Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2022 14:12 - SEX - закъсация ... / мйтап бе, Уили / ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 593 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 28.06.2022 14:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                                 .....


      В разгара на войната в Украйна в Русия започнаха ударно да произвеждат вибратори

 

 
image   Руските секс шопове се сблъскват с трудности при доставките от чужбина. Логистичните разходи се увеличиха заедно с времето за доставка на продукти за секс индустрията в Русия от Европа и Китай, оплакват се собственици на "магазини за укрепване на семейството".

Според Максимилиан Лапин, който е един от основателите на такъв вид магазини, редица европейски компании казали, че са „помолени да не изпращат стоки директно в Русия“.

"Логистиката се промени и доставките отнемат повече време", казва той пред местни медии". Има и положителна страна, тъй като увеличението на логистичните разходи се компенсира от текущия обменен курс.

Максимилиан Лапин казва също, че магазините му са спрели да купуват продукти от САЩ, тъй като има голям риск изобщо да не ги получат.

Чуждестранните стоки ще бъдат заменени с местни, увери обаче бизнесменът.

„Продължихме да се фокусираме върху заместването на вноса: собствено производство на вибратори, секс играчки, кожени фетиш и BDSM аксесоари, лубриканти, масажни масла. Качеството на тези продукти не е по-лошо, ако не и по-добро от това на международните марки, а цената е няколко пъти по-ниска“, каза Лапин.

                                                                                  ...

                    ГОТОВ СЪМ ДА СЕ ОБЗАЛОЖА, ЧЕ ТЕЗИ АРТИКУЛИ ЩЕ СЕ ИМЕНУВАТ

         СПОРЕД СТАРЕД СТАРИТЕ УТВЪРДИЛИТЕ СЕ В СССР ТРАДИЦИИ И ЩЕ ВИДИМ;

                                                    - БЕЛЕЗНИЦИ - БАНДЕРОВСКИЙ

                                                          - БИЧОВЕ - КАДИРОВСКИЙ

                                    - КОЖЕНИ БОТУШИ - С ДЪХ НА ЧЕЧЕНСКИ ЧЕПИК

                                             - ВИБРАТОР ХХХL -  ИМЕНИ „САРМАТА""

                              - И МНОГО ДРУГИ ГЕРОЙСКИ ИМЕНА МИ ИДВАТ НА УМА ...

          АМА СИ ИМАМ „ЕДНО НА УМ"", ЧЕ - ДС НЕ Е ЛУСТРИРАНА ПЪК И ДАНС НЕ СПИ.
                                                                                  ...



Гласувай:
4



1. librarian - Да са им честити! Особено лубрекантите ще им трябват, защото след HIMARS САЩ ще предоставят на Украина и
28.06.2022 14:28
И малко офтопик. Да си пренеса коментарите от тук https://vencivaleri1951.blog.bg/politika/2022/06/28/za-ekaterinoslav-kato-za-dnepr-opetrovsk.1824164 че да не отлетят:


3. librarian - ХАЙДЕ ПАК ЛЪЖИ И ТРОЛЕНЕ!
13:28
Опитвате се да объркате, тоест ДА ВМЕНИТЕ на читателите как руSSия стои в основите на украински градове, НО ТОВА НЕ Е ВЯРНО, защото селище там, където ЛЪЖЕТЕ, че е започнало създаването от Екатерина Втора има още през 11-ти век, а през 13-ти се обезлюдява заради нашествията на номадите, за да се възроди 2 века по-късно, НО И ДВА ВЕКА ПРЕДИ ЕКАТЕРИНА ВТОРА!!!

ТА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ, ТРОЛЕ!
Ни най-малко Украина НЕ Е създадена от руSSия и самосъзнанието украинско е съществувало повече от ТРИ ВЕКА, преди да се появи самосъзнанието руSSко!
В случая и градът, за който ТРОЛИТЕ, повтарям, че съществува като селище още през 11-ти век, цели 3 века преди моSSква например да се зароди като блатисто село!

Достатъчно е дори само да върна читателите към това, че ПРЕДИ Вашите ЛЪЖИ, въпросното селище например се казва Александър Слобода и това е преди времето на Екатерина!

Та пак ще повторя: ПРЕСТАНЕТЕ ДА ТРОЛИТЕ ХОРАТА И СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ОТСТРАНИ ТОЧНО ВИЕ, ЧЕ "ЗНАНИЯТА" ВИ В ТОЗИ ЛЪЖЛИВ ПОСТИНГ СЕ ГРАДЯТ НА БАЗАТА НА УКИПЕДИЯТА!
Та не иронизирайте другите в това, защото е смешно и жалко!
Защото само това ще кажа, че Екатерина Втора е императрица от 1762-ра година, а градът е Александър Слобода още тогава, когато Иван Грозни е свързан с него!
А това са СТОЛЕТИЯ ПРЕДИ Екатерина Втора!
СТОЛЕТИЯ!
ПРЕДИ!
ТРОЛЕ!



4. librarian - ПС:
13:42
А ТРОЛЕНЕТО Ви е подло дори само с това, че ЛЪЖИТЕ от постинга Ви и разискваното и от мен в коментари НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА СЪБИТИЯТА В МОМЕНТА и Вие се опитвате да отклоните вниманието от същественото!
Защото дори да приемем, че тези райони, за които КРАТКО писах тук https://librarian.blog.bg/izkustvo/2022/06/28/denacifikaciia-li-da-pomislim-bez-strasti-samo-logicheski.1824109 и ВСИЧКО НАПИСАНО Е ИСТИНА, са въздигнати от руSSия, тогава СССР. А това повтарям НЕ Е ВЯРНО!

То ДНЕС те са УКРАИНСКИ, а мародерска руSSия се опитва чрез ВОЙНА да ги отнеме от законовите им собственици и да ги впише в така и толкова смешно наричаната от Вас "възраждаща се руSSка империя"!
Това е въпросът! Това, че руSSия цели отнемане на изключително богати на природни ресурси, НАЙ-БОГАТИТЕ В СВЕТА, от законните им собственици, а дори няма куража да признае, че води ВОЙНА за това, а не за някаква си измислена "денацификация"!
Защото и това казах! Това, че след като властта на Украина, ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНАТА ОТ ЦЕЛИЯ УКРАИНСКИ НАРОД (Зеленски е избран за президент с 73% от гласоподавателите! СЕДЕМДЕСЕТ И ТРИ ПРОЦЕНТА!), са нацисти. А властта е в Киев! ТО ЗАЩО руSSия не напредва към Киев (бил огромен град и културен център ВЕКОВЕ преди моSSква да се пръкне като махала!), за да "денацифицира", а цели отнемане на апетитните въпросни райони?
Освобождава желязна руда, въглища, манган от "нацистите" украински??!!
Хайде малко срам, ммммм?



7. librarian - 6. vencivaleri1951
14:22
"Уважаеми" ЛЪЖЕЦО и ПОДЛЕЦО, аз НЕ СЪМ ОТРЕКЛА написаното от Вас! То е истина!
Но въпросът е, че е ИЗКРИВЕНО представяне на истината!
В смисъл, че Вие се опитвате да вмените на читателите, че въпросния град не е съществувал преди руSSите и по-точно Екатерина Втора да го създаде, а ТОВА НЕ Е ВЯРНО И АЗ КАЗВАМ, ЧЕ ТОЙ Е СЪЩЕСТВУВАЛ ВЕКОВЕ ПРЕДИ ВЪОБЩЕ руSSия КАТО ТАКАВА ДА СЪЩЕСТВУВА!

Защото то и през 1924-та година градът е преименуван на СТАЛИН, но какво от това??
ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ КОЛКО БЪЛГАРСКИ ГРАДА СА НОСЕЛИ РУСКИ ИМЕНА??!!
АКО ПОРАДИ ТОВА МАРОДЕРСКА руSSия УТРЕ РЕШИ, ЧЕ ИМА ПРАВА НАД ТЯХ И ТРЪГНЕ ДА ДЕНАЦИФИЦИРА БЪЛГАРИЯ, ВИЕ ЩЕ СТЕ ЩАСТЛИВ, НАЛИ?

Та ето това е въпроса! А не локумите Ви!
Бил Вие ТО или просто руSSко ЛАЙНО!



цитирай
2. getmans1 - Ха сещам се за едно наименование на ...
28.06.2022 14:41
Ха сещам се за едно наименование на лубрикант;
Свежезабитая чеченская мокрота
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6075481
Постинги: 2742
Коментари: 26501
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031