Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2021 07:07 - Две- три мнения от автори и сайт които са далеч от моите пристрастия ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1313 Коментари: 14 Гласове:
3

Последна промяна: 17.11.2021 11:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                    ... Е, ДОСТА МИ СА ОТДАЛЕЧЕНИ КАТО ИНФОРМАТОРИ А, ПЪК ЧАК

               ДА МИ ФОРМИРАТ МНЕНИЕТО И ЗА ДОВОДИ, СЪВСЕМ ДА НЕ ГОВОРИМ


              АВТОРИТЕ НА ЦИТИРАНИТЕ МНЕНИЯ НЕ ЛЪЖАТ ЗАЩОТО ТЯХ ГИ БОЛИ,

                           А, ЛИЧНО НА МЕН ЗА СЪДБАТА НА БСП ХИЧ НЕ МИ ПУКА.

         И, СЪВЕТИ ОТ РОДА НА " Не плачи на чужди могили" СА ПОВЕЧЕ ОТ НЕЛЕПИ

                      И ПРИЧИНАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРОСТА, ГОВОРИ СЕ ЗА ПОЛИТИЦИ

     МЕРАКЛИИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ А НЕ СЕ ОБСЪЖДА КОЛЕДНО ПАРТИЙНО ПАРТИ.

 

И ОЦЕЛЯХТЕ ЛИ, БЕ, ГНИДИ ТАКИВА? ПОГРЕБА С ОТВОРЕНИ ОЧИ ЕЛИТЕН ПИЛОТ НА МИГ 29 И НЕ МУ ПУКА. ТА ЗА ВАС ЛИ?

СЕГА ПОЛИТИЧЕСКОТО
СМЕТИЩЕ Е ПОЧИСТЕНО И ЗАМЕСТЕНО С ЕДИН ПОСРЕДСТВЕН ТИП, НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ДЕМАГОГ! ДОКОГА ЩЕ ЗАБИВАТЕ ГЛАВИТЕ СИ В ПЯСЪКА?

БСП са смляни на кайма от машината за месо на Румен Радев, когото те самите направиха от нищо нещо. През същата машина за месо преминаха и поцелуйниците на Радев от „Демократична България“. Какъв срам. Да не говорим, че през машината за кайма преминаха и всички партии на протеста, които не спряха да облизват задника на Радев и пасмината му, в името на собственото си оцеляване. И оцеляхте ли, бе, гниди такива?

Сега политическото сметище е почистено и заменено с един посредствен тип, национален предател и демагог, който отдавна трябваше да преживее импийчмънт – не по една причина.

След като преглътнахте тези причини, уважаеми политически недоносчета, сега преглъщате ли отровата? Правите се, че не разбирате, нали!? Нищо не се е случило и вие сте доволни от всичко – неандерталци такива. Слушате политолози, социолози и прочее, които са едно завършено нищо в националното ни блатно тресавище. И сега накъде?

В президенството герговия Радев и в парламента – пак гергов. И добрев. И копринков. И намкойси. И само генерал бойко…, на бял кон плътно зад гърба на генерал радев. Срам.

Помните ли с какъв чутовен непокизъм и безскрупулност, същият този мъж на жена си Румен Радев остави без гроб своя колега и достоен български офицер – загиналият пилот на МИГ-29? Помните ли какви глупости говориха от екарана и как черната кутия стоя на дъното на морето достатъчно дълго време. Също като кораба Вера Су. А помните ли натовското мекере сложено за военен министър какви глупости дрънкаше за руските самолети и твърдеше, че пилота е виновен – никой друг! Да не ви казвам също, че след инструтаж при Радев, Военната полиция установи за броени дни всичко, което беше установено по-късно с милиони експертизи. Явно там работят пророци и знаят бъдещето. Схващате ли какво ви казвам, уважаеми мои разумни съграждани? Докога ще забивате главите си в пясъка?

Погреба с отворени очи елитен пилот на МИГ 29 и не му пука. Та за вас ли?

Николай Марков

                                                                            ...

... А, ЕТО И МНЕНИЕТО НА ЕДИН РЕПРЕСИРАН В ИМЕТО НА „ВОЙНАТА С МАФИЯТА;

                               ЖУРНАЛИСТА, НЕ МИСИРКАТА, СТОИЛ РОШКЕВ,

                ОТ НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА И ПРАВДИВА ТЕЛЕВИЗИЯ - БСТВ

ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ ЗА НИНОВА В ПОЛИТИКАТА Е ДА НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ. БСП E ПРОБИТО КОРИТО. ИЗДИГНАТИЯТ ОТ БСП ПРЕЗИДЕНТ ГИ ПРЕДАДЕ. КМЕТОВЕТЕ И МНОГО ОТ СТРУКТУРИТЕ БЕЗ СВЯН РАБОТЕХА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ПППП. 

https://afera.bg/%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d1%8a%d1%82-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0/    

                                                                             ...

...  И ОЩЕ ЕДНА СТАТИЯ ОТ ТОЗИ САЙТ ЗАГЛАВИЕТО УМИШЛЕНО ПРЕСКАЧАМ,

                ЧЕ ТОКУ ВИЖ НЯКОЙ ТАРТЮФЕЛ МЕ ДОКЛАДВАЛ А МНЕНИЕТО Е НА;

                                          Велизар Енчев:
 „Картите паднаха!

Корнелия за първи път призна: Президентът воюва с мен! Служебното правителство иска нейната оставка! Създадената от Радев ПП отне хиляди гласове от БСП!

Въпросът е един: Защо Радев, който дължи президентския си пост на Корнелия Нинова, води тази война и кого обслужва тя?“

https://afera.bg/%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d1%81%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%bc%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%b4%d0%b0/

                                                                           ......

                      Член на НС на БСП: Бях привикан от дясната ръка на Радев,
                          след като публично казах, че президентът е предал БСП

Това може да се обособи като модела Радев - привикване и сплашване на инакомислещите

image
            Васил Стоянов - ВЪВ ФБ, ФАКТОР И БАРИКАДА



Гласувай:
3



1. getmans1 - " Не плачи на чужди могили&...
17.11.2021 07:48
" Не плачи на чужди могили" - Какъв социалист очаквате да бъде този комунист-болшевик ... модерен европейски социалист, ли... ЧЕ такъв като чуе комунизъм и Китай му става топло на душичката и други места, абе кеф голям. Такъв изкара, че за успехите наСеверна Корея само можем да мечтаем.

... Майната му другаря ЧАНГ ЦУНГ дето бачка полугладен И ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ СИ ДЗИ, ЧЕ ПРОИЗВЕЖДА МИЛИАРДЕРИ НА КОНВЕЙР ... Да живее, ДА ЖИВЕЕ И ДРУГАРЯ КИМ ЧЕН, ЕЙ НА КВИ РАКЕТИ ПРАВИ ... и се подписва с картечница.
цитирай
2. lff - Единственият начин...
17.11.2021 07:54
... при сегашните условия, България да се отърве от комунистико-мутренския преход е Радев да спечели втори мандат, което обаче сега стана доста трудно
цитирай
3. vencivaleri1951 - Гетьо , това е библейски израз/в превод за Делиормана/
17.11.2021 09:32
" Всеки да погребва своите мъртъвци"
Ти от изборите насам "тъжиш за умиращата БСП" Недей! Смъртта и е преувеличена.
Погреби първо /ментално/ "твоите мъртъвци" от 89та насам, когато "Времето бе ваше" та го докарахте да пристанете на "Мутрата"
А аз какъв болшевик, маоист , баасист , фиделист...и т н съм не е важно. "Стига ми тази награда"-да те видя щастлив. Усещам, че ще кандидатстваш за Харвард още малко:) въпреки , че доскоро се подиграваше на "харвардците", а и на мен, когато казвах, че са симпатични и позитивни млади хора с добри познания. Радев не е замъкнал 700000 души до урните, а те самите с усмивка ги поканиха и спечелиха. Нинова , която е честен човек, но не разбираше, че не е за лидер на БСП-нито потомственост, нито харизма. Начинът по който приключва с БСП е повече от осъдителен.

getmans1 написа:
" Не плачи на чужди могили" - Какъв социалист очаквате да бъде този комунист-болшевик ... модерен европейски социалист, ли... ЧЕ такъв като чуе комунизъм и Китай му става топло на душичката и други места, абе кеф голям. Такъв изкара, че за успехите наСеверна Корея само можем да мечтаем.

... Майната му другаря ЧАНГ ЦУНГ дето бачка полугладен И ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ СИ ДЗИ, ЧЕ ПРОИЗВЕЖДА МИЛИАРДЕРИ НА КОНВЕЙР ... Да живее, ДА ЖИВЕЕ И ДРУГАРЯ КИМ ЧЕН, ЕЙ НА КВИ РАКЕТИ ПРАВИ ... и се подписва с картечница.

цитирай
4. missana - Много ценен материал с цитирани интересни виждания, поднесени емоционално.
17.11.2021 09:34
Моето мнение е следното. В нашия политически живот всичко което се случва е предварително решен отвън сценарий. В случая т.нар. партии на промяната бяха използвани като своеобразно съоръжение единствено за едно - да се гласува за машинния вот. Целта беше ясна - чрез него да се осигури лека и удобна фалшификация на изборния резултат. В крайна сметка така бяха въдворени двама изпечени мошеници чрез набързо скалъпена партия. Те са угодни на външните централи, които ни ги натресоха и тези двамата са поели редица ангажименти в краткосрочен план. Един от тях е да извършат предателство по македонския въпрос. Радев е просто една марионетка на същите външни централи. Дори и да бъде преизбран, според мен не е предвидено да изкара втория мандат докрай. Същите централи ще му резнат квитанциите. Видяхме какво се случи с властогонката Корнелия Нинова - тази която никога не подаваше оставка. Спихна за 24 часа по външно нареждане на въпросните централи. За тях нашите политици са жалки платени пионки, които те махат от дъската, когато си пожелаят. С един замах смляха Демократична България и Има такъв народ. За Майчето и Отровната тройчица си беше предварително ясно. Те и без това не стават за нищо. Така че шоуто ще продължи и не след дълго предричам, че Радев също ще бъде пожертван. Когато разбира се му дойде времето!
цитирай
5. getmans1 - Моето мнение е следното. В нашия ...
17.11.2021 10:12
missana написа:
Моето мнение е следното. В нашия политически живот всичко което се случва е предварително решен отвън сценарий.
....
В крайна сметка така бяха въдворени двама изпечени мошеници чрез набързо скалъпена партия. Те са угодни на външните централи, които ни ги натресоха и тези двамата са поели редица ангажименти в краткосрочен план. Един от тях е да извършат предателство по македонския въпрос. Радев е просто една марионетка на същите външни централи. Дори и да бъде преизбран, според мен не е предвидено да изкара втория мандат докрай. Същите централи ще му резнат квитанциите. Видяхме какво се случи с властогонката Корнелия Нинова - тази която никога не подаваше оставка. Спихна за 24 часа по външно нареждане на въпросните централи. За тях нашите политици са жалки платени пионки, които те махат от дъската, когато си пожелаят. С един замах смляха Демократична България и Има такъв народ. За Майчето и Отровната тройчица си беше предварително ясно. Те и без това не стават за нищо. Така че шоуто ще продължи и не след дълго предричам, че Радев също ще бъде пожертван. Когато разбира се му дойде времето!


... МИСАНА, мисля, че всеки си има правото да тълкува случващото сеспоред разбиранията си ... Радев е продукт на видно от първият му избор коя централа ... Сега нашинските стратези му правят „американска визия„ ... Инициативата „Три морета„ в момента не са актуален за САЩ проект - 20 мил. долара които дават са просто за „тока на фризера„ ...
На пук на мнението, че САЩ брутално се месят в изборите на държавиете си е старо мухлясало комунистическо мнение ... лостовете за влиянието им в „белите„ държави са по финни и не така болшевишко брутални.

Колкото до тия двамата „Харварда„ те са пък още по-лесни за контрол ... Тия две момчета „вършеят„ на нашият харман още от преди 5 год. - от тогава си лапат а, колкото до Байдън и неговият поздрав за Кирил Петков може да се окаже „поздрав„ на дипломатически език ...

На нов началник и малко прасе ... нали знаеш
цитирай
6. getmans1 - ДОПЪЛНИХ ПОСТИНГА ... А СЕГА И ЕДИН МОЙ КОМЕНТАР ОТ СНОЩНИЯТ МИ ПОСТИГ - ГЕРОЙСТВАТА НА РАДЕВ И СЛУЖЕБНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО съкратен вариант
17.11.2021 11:14
5. getmans1 - трето и четвърто да го направиш. . . . ...

16.11 22:40

dobrodan написа:
трето и четвърто да го направиш....
Когато объркаш подредбата, указана от Хайтов, стават фалове - рекъл таралежът и слязъл от четката за дъски :).


... И тук объркана подредбата ... героя се определя от цвета на формените чорапи.

На халост Бог ни праща телеграми,
- грешката на американските рейнджъри
- смърта на пилота
- „самоубийството„ на военният полицай
- ВЕРА СУ
- жертвите на пътя
- жертвите от ковид
- пожарите, половин село изгоря

И ни „ду„ и ни „ху„ от ГЕРОЯ само глеа кат ПУ т.е. ГЛЕДА КАТО ПУКЪЛ
цитирай
7. batogo - !!!:))) Поздравления за публикацията, приятелю Гетманс1! А ето и моето мнение по темата, което съм изразил в постинг вчера!!
17.11.2021 11:44
"Това мое творение го посвещавам на русо-робите – тези отколешни разединители на Родината ни България и на тяхната готовност по всяко време да Я харижат на тяхната матушка рУсия.
Развявайки по улици и площади руски знамена, газейки нагло Българското знаме, което никога не е било пленявано и поругавано така зверски, в постоянно очакване на някой, който да ги поведе в анти-български поход срещу здравия Български Дух и Разум, тези жалки човеко-подобия най-сетне намериха своя вожд и учител ... Дочакаха да се намери такъв родоотстъпник, жаден за власт и контрол, който да ги поведе на война срещу сънародниците си, отдаден в служба на кРемъл!
Разколникът на родолюбивата разумност, радетелят за реализирането на русофилското робство, ренегатът-разединител, резидент на руското разузнаване – Румен Радев, разбуди ренегатите за реализирането на разкол и разрушение...
Радвай се, русофилски резидент-разединителю, на русо-робите, развяващи в Родината ни руски и съветски знамена. Ретроградната ти реакция разконспирира роболюбивата ти радост от разпада на Родината ни...

С цялото ми уважение към моите читатели и с цялото ми неуважение и презрение към теб, жалки резидент-разединителю на народа и нацията българска: Огнян Узунов"
цитирай
8. getmans1 - "Това мое творение го посв...
17.11.2021 12:08
batogo написа:
"Това мое творение го посвещавам на русо-робите – тези отколешни разединители на Родината ни България и на тяхната готовност по всяко време да Я харижат на тяхната матушка рУсия.
Развявайки по улици и площади руски знамена, газейки нагло Българското знаме, което никога не е било пленявано и поругавано така зверски, в постоянно очакване на някой, който да ги поведе в анти-български поход срещу здравия Български Дух и Разум, тези жалки човеко-подобия най-сетне намериха своя вожд и учител ... Дочакаха да се намери такъв родоотстъпник, жаден за власт и контрол, който да ги поведе на война срещу сънародниците си, отдаден в служба на кРемъл!
Разколникът на родолюбивата разумност, радетелят за реализирането на русофилското робство, ренегатът-разединител, резидент на руското разузнаване – Румен Радев, разбуди ренегатите за реализирането на разкол и разрушение...
Радвай се, русофилски резидент-разединителю, на русо-робите, развяващи в Родината ни руски и съветски знамена. Ретроградната ти реакция разконспирира роболюбивата ти радост от разпада на Родината ни...

С цялото ми уважение към моите читатели и с цялото ми неуважение и презрение към теб, жалки резидент-разединителю на народа и нацията българска: Огнян Узунов"


... Добре си го написал БатОго ... От година-две му създават НАТОвски имидж ... не знам кого ще излъжат ... ЛИЧНО АЗ И НА ТАЯ „ПАТАРДИЯ„ СЪМ СЛОЖИЛ ЕДНА ГОЛЯМА ВЪПРОСИТЕЛНА.

Поздрави и бъди жив и здрав...
цитирай
9. vmir - Моят пресантиман е,
17.11.2021 12:54
че в следващото действие от настоящата пиеса Кирчо и Асенчо ще бъдат назидателно изритани от самия Радев за жив показ колко тъпи са в Харвард и колко качествено е образУванието на такива като бот Венцо и техните кумири.
цитирай
10. dobrodan - Изборите са фалшифицирани.
17.11.2021 13:36
Ний седим и се ослушваме.
Що на площада няма никой от "Изправи го, аз сама ще дойда?" Мммм?
Кирчо и Асунсиата имат три задачи: бази, джендерлък и адио, Македония.
Като ги изпълнят, сами ще си отидат.
Машинното гласуване е много удобно. Квото си поискаш - това ставало:).
Още пет години да гледам оня на 31-ви декември в 24 часа как раздвижва тежката си мраморна челюст :):):), е, не. Обаче.... Това ще е положението, Минке, ти си умна жена, измисли нещо? - казал на жена си обутия в чужди бикини мъж ;):):)....
цитирай
11. getmans1 - Ха дано ама надали ... мюрето само вряка
17.11.2021 14:16
анонимен написа:
че в следващото действие от настоящата пиеса Кирчо и Асенчо ще бъдат назидателно изритани от самия Радев за жив показ колко тъпи са в Харвард и колко качествено е образУванието на такива като бот Венцо и техните кумири.


... То и цитираният същия днес вряка едно, утре друго...
цитирай
12. getmans1 - Ний седим и се ослушваме. Що на пл...
17.11.2021 14:19
dobrodan написа:
Ний седим и се ослушваме.
Що на площада няма никой от "Изправи го, аз сама ще дойда?" Мммм?
Кирчо и Асунсиата имат три задачи: бази, джендерлък и адио, Македония.
Като ги изпълнят, сами ще си отидат.
Машинното гласуване е много удобно. Квото си поискаш - това ставало:).
Още пет години да гледам оня на 31-ви декември в 24 часа как раздвижва тежката си мраморна челюст :):):), е, не. Обаче.... Това ще е положението, Минке, ти си умна жена, измисли нещо? - казал на жена си обутия в чужди бикини мъж ;):):)....


... Седим и се ослушваме, че сме за еволюцията, не за революцията ... ама пуста еволюция акъл иска...
цитирай
13. getmans1 - ЩЕ СИ ПРЕСТЪПЯ ДУМАТА ДА НЕ ТЕ КОМЕНТИРАМ, ЧЕ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАМ И АЗ ...
17.11.2021 14:37
vencivaleri1951 написа:
" Всеки да погребва своите мъртъвци"
Ти от изборите насам "тъжиш за умиращата БСП" Недей! Смъртта и е преувеличена.
Погреби първо /ментално/ "твоите мъртъвци" от 89та насам, когато "Времето бе ваше" та го докарахте да пристанете на "Мутрата"
А аз какъв болшевик, маоист , баасист , фиделист...и т н съм не е важно. "Стига ми тази награда"-да те видя щастлив. Усещам, че ще кандидатстваш за Харвард още малко:) въпреки , че доскоро се подиграваше на "харвардците", а и на мен, когато казвах, че са симпатични и позитивни млади хора с добри познания. Радев не е замъкнал 700000 души до урните, а те самите с усмивка ги поканиха и спечелиха. Нинова , която е честен човек, но не разбираше, че не е за лидер на БСП-нито потомственост, нито харизма. Начинът по който приключва с БСП е повече от осъдителен.



... КОЛКО ВРЕМЕ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ МИ ТРЯБВА ДА ПОКАЖА НА ВСИЧКИ КОЛКО СИ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН СПРЯМО К. НИНОВА ... СЕГА РАНО СЕ МРЪКВА И СЕ ПИТАМ, ТРЯБВА ЛИ ДА ЗАГУБЯ ДВА ЧАСА И ВМЕСТО ДА СЪТВОРЯ НЕЩО В РАБОТИЛНИЧКАТА СИ ИЛИ ... ДА ИЗВАДЯ ПОНЕ ЕДНО ТВОЕ „ВЕЦИХВАЛИЕРЕНЕ„ НА ГОСПОЖАТА САМО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА

КОЛКОТО ДО МОЕТО СДС, АЗ ПРИТЕСНЕНИЯ НЯМАМ ВЪПРЕКИ ФАКТА, ЧЕ В ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО СЕ БЯХТЕ „ПОДСИГУРИЛИ„ С ТИПИЧО БЪЛГАРСКИЯТ ПАТЕНТ, В ЕДНО СЕМЕЙСТВО ДА ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ НАЙ-АВТОРИТЕТНИТЕ ПАРТИИ ... ТО ПРИ ВАС, КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ КОРЕНА - СЕМЕЙНА ЧЕРТА.
цитирай
14. vencivaleri1951 - Гетьо, аз и сега казвам, че Нинова е честен човек, работохолик, и упорита
17.11.2021 20:54
Това , че оспорвам днешното и изказване, не значи, че зачерквам симпатиите си към нея. Тя направи много, че Борисов да е аут завинаги от властта. Никой от днешните лидери от партиите на протеста не е отказвал позиции, които тя отказа и към които се стремяха нейни съпартийци.Ако беше поддала Бойко щеше са властва още 10 години, а тя и на Дондуков 2 можеше да бъде адресът и. Това , което не успя да направи бе да лидира и извън твърдия електорат, а това е задължително условие за лидер на партия стремяща се към власт. Няма я харизмата в нея. Трябваше да се оттегли още през лятото. Когато един отбор е в криза, се сменява обикновено тренера-играчите е трудно, феновете невъзможно.
Днешното и изказване обаче, макар и искрено е недопустимо. Първо , защото не е вярно и второ, защото е вредно. Вредно най-вече за БСП, особено , ако се заинати и провали преговорите

Колкото до уреждането. Увречението на жена ми по СДС идва от катедрата и в СУ, а не потомствен ангажимент. Тя е с правилен работнически произход-баща бояджия, майка шивачка-пролетарски произход отвсякъде.Ако става на въпрос при мен пролетарското липсва-дори и в "правилната" родова линия. За неправилната да не говорим.
А ти нямаш нищо общо с истинското СДС. Аз познавам и за съжаление познавах не един от лидерите им. Повечето от тях не биха стояли в една стая с Борисов, въпреки , че се опитваше да им дарява кученца. Е, двама , трима помияри се намериха и Мутрата взе синия цвят
Не ти ли направи впечатление резкия отказ на Стоянов, когато го тестваха за кандидат-той щеше да има много по добър шанс от Герджиков. Замисли се , защо отказа, въпреки , че имаше шанс за реванш?
Борисов е всичко това срещу което се бореха истинските седесари

getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
" Всеки да погребва своите мъртъвци"
Ти от изборите насам "тъжиш за умиращата БСП" Недей! Смъртта и е преувеличена.
Погреби първо /ментално/ "твоите мъртъвци" от 89та насам, когато "Времето бе ваше" та го докарахте да пристанете на "Мутрата"
А аз какъв болшевик, маоист , баасист , фиделист...и т н съм не е важно. "Стига ми тази награда"-да те видя щастлив. Усещам, че ще кандидатстваш за Харвард още малко:) въпреки , че доскоро се подиграваше на "харвардците", а и на мен, когато казвах, че са симпатични и позитивни млади хора с добри познания. Радев не е замъкнал 700000 души до урните, а те самите с усмивка ги поканиха и спечелиха. Нинова , която е честен човек, но не разбираше, че не е за лидер на БСП-нито потомственост, нито харизма. Начинът по който приключва с БСП е повече от осъдителен.



... КОЛКО ВРЕМЕ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ МИ ТРЯБВА ДА ПОКАЖА НА ВСИЧКИ КОЛКО СИ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН СПРЯМО К. НИНОВА ... СЕГА РАНО СЕ МРЪКВА И СЕ ПИТАМ, ТРЯБВА ЛИ ДА ЗАГУБЯ ДВА ЧАСА И ВМЕСТО ДА СЪТВОРЯ НЕЩО В РАБОТИЛНИЧКАТА СИ ИЛИ ... ДА ИЗВАДЯ ПОНЕ ЕДНО ТВОЕ „ВЕЦИХВАЛИЕРЕНЕ„ НА ГОСПОЖАТА САМО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА

КОЛКОТО ДО МОЕТО СДС, АЗ ПРИТЕСНЕНИЯ НЯМАМ ВЪПРЕКИ ФАКТА, ЧЕ В ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО СЕ БЯХТЕ „ПОДСИГУРИЛИ„ С ТИПИЧО БЪЛГАРСКИЯТ ПАТЕНТ, В ЕДНО СЕМЕЙСТВО ДА ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ НАЙ-АВТОРИТЕТНИТЕ ПАРТИИ ... ТО ПРИ ВАС, КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ КОРЕНА - СЕМЕЙНА ЧЕРТА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6138660
Постинги: 2776
Коментари: 26678
Гласове: 9695
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930