да е против тази идиотска държава, понеже това е заговор.
Заговор може да има на ниво управляващи въпросните държави от цял свят (нима да речем Япония не е против Русия и не е със САЩ, но това не пречи на проруските идиоти да се опитват да използват Херушима и Нагазаки за ЛЪЖЛИВИТЕ си пропаганди), но не и да има на ниво социум, граждани на тези държави.
А негативното отношение на трезвомислещите хора по света е против Русия (отново повтарям - като политика, а не Народ, население) е факт и то е факт именно на базата на това, което се случва и хората виждат с очите си.
цитирай
7. getmans1 - https://faktor.bg/bg/articles/fakti-i-dokumenti-ruskoto-posolstvo-iztochnik-na-feykove-lazhi-i-kleveti-ukriva-paten-terorist
30.09.2021 10:26
... Във ФАКТОР са пуснали материал със всички факти по случая - проколи от КАТ писма на потърпевшия с институции и Застрохователи ... снимки и цялото описание на случилото се.

ВЪПРОСЪТ НЕ Е ЗА ДИПЛОМАТИЧЕСКАТА НЕПРЕКОСТНОВЕНОСТ ... ДРУГ Е.
цитирай
8. starforlife - Няма такова нещо като "дипломатическа неприкосновеност", Радо.
30.09.2021 10:51
Говоря в случая.
Въпросното понятие касае много различни неща.
Да не говорим, че номерът на автомобила на дадена мисия на чужда държава, НЕ ДАВА въпросната неприкосновеност.
Водачът не се е легитимирал!
Тоест, не се знае кой е и какъв е дипломатическият му статут и дали се ползва с дипломатически имунитет - както е правилното понятие - или не.
Тоест, той може да си е ама... бир-таман - ха ха ха - за съда.

Но понеже идеята е друга, да, та дори и да е такъв с въпросния имунитет, това не означава, че така трябва да се развият нещата не дори на ниво отношение на НАС, БЪЛГАРИТЕ - не визирам всички, а ИНСТИТУЦИИТЕ НИ...
Полицаят още тогава примерно е трябвало ДА ЗАДЪРЖИ въпросния. Има право!
Въпросният не се легитимира - нарушение, даващо права на полицая...
Фактически бяга от място на... ок, не е престъпление, но е инцидент - полицаят има право да го ЗАДЪРЖИ. Упражнявайки включително употребата на сила, ако онзи си го изпроси...

Но и в това не е "черния кахър" - ха ха ха.
При все, че за мен ИМЕННО В ТОВА Е, ЗАЩОТО ПОКАЗВА САМОЧУВСТВИЕТО НИ КАТО НАЦИЯ, особено спрямо руските КАПУТИ.

Въпросът в случая е И в поведението не дори на конкретния - той може и българин да е бил, а не руснак - не следя събитието и не съм наясно знае ли се еднозначно руснак ли е. Дори заговорил ЕВЕНТУАЛНО на руски, не означава, че е такъв при липса на легитимация.
Въпросът е как подхожда РУСКАТА СТРАНА.
Страна в "спора", а не държава.
Това, че наместо да издири потърпевшия, да МУ ПОДНЕСЕ ИЗВИНЕНИЯ и да го обезщети и то по-добре от необходимото, най-малкото, за да опази репутацията си с това да не се раздухва случая...
Тя, руската страна, наглее.
Все едно не само потърпевшия й е роб някакъв, а и цяла България, та трябва да се отнася така.
Например: Да не предаде извършителя (защото те го знаят отлично кой е) на БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!

Е мерси - такива КАПУТИ няма как да харесвам.
И така е с всеки нормален човек по света!



А сега ще ти направя "реклама" при мен - ха ха ха.
цитирай
9. getmans1 - . . . Тя, руската страна, наглее. . . . ...
30.09.2021 12:13
starforlife написа:
...
Тя, руската страна, наглее.


... Ето тук; https://getmans1.blog/politika/2021/09/27/faktor-bg-vrag-na-rusiia-i-svetovnoto-rusofilstvo.1781336 - е първият постинг, копи-пейст разбира се от ФАКТОР, не ставай смешен ... правя достояние на „блоговото общество„ случая и тогава ВВ1951 МЕ УБЕЖДАВА, че и при тази ситуация човека с моторетката можел да си вземе парите от застрахователя, и дори лично можел да му помогне в съда ... така го разбрах.

В статияята обаче случая се разглежда в още един аспект а именно, че Руското посолство обвинява сайта ФАКТОР в разпространение на ФЕЙК-НОВИНИ и както може да се очаква по този въпрос „„ни ду, ни ху„ ... недостатъчни били уликите.

Днес влезе 2 мин. преди тебе ... сега ако влезе отново дано погледне моят ком. 7, че там протоколи, писма, молби и снимки ... вече има документи дори са специалисти.


starforlife написа:
А сега ще ти направя "реклама" при мен - ха ха ха.


Да бе, ти ще ме ракламираш а ... А, АЗ ПОСЛЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ТИ НОСЯ ПАТКИТЕ ... хаха
цитирай
10. getmans1 - не можем, да. . я изметем. . тази ...
30.09.2021 12:17
notfun написа:

не можем,да..я изметем..тази Нагла, Кръвожадна...сган, вековеее
ни тормозят, и разделят..
Анатема!!

баЕ венцо, утре, повече, за Великата Октомврийска....кървава..симфония!


... Трудна работа щей,тъй да знаеш ... яко вкоренена.
цитирай
11. starforlife - ~
30.09.2021 12:31
getmans1 написа:
notfun написа:

не можем,да..я изметем..тази Нагла, Кръвожадна...сган, вековеее
ни тормозят, и разделят..
Анатема!!

баЕ венцо, утре, повече, за Великата Октомврийска....кървава..симфония!


... Трудна работа щей,тъй да знаеш ... яко вкоренена.

Трудна, не - само така изглежда.

Какво имам предвид:
- Никой млад българин, набор да речем след 1988-ма, ПРИМЕРНО, ни най-малко не го ЕБЕ Русия като държава и ни най-малко не е русофилистик - не русофил, което не е ненормално
- Всеки нормален и безпристрастен българин, живял по времето на социализЪма ("социалният" - ха ха ха) не бръсне Русия за слива и не му се ще да имаме като нация каквото и да е общо извън нормалните отношения. Търговски (но не само естествено) например.
Отношения обаче, които да почиват на базата не само на взаимна изгода, а и на взаимно Уважение.
- Русофилистиците (не русофилите) рано или късно ще се СМРАТ, Радо.
И колкото и просташки да звучи ПРЯМО и НЕЛИЦЕМЕРНО изказаната от мен ИСТИНА, с това тяхно летално изчезване, ще изчезне и "трудната работа" и особено "вкорененото".
Защото както казах по-горе, особено това за младите, просто няма да има ВКОРЕНЕНОТО и то с дългогодишното промиване на мозъците и няма да има "работа", за да е "трудна".

Както УМРЯ социализЪма (в онази му изродена форма, в която го строеха и недостроиха комунягите), така ЩЕ УМРЕ и русофилистицизъма.
Още има-няма 20 години.
цитирай
12. getmans1 - На времето евреите се справили за 40 ...
30.09.2021 13:21
На времето евреите се справили за 40 г. за нас май 1 век ще ни трябва само да налучкаме пътя - видяхме ги европейските българи ... песните на Слави им достатъчни да „борят„ носталгията ... че и тукашните не са малко, дори в блога...

Писах един век, че 100 г. ми се виждат мнжко ...

Прецака ми се нещо моторната коса ... днес няма да има - сиеста, за голямо съжаление.
цитирай
13. starforlife - ~ 12. getmans1
30.09.2021 17:17
getmans1 написа:
На времето евреите се справили за 40 г. за нас май 1 век ще ни трябва само да налучкаме пътя...

Ами ето, Радо - ха ха ха ха
Когато аз кажа, че ще ЗАПОЧНЕМ да се оправяме (защото най-напред ще трябва да се уравнят всички негативи и тогава да се тръгне напред) когато СЕ СМРЕ и последния комуняга в България... Мен (някои) ме обявяват (открито, а други само лицемерно си го мислят без да го изказват) за простак.
А Мойсей съзнателно е водил Народа си 40 години именно, за да УМРЕ и последния родил се в робство.
Еее, кое му е логичното?
Аз простак, понеже нямам психологическата бариера да кажа Истината...
А Мойсей като митологична личност - герой, защото дори го е направил.
М?
Къде е отсъствието на ЛИЦЕМЕРИЕ при Отправната Точка на тези, които поставят "диагнозите", на мен и Мойсей в случая като пример?


Ни най-малко не се опитвам да се сравнявам, а още по-малко да се равнявам с въпросната митологична личност, ни най-малко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6148582
Постинги: 2779
Коментари: 26684
Гласове: 9698
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930