Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2022 20:53 - ЗаЧЕГЪРТВАНЕ ... от в. „Стършел"- Сериозният вестник ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 851 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 05.07.2022 20:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                                  .....

                                                               
„ ПАК ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖАТ "

                                                                           /
Е. Михайлов /

                                                         УЗАКОНЯВАНЕ НА НЕЗАКОННОТО

image

Чуха се много критики по време на вота на недоверие срещу „Продължаваме промяната”, като едно от обвиненията бе, че обещаното изчегъртване на ГЕРБ и неговите порядки е само на думи. Иначе всичко си продължавало постарому. Това, разбира се, не е вярно. Ето само един пример, който опровергава голословните обвинители.

Всички си спомняме продължителните граждански протести по времето на ГЕРБ, които най-накрая, след много мъки и съдебни перипетии, доведоха до обявяването за незаконна „подпорната стена” на Алепу, която всъщност се оказа хотел на Главболгарстрой. Строителството му спря, а еколозите, както и разтревоженото местно население, се успокоиха. След това „Продължаваме промяната” спечели изборите и наистина започна да прави промени. Бяха назначени съвсем други министри и областни управители, почти изцяло бе подменена и държавната чиновническа администрация. И изведнъж хоп – забранената с толкова обществени усилия „подпорна стена” тихомълком отново бе узаконена. Този път окончателно. И строителството на хотела започна с нова сила. Причината според някои, които търсят под вола теле, се крие във факта, че юрист на Главболгарстрой бе назначен за заместник-министър на финансите лично от вицепремиера Асен Василев в ръководеното от него министерство. Така че, каквото и да говорят злите езици, не могат да отрекат, че узаконяването на незаконното е истинска, стопроцентова промяна от бившия кабинет на Кирил Петков.

Борис ЧОЕВ


                                                                                     ... 



Гласувай:
2



1. getmans1 - Това е ГРАНТАДЖИЙСКИЯТ вестник ...
05.07.2022 21:05
Това е ГРАНТАДЖИЙСКИЯТ вестник „Стършел" - не е „честният" ПОГЛЕД. инфо или пък, ИНФОРМИРАН.НЕТ ... Следователно и мнението е на ГРАНТАДЖИЯ а, не на честен ЧЕТИРИХИЛЯДНИК

„... Текстове и карикатури в броя са предоставени от Фондация “Сатирик” в изпълнение на проекта “Стършел” търси талант”. Всички мнения и твърдения, изразени във в. "Стършел", са на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители."
цитирай
2. getmans1 - . . . Корупцийке къде си, моля те, не ...
05.07.2022 21:14
... Корупцийке къде си, моля те, не се прави на изчегъртана ...

В същност и аз съм против нещо достигнало до този кота с лека ръка да се разруши, че тогава свлачището ще е сигурация ... мое мнение, но.

Но защо така бе, маскари ?!
А, че сте маскари и то точно от бай Ганьовските вече спор няма, ... поне от кумова срама да бяхте изчакали..
цитирай
3. vladtepes - За Алепу
06.07.2022 16:16
Все пак са нужни хотели на плажната ивица с възможност за скачане директно в морето за бъдещо европейско първенство по балконинг. България трябва да стане европейски център на пианизма и балконинга и да привлича елитни туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка и звание "Пропойца" или по-високо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6073035
Постинги: 2742
Коментари: 26495
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031