Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2022 03:03 - И аз голям фен на Дърта велле /DW/ - гУлям фен ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1398 Коментари: 18 Гласове:
3

Последна промяна: 13.08.2022 08:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                                  .....

Иля Яшин: И руският народ е жертва на Путин, той разбира илюзорността на рейтингите си

 

 
image

Иля Яшин

 

"Нещата в Русия ще започнат да се променят, когато повечето граждани осъзнаят, че така повече не може да се живее. Силата на Путин отслабва, а това е шанс за промени", казва руският опозиционер Иля Яшин пред Дойче Веле

Въпреки опасността да бъде арестуван и хвърлен зад решетките, Яшин е останал съзнателно в Русия и възнамерява да превърне в политическа трибуна съдебния процес срещу него. По думите му затворът и арестите на несъгласните са неизбежен етап, който обществото трябва да премине по пътя към свободата.

"Трябва да преодолеем страха си, за да престане той да бъде толкова ефективен инструмент в ръцете на властта", убеден е Яшин. 

"Бих загубил много съмишленици, ако бях заминал зад граница. Опозиционните политици в Русия така или иначе нямат алтернатива - или затвор, или емиграция. Знам, че истината е на моя страна и виждам голямата и искрена подкрепа на хората. Дори съгласно официалните допитвания, милиони хора в нашата страна се обявяват против войната. А сред младите те са дори мнозинство. Това е моят народ. Някои негови представители могат да заминат, но самият народ няма къде да се дене. Затова за мен е важно да остана тук, заедно с хората - така разбирам политическата си отговорност. Зад решетките определено възможностите да се обърнеш към обществото са по-малко, но пък ценността на думите, казани оттук, нараства в пъти. Ще се постарая да направя така, че затворът и съдът да станат моя политическа трибуна. Нямам намерение да мълча", казва Яшин. 

"Това, че има толкова много политически затворници, определено говори за това, че Владимир Путин става по-слаб. Защото ако не се съмняваше в популярността си, не би се страхувал от критиките и не би се нуждаел от репресии. Навремето президентът беше сигурен в силите си и дори реагираше спокойно на уличните протести. А сега лесно можеш да се окажеш в лагер дори само за една невнимателно казана дума. Това, че

 

Путин губи сила

 

е шанс за промени. Според мен промените не зависят от квалификацията на тези, които са заминали, и на тези, които са останали. Ситуацията ще мръдне от мъртвата точка тогава, когато повечето граждани осъзнаят, че не бива повече да се живее така. Демократичните институции ще станат устойчиви само когато повечето хора осъзнаят пряката полза от тяхното функциониране. Задачата на опозицията сега е да популяризира идеите за местно самоуправление, за независими синдикати, за политическо представителство. Трябва да бъде показано каква е ползата от тези механизми и колко по-ефективни са те от авторитарната система. Ясно ми е, че това е изключително сложна задача, но без нейното решение няма да постигнем нищо", категоричен е руският опозиционер. 

Отчитайки атмосферата в страната и военната цензура, направо е удивително, че някой признава антипатията си към властта. И ако го прави, за това определено е нужно мъжество - много хора предпочитат да скрият реалното си отношение, опасявайки се от натиск. Между другото, мисля, че и самият Путин разбира илюзорността на рейтингите си. Ако не беше така, нямаше да арестува всички наред. Трябва да се има предвид, че

 

руският народ е търпелив и се страхува от революциите

 

Но все пак всяко търпение рано или късно се изчерпва. Винаги има психологически предел, отвъд който вече никой не е в състояние да търпи. Най-важното е дали ще успеем да променим държавната система след неговото тръгване. Ако постът в Кремъл бъде зает от поредния популист, който ще поиска извънредни пълномощия „за установяването на ред", пак ще започнем да тъпчем на същото място. Страхувам се, че цената за подобна грешка ще е разпадането на Русия, защото страната просто няма да издържи още един Путин. Ясно е, че на националните интереси на Русия съответства не войната, а сътрудничеството със Запада. Както впрочем и с Изтока. Страната ни има уникално географско положение, можем да търгуваме с целия свят. Имаме всичко, за да повишим радикално жизненото равнище, да решим демографските проблеми, да създадем свободна и щастлива страна. Какво е нужно за това? Само работеща демокрация и 50 години мирно развитие", коментира Иля Яшин. 

ОТ ФАКТОР, не от ДИР.БГ

                                                                              Ъхъ!!!

                                                                  Опалянката, забраих.

                                                         "Ахмат сила" - „Унитаз кеф
" !

                                                                                    ... 



Гласувай:
3



1. getmans1 - Още уникални бисери ...
13.08.2022 08:11
„Мачкай Небензя!

Право куме, в очи! Това е истината! На бидоне не му пука - той е на 11 000 км. Голяма работа ако АЕЦ урките го издумкат! Ще си спомним за Чернобил, но умножен по 6!
цитирай"

... Всички ПУТИНОФИЛИ цитират това но никой не цитира Гутериш - а толкова много му се радваха, че бил „ляФ"
цитирай
2. getmans1 - А, ЕТО И ВРЪО НА СЛАДОЛЕДО - бисер...
13.08.2022 09:11
А, ЕТО И ВРЪО НА СЛАДОЛЕДО - бисеровият;

„Ясно е , че Киев не би посмял да направи подобна стъпка без одобрението на Вашингтон.
Сякаш посланието е:
-Вие взимате под контрол Югоизтока на Украйна, но преди това ние ще го "изгорим" за векове напред. Ние ще направим невъзможен мира в Европа, след нас потоп."
цитирай
3. vencivaleri1951 - То и Солана, и Столтенберг са леви били, при това много леви
13.08.2022 10:36
, но един друг лев е казал и написал , че Битието определя съзнанието. Човек остарява,и разбира в повечето случаи, че е по добре да живее в лукс, отколкото да го бъхтат по демонстрации и хвърлят зад решетките. Щото освен Ахмат и "Долар" е още сила.
А колкото до "бисерния" цитат-той най-малкото е верен.
-американците никога не продават управляемо оръжие, което не могат да контролират. Справка-Багдат. Когато Саадам беше най-добрия приятел на САЩ и приемаше овации в Кемп Дейвид, купи "Патриот" от янките. След това , пък взе та стана враг номер 1 на САЩ и го нападнаха-"Патриот" не сработи.
В Енергодар намериха остатъци от управляеми ракети на янките. Тоест дали са "добро" за използването им, в противен случай нямаше да могат да ги изстрелят.
Кое да цитираме на "генсека"-Да се изтеглят руснаците от Запорожието? за да не стане сакатлък. Едно от първите неща , което направиха солдатите бе да вземат под контрол Чернобил и Енергодар, защото знаеха на какво са способни "нациките" Знаеха, че въобще ни им пука за населението на Югоизтока, което го доказаха с живите щитове . Сега шантажират с ядрена заплаха, която малко се отличава от заплахата с пряк ядрен удар. Как би се почувствал ти делиорманецо, русенецо, ако почнат да обстрелват Козлодуй. Не , че няма да се отрази на доматите ти и взрив в Запорожието Ако беше продължил цитата, щеше да се види, че съм написал, че войната от тук нататък ще стане друга. Тоест написах това което Небезня ще каже два дена след написаното от мен, че удар срещу АЕЦ е точа на невъзврата.
Това , че Европа ще е в "кожуси" и" безработна "е малко на янките, иска им се и да е в "противогази" и укрития. Щото и при най-съвършенна ПВО, рискът от пропускане на ракета не е малък. Ако това е бил замисълът на Зеленски за контранастъпление, за обрат във войната, много се е излъгал. Ще затрие много народ и държава
А ти Гетьо, погледни картата и виж къде е Запоржието, къде е Русенско и Разградско

ПП Аз не знам колко е застрашен тов Яшин от несвобода, защото непрекъснато е в студия и др медии. Не знам и за каква точна простъпка ще го глобят/най -вероятно/ Аз днес прочетох в наш сайт, препечатано от фейсбука на германска журналистка.
Освен че я съдят и че не я допускат нито в печатни , нито в електронни медии, са и блокирали , а и източили кредитните и дебитните карти. Тоест оставили са я без средства за препитание. Престъплението е репортаж от Донбас и интервюта с жители от района.
ПП Ето откликнах на желанието ти , да има "тарапана" в блога ти
цитирай
4. getmans1 - . . . „ПП Ето откликнах на желанието ...
13.08.2022 11:07
... „ПП Ето откликнах на желанието ти , да има "тарапана" в блога ти „ ...

- А НЯКОЙ ДА ТЕ ДЪРПАЛ ЗА РЪКАВА, А ..

„ Аз днес прочетох в наш сайт, препечатано от фейсбука на германска журналистка.„

А, РАЗБИРА СЕ ТИ МНОГО НЕЩА СИ КАЗАЛ, ПОКАЗ И ПРОЧЕЛ ... А, после нещата излизат на опъки

- АНТОНОВСИЯТ МОСТ;

https://twitter.com/evgen1232007/status/1549692714693820418?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1549692714693820418%7Ctwgr%5E18e344dd1312dd9843fa1bc665df733cbace3513%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.segabg.com%2Fnode%2F223711

... ТИ И ЗА ШРАПНЕЛИ ОТ ХИМАРСИ В Еленовка говореше но те шрапнели на правят,
също и пожари, не обгарят тела и още много други „доказателства не правят„ - НО ПЪК НАРУШЕНИЕТО ЧЛ.19 ОТ ЖЕНЕВСКАТА КОВЕНЦИЯ Е НАЛИЦЕ ..
цитирай
5. starforlife - ~ 3. vencivaleri1951
13.08.2022 11:21
Венци, като се изказваш така императивно (винаги) - да отговориш на някои въпроси, м?
(Нали цял постинг и за това прави. Как съм ти бил задавал десетки въпроси. Като пропусна да кажеш, че на нито един не отговаряш. Но пък не пропусна да питаш така важното къде се изгуби Корти.)

Та въоросите:

Въпрос 1-ви:
Ти за системата "чужд-свой" ("преведох" ти я на разговорен език, но бих могъл и точното й наименование да цитирам) при американското сериозно оръжие да си чувал?
(Нашите F-16 например също ще го имат и аз в това виждам единствено огромен плюс.)
Защото това е нещо коренно различно от, цитирам те: "американците никога не продават управляемо оръжие, което не могат да контролират" и касае самоконтрол, а не контрол.
Нещо, което ти нямаш на лъжливия си език, та ПОНЯКОГА ти напомням, че контролът не е проблем за "тъпаци" като мен, но имам пълния самоконтрол да не го упражнявал, а само мнооого рядко да ти го напомням.
ТА ПОРЕДНИЯТ ОПИТ ЗА ТРОЛСКОВМЕНЯВАНЕ, ЧЕ РЕАЛНО ВИДИТЕ ЛИ САЩ ОТОРИЗИРАЛИ ПРЕДОСТАВЯНОТО ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НАНАСЯНЕТО НА УДАРИ С НЕГО.

Въпрос 2-ри:
А така да си в течение точно Багдат как бие по скапаната ти Русия в момента?
Питам те не за друго и не бих отварял дума, а защото ти споменаваш Багдат.

Въпрос 3-ти:
Като така императивно твърдиш, че цитирам те: " В Енергодар намериха остатъци от управляеми ракети на янките" я ни кажи ти това с очите ли си го видя?
Питам е за друго, а защото твоите източници ги знаем и знаем колко са достоверни.
Но да те попитам и друго:

Въпрос 4.1:
Защо Русия не се съгласява със становището на ООН зоната около АЕЦ-а да бъде обявена за демитализирана?

Въпрос 4.2:
Защо Русия отказва да допусне МААЕ на територията на АЕЦ-а за провеждане на експертизи и разследване?

Въпрос 4.3:
Как точно един нормален човек да възприема Русия на базата на по-горните факти; как да вярва на твоите източници; как е не му е смешно, че Русия обвинява Украйна, че отстояващите независимостта си украинци били използвали населените места кто щит, а в същото време руските окупанти използват въпросната АЕЦ като такъв?
Всъщност не само като ядрен щит, а като средство за ядрен шантаж. В едно с шантажа (който не минава де) за директна ядрена война и то глобална!

Въпрос 5-ти:
Как става така, че европейците не а се юрнали да емигрират в "благодатна" Русия, че да захвърлят "кожусите" и "безработицата", а точно руснаците яко бягат от Русия в "зъзнеща" и "фалираща" Европа?
Нещо не разбирам. Обясни ми, моля!


Хайде стига толкова, пука като "отговориш" - може да задам още само по този ти коментар релевантни въпроси, спрямо които да мълчиш като дърт комунист на с~ане.

StarForLife™ ·idc=5534616~idp=1830592~130822~028-028·
цитирай
6. blackpredator - голема интелигентна работа е Гетьо,
13.08.2022 11:44
да не си миеш гъзЪ, за да фалираш Путин
цитирай
7. getmans1 - да не си миеш гъзЪ, за да фалираш П...
13.08.2022 11:58
blackpredator написа:
да не си миеш гъзЪ, за да фалираш Путин


... Знаем я твоята уникалност - облизваш Путину и се мислиш за измит..

"Ахмат сила" - „Унитаз кеф" !
цитирай
8. getmans1 - ДО - 5. starforlife - На ли знаеш, ...
13.08.2022 12:17
... че многото въпроси в случая са направо излишни.

... То в статията всичко е посочено...

- Достатъчни са, 4.1 и 4-2 ... останалите се подразбират и дори в края е точно казано
„Имаме всичко, за да повишим радикално жизненото равнище, да решим демографските проблеми, да създадем свободна и щастлива страна. Какво е нужно за това? Само работеща демокрация и 50 години мирно развитие", коментира Иля Яшин.„
цитирай
9. vencivaleri1951 - Аз видях остатъци от ракета Химарс , която показаха от Енергодар.
13.08.2022 12:58
Остава руснаците да са ударили подконтролната им АЕЦ, за да обвинят украинците.
И защо да го правят, а и могат ли? Ако го бяха направили , нямаше ли янките веднага да покажат спътникови снимки. Или пак като малайзийският самолет, твърдят , че имат фотографии, но заради сигурността на спътника не издават траекторията му
"САЩ нужно верит" Вярвам Гетьо, не защото руснаците не послъгват/всички го правят според Бисмарк/ а защото няма логика.
Не ти разбирам въпросите Жорко. Откровено не знам каква е разликата между остатък от снаряд и ракета. Германецът ме апострофира и вероятно е прав-има разлика.
Отваряме речника и четем , че шарпнел е осколок/остатък/ от снаряд,мина и т н.
Превел съм осколок като шарпнел и може и да греша по въпроса за ракетите. Те са и различни-взривяват при досег, при приближаване, дълбочинно и т н.
Аз изразих мнение по отношение рискът от ядрено изтичане, взрив и т н. Както и за свободата на словото. Сайтът е Блиц в който днес препечатват германски военен кореспондент и подведен в под съдебна отговорност, с блокирани и източени финанси
Гетьо, не е разтревожен за германката, но евентуално се безпокои да не би да глобят
опозиционера Яшин, чиято санкция многократно ще бъде компенсирана. Германката няма трибуна, а Яшин не слиза от нея. Яшин евентуално ще го санкционират заради обиди към президент, държавно управление, германката за репортажи.
Впрочем вижде оставките в Амнести интернешъл след побликациите им за военните престъпления-Оставка на шефовете в Норвежкия, шведския и Украинския офиси. Оттегляне на около 3000спонсори-напускане на няколко десетки редови журналисти.
Това обаче не е тема-тема е евентуалната бъдеша глоба-до три заплати на Яшин.
Впрочем за този непремерен изказ на петат колона в Русия, както и за невъзможността на Путин по закон да мобилизира е фактът , че истинска война, нарича спец операция, тоест няма законова основа за различни военновремени политики и закони. Това е моето мнение по темата и не отговарям на въпроси-има ли Гочето повече от дузина чифта маратонки и от селските райони на София ли пише , или от предоставена му резиденция от кралицата
цитирай
10. vmir - "50 години мирно развитие" - добре казано. Защото понастоящем: https://www.youtube.com/shorts/vuEB0Wp62zQ
13.08.2022 13:02
Само Пръцко пак недоразбрал, ама то за него и 100 години са недостатъчни.
цитирай
11. getmans1 - . . . "САЩ нужно верит" ...
13.08.2022 14:05
vencivaleri1951 написа:
..."САЩ нужно верит" Вярвам Гетьо, не защото руснаците не послъгват/всички го правят според Бисмарк/ а защото няма логика...


... Ти ЧЕКИСТЕ, дето обичаш мене да ми лепиш епитети и етикети а, и да ми вменяваш мисли и думи МОЖЕШ ЛИ да си спомниш аз да съм пуснал копи-пейст илии коментар за който после да съм се оправдавал, че така съм чул или разбрал, а..

... Преди да ми обясняваш разликата между осколка и шрапнел по-добре беше да погледнеш линка и да видиш какви поражения прави ХАЙМАРС и да си спомниш какво ти показа „лъскавият мундир„
- не коментираш и явното нарушение на Женевската конвенция в колонията в Еленовка

vencivaleri1951 написа:
Гетьо, не е разтревожен за германката, но евентуално се безпокои да не би да глобят
опозиционера Яшин, чиято санкция многократно ще бъде компенсирана. Германката няма трибуна, а Яшин не слиза от нея. Яшин евентуално ще го санкционират заради обиди към президент, държавно управление, германката за репортажи.


... АЗ СЪМ СИГУРЕН, че на тия германски граждани-журналисти никой няма да им скалъпи процес ... КАКТО И НИКОЙ не скалъпи такъв на онзи френски офицер от запаса, който уж бил свидетел в Буча - просто го разкриха и толкова..

... КОЛКОТО ДО „АМНЕСТИ„ че то там няма нищо, НИЩО - констатациите им са въз основа КАЗАНОТО ОТ РУСКИТЕ ВОЕННИ ... реакцията на Зеленски си е „в реда нещата, по време на война - Но ти като франкофон можеш да намериш оригина и да видиш, че съм прав.
КОЛКОТО ДО ТОВА КОЙ ПОЛЗВА УЧИЛИЩАТА ЗА ПРИКРИТИЕ СМЕ ГО ОБСЪЖДАЛИ ПОД МОЙ ПОСТИНГ - ДОКАЗАНО Е, ЗНАЕШ. ... И може би, това обяснява реакцията на Киев, че освен реакцията на Зеленски и техният представител в тази организация я напуска.

Тия твои мисли, размисли може и да са вървежни при другият цитиран и неговият домакин но за тук, при мен са ЕЛЕМЕНТАРНИ..

... КОЛКОТО до посоката на вятъра то;

- над Херсон и Николаев е предимно източен
- след ОДЕСА, и Молдова се обръща на юг и стига до АЛЕКСАНДРОПУЛИС
- скорост 10 км. в час
- за твоя тревога достига и до София с 5км в час и където се смесва с друг южен вихър, който до твое село е с югизточна посока - времето при вас облачно и, или ще превали, не са изключени и метериологични явления - ИНФОРМАЦИЯ ОТ МОЯ ТЕЛЕФОН ЗА 14.00 Ч.
цитирай
12. getmans1 - Само Пръцко пак недоразбрал, ама то ...
13.08.2022 14:22
vmir написа:
Само Пръцко пак недоразбрал, ама то за него и 100 години са недостатъчни.


... Всеки с багажа в багажника си ... Природата сигурно си знае, що така...
цитирай
13. starforlife - Така-така, да видим сега.
13.08.2022 14:51
Е как какво да видим?
Да видим принципността и етичния манталитет нечии!
В края на 9-ти коментар vencivaleri1951 написа:
не отговарям на въпроси-има ли Гочето повече от дузина чифта маратонки и от селските райони на София ли пише , или от предоставена му резиденция от кралицата
Така-така, Венци.
Когато аз най-нормално те репликирам и в репликата ми няма нито едно нещо, което да те предизвиква, но понеже въпросите ми са не само логични и обезоръжаващи, а не ти оставят дори милиметър да мръднеш от Истината, която всячески се опитваш да натролиш...
Ти зареждаш изтърканата си плоча и започваш с фрустрациите, нали така?

Ами ОК, за 17749 път ще ти отговоря:
~ Чифтовете ми маратонки съм ги показал. В едно с още толкова чифтове "официални"/елегантни обувки. Та някак си уж "фината ти ирония" не е нищо повече от най-обикновени комплекси, фрустрация и поведение на нестока човек!
~ Канил съм те поне 4-5 пъти да те разведа из имотите ми в София. Както всъщност съм те канил поне 2-3 пъти да ме посетиш на мои разноски и тук, в Амстердам, за да видиш и тук вече и собственото жилище. Та някак си уж "фината ти ирония" не е нищо повече от най-обикновени комплекси, фрустрация и поведение на нестока човек!

StarForLife™ ·idc=5534640~idp=1830592~130822~029-029·
цитирай
14. starforlife - А сега... След като видяхме етичността на Венци... Да хвърлим поглед към несъществената "дискусия"
13.08.2022 14:53
А би ли ми казал, Венци, как заглавието на този 9-ти твой коментар, където ти написа:
Аз видях остатъци от ракета Химарс , която показаха от Енергодар.
се съвместява с втори абзац на същия този твой коментар, където ти написа:
Откровено не знам каква е разликата между остатък от снаряд и ракета.

Ето... Отново нормален, логичен и релевантен въпрос.
Спрямо който обаче ти ще изсулиш някоя фрестрация, но това няма да ти пречи да си с претенциите си празни.
Претенции както за информираност...
Както за знания и/или обща култура...
Както за дискусия...
Така и за култура при общуването и морал!

Но да продължа нататък:
В същия този 9-ти коментар ти, Венци, написа:
Остава руснаците да са ударили подконтролната им АЕЦ, за да обвинят украинците.
И защо да го правят, а и могат ли? Ако го бяха направили , нямаше ли янките веднага да покажат спътникови снимки. Или пак като малайзийският самолет, твърдят , че имат фотографии, но заради сигурността на спътника не издават траекторията му
А защо да не са?
ЗАЩО РУСНАЦИТЕ ДА НЕ СА УДАРИЛИ ЦЕНТРАЛАТА?
Особено като се има предвид, че реално опасни поражения няма?
НИМА РУСИЯ НЕ ПОКАЗА СТОТИЦИ ПЪТИ САМО ПРИ ТАЗИ ВОЙНА, ЧЕ ЛЪЖЕ НА ПОРАЗИЯ?!
НИМА ДОРИ НЕ Я ЗАПОЧНА ТАЗИ ВОЙНА С ЛЪЖА?!
ДЕСЕТКИ ИЗКАЗВАНИЯ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО И ОФИЦИАЛНО КАК РУСИЯ НЯМА ДА НАПАДА УКРАЙНА И В КРАЙНА СМЕТКА КАКВО СЕ СЛУЧИ?!
Та как и защо точно казваш, Венци, нормалният човек да вярва на Русия?

В същия този 9-ти коментар ти, Венци, написа:
"САЩ нужно верит" Вярвам Гетьо, не защото руснаците не послъгват/всички го правят според Бисмарк/ а защото няма логика.
Ами прочети отново отгоре, пък да чуя логичните ти и най-вече убеждаващи отговори, че Русия не лъже точно колкото теб самия!
Ама то нали сте си от една порода...

В същия този 9-ти коментар ти, Венци, написа:
Не ти разбирам въпросите Жорко.
Естествено, че "не" ми ги разбираш въпросите!
Как ще ги разбираш, когато те са крайно ясни, но не можеш нищо умно да кажеш като отговори?!

В същия този 9-ти коментар ти, Венци, написа:
Отваряме речника и четем , че шарпнел е осколок/остатък/ от снаряд,мина и т н.
Превел съм осколок като шарпнел и може и да греша по въпроса за ракетите. Те са и различни-взривяват при досег, при приближаване, дълбочинно и т н.
Това как отваряме речника ще го прескоча и дори няма да се смея.
Но ми е интересно как се връзва пояснението ти "Превел съм осколок като шарпнел и може и да греша по въпроса за ракетите." с пояснението ти, че цитираш от сайта Блиц, който е на чист български език?!
Какво превеждаш, Венци?!
Или: Ако ползваш различни източници при изказванията си (ЛЪЖЛИВИТЕ), то поне не проявявай тролския си манталитет да се опитваш да иронизираш със споменаването на Блиц!
Та тролиш, Венци, тролиш. Просто мръснишки тролиш!

В същия този 9-ти коментар ти, Венци, написа:
Аз изразих мнение по отношение рискът от ядрено изтичане, взрив и т н. Както и за свободата на словото. Сайтът е Блиц в който днес препечатват германски военен кореспондент и подведен в под съдебна отговорност, с блокирани и източени финанси
Последно финансите (което също е смешно от устата на един икономист) блокирани ли са или източени?!
ЗАЩОТО ТОВА СА ДВЕ КОРЕННО РАЗЛИЧНИ НЕЩА И ЗА ИКОНОМИСТ Е НЕПРОСТИМ ТАКЪВ ИЗКАЗ!
Дори не те питам откъде накъде твърдението ти да е вярно!

В същия този 9-ти коментар ти, Венци, написа:
Гетьо, не е разтревожен за германката, но евентуално се безпокои да не би да глобят опозиционера Яшин, чиято санкция многократно ще бъде компенсирана. Германката няма трибуна, а Яшин не слиза от нея. Яшин евентуално ще го санкционират заради обиди към президент, държавно управление, германката за репортажи.
Впрочем вижде оставките в Амнести интернешъл след побликациите им за военните престъпления-Оставка на шефовете в Норвежкия, шведския и Украинския офиси. Оттегляне на около 3000спонсори-напускане на няколко десетки редови журналисти.
Това обаче не е тема-тема е евентуалната бъдеша глоба-до три заплати на Яшин.
Впрочем за този непремерен изказ на петат колона в Русия, както и за невъзможността на Путин по закон да мобилизира е фактът , че истинска война, нарича спец операция, тоест няма законова основа за различни военновремени политики и закони. Това е моето мнение по темата
Естествено, че ти знаеш каквото и да е как възприема и какво ще е на Радо!
Така, както знаеше какъв е малкият ми син, нали така?
Ама казваш други са за ученика ми Фройд?
Та по тези твои глупости толкова.
Пък ти наместо да пишеш, че не ми разбираш въпросите - вземи им отговори, защото е крайно смешно измъкването ти.

Виж със заглавието на този твой коментар ще се посмеем в понеделник, примерно.
Намини, защото ще ти "посветя" постинг и ще се видиш колко си смешен и жалък.

StarForLife™ ·idc=5534641~idp=1830592~130822~030-030·
цитирай
15. vencivaleri1951 - А ти не четеш
13.08.2022 18:47
Написал съм че в блиц съм прочел за германската журналистка.
А за осколките съм прочел и видял от руски медии.
Колкото до централата, тя се поддържа основно от щатния и персонал, отпреди войната Тоест от украинци. Общо взето те са реагирали в тази нещатна ситуация с действия , които евентуално да защитят промъкнали се ракета, снаряд. Имало е и интервюта с тях. Пак казвам - и американци и руснаци "виждат "всичко , което става , особено на места съдето се водят военни действия. Гугъл ти" видя" къщичката в Панагюрище, та разведките да са слепи какво се
случва на фронта

starforlife написа:
[quote=А би ли ми казал, Венци, как заглавието на този 9-ти твой коментар, където ти ]Аз видях остатъци от ракета Химарс , която показаха от Енергодар.
се съвместява с втори абзац на същия този твой коментар, където ти написа:
Откровено не знам каква е разликата между остатък от снаряд и ракета.

Ето... Отново нормален, логичен и релевантен въпрос.
Спрямо който обаче ти ще изсулиш някоя фрестрация, но това няма да ти пречи да си с претенциите си празни.
Претенции както за информираност...
Както за знания и/или обща култура...
Както за дискусия...
Така и за култура при общуването и морал!

Но да продължа нататък:
В същия този 9-ти коментар ти, Венци, написа:
Остава руснаците да са ударили подконтролната им АЕЦ, за да обвинят украинците.
И защо да го правят, а и могат ли? Ако го бяха направили , нямаше ли янките веднага да покажат спътникови снимки. Или пак като малайзийският самолет, твърдят , че имат фотографии, но заради сигурността на спътника не издават траекторията му
А защо да не са?
ЗАЩО РУСНАЦИТЕ ДА НЕ СА УДАРИЛИ ЦЕНТРАЛАТА?
Особено като се има предвид, че реално опасни поражения няма?
НИМА РУСИЯ НЕ ПОКАЗА СТОТИЦИ ПЪТИ САМО ПРИ ТАЗИ ВОЙНА, ЧЕ ЛЪЖЕ НА ПОРАЗИЯ?!
НИМА ДОРИ НЕ Я ЗАПОЧНА ТАЗИ ВОЙНА С ЛЪЖА?!
ДЕСЕТКИ ИЗКАЗВАНИЯ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО И ОФИЦИАЛНО КАК РУСИЯ НЯМА ДА НАПАДА УКРАЙНА И В КРАЙНА СМЕТКА КАКВО СЕ СЛУЧИ?!
Та как и защо точно казваш, Венци, нормалният човек да вярва на Русия?

В същия този 9-ти коментар ти, Венци, написа:
"САЩ нужно верит" Вярвам Гетьо, не защото руснаците не послъгват/всички го правят според Бисмарк/ а защото няма логика.
Ами прочети отново отгоре, пък да чуя логичните ти и най-вече убеждаващи отговори, че Русия не лъже точно колкото теб самия!
Ама то нали сте си от една порода...

В същия този 9-ти коментар ти, Венци, написа:
Не ти разбирам въпросите Жорко.
Естествено, че "не" ми ги разбираш въпросите!
Как ще ги разбираш, когато те са крайно ясни, но не можеш нищо умно да кажеш
цитирай
16. vencivaleri1951 - Гетьо, прочети в Блиц материала за германката
13.08.2022 19:17
Тя е подсъдна вече, с блокирани средства При това са блокирани в дебитната и карта
1600те евро които е имала-джобни за германец
Аз Яшин го слушам от чат на пат. Ако има процес срещу му той е за обида-прави го на всяко излизане, а това и според нашия НПК е подсъдно, при това има два състава-срещу длъжностно лици и срещу физическо лице.
За отношение към войната не може да бъде съден и производства образувани от натегнали се прокурори , не едно и две паднаха в Русия. Това е така, защото формално Русия не води война и не отговаряш по военновременни състави.
Дядо ти "Архимед", закача ли го някой. Ако мен ме питаш, той е находка и не само, че винаги го слушам при теб, но и сам си го търся понякога. Колкото и странно да ти е ,е любимец в семейството ни. Който си го бива, си го бива-независимо, че може да си на друго мнение.
цитирай
17. starforlife - Чудех се аз на кого ми прилича онзи при мен със "синята" снимка, а то било на Дед Архимед!
13.08.2022 19:34
Ето, Венци, понеже когато нещо така ме заглозга - мА не пуЩа, та ти благодаря, че ми помогна да се сетя на кого ми прилича.

А на теб, Венци?
На теб не ти ли прилича на въпросния?
Още повече, че и онзи на спортна тематика се "отваря".

StarForLife™ ·idc=5534677~idp=1830592~130822~036-036·
цитирай
18. getmans1 - . . . Това момиче е „НЕЗАВИСИМ ЖУР...
13.08.2022 20:31
... Това момиче е „НЕЗАВИСИМ ЖУРНАЛИСТ„ колкото нашенеца МИШО МИХАЙЛОФФФ - той има същата визитка, него също го съдят за какво ли не ... но.

... НО , АЗ ПО - ГОРЕ ТЕ ПОПИТАХ, ЗАЩО НА МЕН НЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ОПРАВДАВАМ ЗА ПИСАНО В МОИТЕ ПОСТИНГИ ... ЩЕ ТИ ПОДСКАЖА ... Защото от един ЮТУБ КАНАЛ вярвам, че наистина може да излезе „независим журналист„ но явно е, случая не такъв.

- Случая е от преди два месеца и се раздухва единствено от руски медии а вече и от „блиц„ и „факти„
Колкото и да не ти се вярва ако случая е толкова значим щеше да се отрази ... и тук ... но ти си четеш само БЛИЦ

Пък и по принцип си вярваш на всичко „сълзливо„ ... а това е достатъчно такова

vencivaleri1951 написа:
Тя е подсъдна вече, с блокирани средства При това са блокирани в дебитната и карта
1600те евро които е имала-джобни за германец
Аз Яшин го слушам от чат на пат. Ако има процес срещу му той е за обида-прави го на всяко излизане, а това и според нашия НПК е подсъдно, при това има два състава-срещу длъжностно лици и срещу физическо лице.
За отношение към войната не може да бъде съден и производства образувани от натегнали се прокурори , не едно и две паднаха в Русия. Това е така, защото формално Русия не води война и не отговаряш по военновременни състави.
Дядо ти "Архимед", закача ли го някой. Ако мен ме питаш, той е находка и не само, че винаги го слушам при теб, но и сам си го търся понякога. Колкото и странно да ти е ,е любимец в семейството ни. Който си го бива, си го бива-независимо, че може да си на друго мнение.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6074285
Постинги: 2742
Коментари: 26500
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031