Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2022 07:07 - В супермаркет РОСИЯ грандиозна промоция ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1840 Коментари: 19 Гласове:
2

Последна промяна: 24.08.2022 13:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                                 .....

                                                    ХРАНА ЗА „БЕЛИ
" / ??? / ...  ВЪЛЦИ
                                                                  /
с марка ДУГИНИ /

"Украинцев надо убивать, убивать и убивать, больше разговоров никаких не должно быть. Как профессор я так считаю."

„След Евромайдана Украйна премина в лагера на враговете, блокирайки самата възможност за нашето имперско възраждане. Русия е в капан.“
Источник: https://ru.citaty.net/avtory/aleksandr-gelevich-dugin/

 „Тъмнината на народите и народите, културите и култовете ни хвърли  нас, руснаците, на смъртоносно предизвикателство. Западът като цивилизация ни отказва правото да бъдем различна цивилизация и това е война. Нашите бивши братя в една единствена държава ни отказват да уважаваме нашата сила и нашия мащаб - и това е война. Западните съседи, насърчавани от атлантическата мощ, заплашително ни разклащат с крехки червени юмруци – и това е война. Азиатските орди примижават със зло око към нашите южни и източни простори - и това е война. Нашата добра новина, насладата от руската духовна мечта, която изстрадахме, плакахме, отвоювахме си обратно, оплюват се от привържениците на други културни форми - и това е война. Бързо се разтваряме в нищото - като призрак, губим нашето единство, нашата сплотеност, нашето руско, самобитно, уникално, тревожно и необятно "аз" - и това е война."

„За сърфистите ще бъдат създадени най-страшните гета – това е най-арогантното, най-антиевразийското явление. Няма нищо по-отвратително от това да караш с белозъба усмивка на тази отвратителна дъска.“ —  Александър Гелиевич Дугин
Источник: https://ru.citaty.net/avtory/aleksandr-gelevich-dugin/

За цензурата в Россия;

"Когато Русия е във война, когато нашата страна е във война, трябва да има абсолютна сплотеност. Недопустими са други гласове. Има решение, има воля, трябва да се изпълни."

Заспирането на руските пропагандни телевизии RT и "Спутник" в ЕС:

"Това е невиждан досега случай на нарушаване на "свободата на изразяване". Това предполага възможността за различни гледни точки, понякога не по вкуса на властите. (...) Фактът, че журналистите в Европа не реагираха по никакъв начин на тези блокади показва "тоталитарната" природа на целията западен медиен свят."

"Аз съм антирасистка и смятам, че западното общество е тоталитарно общество. Те са тоталитарни расисти."

"Какво има предвид нашият президент, когато говори за "колективния Запад"? Той има предвид, че те са либерални. Те са либерална нацистка цивилизация. Там има пълна доминация на правата на човек над правата на народа."

"Няма да има чистки, ще има самопрочистване на обществото."

ВОЙНАВАМЕ СЪС ЗАПАДА

- Това не е война с Украйна, това е война с целия Запад. Азовците не са украинци. За Украйна е автентично да бъде приятел на руснаците. В съвременната украинска култура има много архаизъм, понякога, между другото, много приятен. Но всичко това е постмодерно - те изтръгват парчета от своята идентичност и образуват странен хибрид.
Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27434.5/4635583/

ЗА ТАЛИБАНИТЕ

- Талибаните (забранени в Русия - ред.) правят хубави неща: забраниха наркотиците, изгониха американците. Страхотни два жеста. Вярно е, че ограничават образованието на жените. Но преди беше по-добре, когато при стария режим на жените беше казано, че могат да избират пола си.
Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27434.5/4635583/

ЕЛИТЪТ СЪЩО Е ПОД ПОДОЗРЕНИЕ

- Ако сме започнали специална военна операция, тя трябва да се проведе и в обществото. Защото тези елементи (става дума за елити, които са учили на Запад или са контактували много с чужденци – бел. ред.) – това са елементи с голяма опасност. Защо изобщо бяха въведени икономически санкции? За да започне обкръжението на президента бунт, имаше и опити за преврат. Тоест, всъщност Западът работи с тези елити. Това също е важен елемент, не само журналистите.
Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27434.5/4635583/

1. Русия трябва да бъде субект на световната история. Русия трябва да се върне към традициите си. И Русия трябва да изпълни своята мисия, завещана от нашите предци.

2. Битката за Украйна е битка за нашия народ, нашата история, нашата душа.
                                                                                    ... 






Гласувай:
2



1. vencivaleri1951 - Написах преди два дена, че съм чел някои неща на Дугин и за мен са манджа с грозде
24.08.2022 08:54
Общо взето за подобна риторика се раздели с Кремъл. А риториката му е съпоставима с " България на три морета" Мога да извадя цитати от не един наш-автор/а и някои политици/ където ще прочетем, че Ниш, Солун, Охрид, Скопие, а и тий коментирания Крим са български. Какво значи това, че тези автори и политици, семействата им са легитимна цел на съответните държаваи на чиято територия се намерат тези градове. Нормално е да се убиват деца, внуци на тези хора? Не че не е правено някога Ние имаме и светия такъв-Борис първи, който избива болярите езичници със семействата им, крепостните, добитъка дори в името на Христа, а Христос казва-"Не убивай", "да хвърли камък, който не е съгрешил"
Да убиваш човек заради мисли, написани думи , да убиеш детето му е нацизъм И най вероятно нацист го е извършила. Мусулини беше фашист и получи заслужена смърт/не за приказки а действия/ Внучка му е сенатор. Родителите и са с престижни професии. Ако някой внук , чиито предки са били жертва на Мусулини взриви госпожата сенатор ще е оправдание ли. Тя също застъпва някои от идеите на баща си-разбира се през призмата на патриотизма, националното самочувствие , а не фашизма.
Вчера попитах дали това престъпление ще се превърне в Рубикон. За съжаление пак съм прав. Днес Думата заседава извънредно с една точка.-Промяна характера и задачата на т нар "Специална операция" Тоест ще вменят или дадат картбланш на Главнокомандващия за война, тоест за радикални действия Вероятно е и самият главнокомандващ да е поискал подобно подканяне и нареждане. Никой не чу реският президент когато каза , че те и не са заочнали сериозно да воюват. Западът подкара украинците на "убой", но с това убийство ускори и ожесточи войната. Защото не познават руснаците. Те стиснаха зъби например, но приеха "галка" която потопи флагмана им в Черно море-война и украинците имат право да се защитават, а и да нападат. След атентата с/у младата дама в Подмосковието , вече имаме съвсем други руснаци. Опозиция няма да смее да гъкне и всяко оръжие применено на фронта ще е ОК
А Дугин наистина бе с никакво значение на Кремъл Самият факт че дъщеря му живееше под наем и карала на газ, говори не малко за обезпечеността на това семейство
цитирай
2. starforlife - ~ 1. vencivaleri1951
24.08.2022 09:33
Венци, ти наистина ли мислиш, че опитите ти с език да поддържаш чисти задниците на тираните в Кремъл минават?
Е... Сигурно минават пред идиоти с промити мозъци като теб, но не и пред нормални, мислещи и най-вече безпристрастни по отношение на обективната действителност хора.
Та:

~ Написаното от Дугин било манджа с грозде (си бил излицемерил и то според мен не за друго, а за да прокараш леекичко, че четеш, което мен лично много ме съмнява), но видите ли какви крокодилски сълзи ще роня, а и дори ще патетирам как колони от хиляди руснаци щели да се роят на могилата, не гроба, на дъщеря му, която е основен пропагандатор на тази "манджа с грозде" и то с активната подкрепа именно на Кремъл, който бил се разделил с бащата!

~ Дали пък можеш да слагаш знак за равенство м/у идеята за България на три морета (която дори има символична стойност по отношение на това, а не реално да се прокарва като физическо, тоест гео-политическо, осъществяване) е напълно тролско и непочтено, най-малкото защото това, което е във фокуса на идеята "България на три морета" са реално територии, които по едно или друго време са били български и дори именно Русия е един от тези "братя", които са разпокъсали тази наша територия!
Нали като си чел, си наясно, че Дугин - както и милата му дъщеря, лека и пръст, пък била тя и фашист - проповядва заграбване и то със сила на териториите на цяла Европа, включително и Великобритания и присъединяването им към Русия?
Кога България например е била руска територия?
Кога Нидерландия например е била руска територия?
Кога която и да е европейска държава е била руска територия, че да се съгласим с троленето ти (целящо с език да подмие посрания руски гъС) как идеята за... нека го нарека сфера на влияние "България на три морета" (повтарям, като хипербола за икономически просперитет, а не за насилствено завоюване на тези територии) е нещо еднакво с фашистките идеи на Дугин/и?

~ Аха! Значи да убиеш фашист (и то по време на война) е толкова нацистко! ЧУЖД нацист!
А да избиваш методично СОБСТВЕНИТЕ си синове и дъщери, несъгласни с Кремъл и политиката му в мирно време (не говоря от 24-ти февруари до днес, а въобще в историята на СССР и Русия) е нещо нормално, м?
Да направим ли и съпоставим списък на тези, които ти ще сложиш от едната страна като убити руснаци от "нацистите" украинци и то вменявайки, че е държавно дело/нацизъм и на тези, които аз ще сложа от другата страна на списъка като "самоубили" се руснаци, противници на политиката и методите на Кремъл?
М?
Пък и да видим защо атентатът с Дугина УЖ беше разкрит от ФСБ, ФСС и т.н. за по-малко от 30 часа, а убийствата на толкова видни руски дисиденти не са разкрити вече по 3 години и 30 часа, а и по 30 години и 30 часа?
М?

А накрая и по тези думи на патетичния балалайко, който написа:
А Дугин наистина бе с никакво значение на Кремъл Самият факт че дъщеря му живееше под наем и карала на газ, говори не малко за обезпечеността на това семейство.
Венци,
Илон Мъск е най-богатият човек на планетата, а в 80% от времето живее във фургон с площ по-малка от 50 кв. м.
Та толкова и по този твой сълзлив и патетичен "довод".

StarForLife™ ·idc=5536866~idp=1832014~240822~144-144·
цитирай
3. vmir - Дядя Вова - президент мира!!! https://www.youtube.com/shorts/iPOhQuBJ8lY
24.08.2022 09:38
цитирай
4. getmans1 - Написах преди два дена, че съм чел ...
24.08.2022 10:44
vencivaleri1951 написа:
Написах преди два дена, че съм чел някои неща на Дугин и за мен са манджа с грозде


... ОТ 10 ГОДИНИ общуваме и спокойно мога да кажа, че зад всяка твоя дума и мисъл на зад всеки ред наднича МАНДЖАТА С ГРОЗДЕ..
... ДАЖЕ НЕ СЪЗНАВАШ в какво противоречие изпадаш когато твърдиш, че именно ти храниш „Белият вълк„ а опонентите ти хранят ЧЕРНИЯТ - Погледни само какво казваш;

vencivaleri1951 написа:
Западът подкара украинците на "убой", но с това убийство ускори и ожесточи войната.


... ОСНОВНА ТЕМА на руската пропаганда, дефинирана точно от човека дал и идеологическа обосновка..

vencivaleri1951 написа:
Защото не познават руснаците. Те стиснаха зъби например, но приеха "галка" която потопи флагмана им в Черно море-война и украинците имат право да се защитават, а и да нападат.


... Не ми предлагай цитати които нямат връзка с темата, ЦИТИРАЙ руски политик, който твърди, че Украйна има право да се защитава ... ДОРИ НЕ ПОЛИТИК а твоя подобна твоя мисъл цитирай ... миролюбецо - Белият вълк който храниш цитирай.
Едно време когато СССР, водеше антиимпериалистическата политика на целият соц. лагер, когато подкрепяхме финансово, материално държави т.е. изнасяхме РЕВОЛЮЦИЯ по целият свят и се смятахме за „добрите„ ... Сега положението е точно обратното НО РУСИЯ СИ ОСТАВА ДОБРАТА според теб..

vencivaleri1951 написа:
След атентата с/у младата дама в Подмосковието , вече имаме съвсем други руснаци. Опозиция няма да смее да гъкне и всяко оръжие применено на фронта ще е ОК


... Това е ключовата мисъл върху която трябва да се замислиш, ТИ САМ ГО КАЗВАШ ...„Опозиция няма да смее да гъкне и всяко оръжие применено на фронта ще е ОК „

И В ТОВА АКО НЕ ВИЖДАШ ФАШИЗЪМ, НАЦИЗЪМ И ИМПЕРИАЛИЗЪМ ТО ПРОБЛЕМА СИ Е САМО В ТЕБ ... Егати Белият вълк, ДЕТО ХРАНИШ..
цитирай
5. starforlife - ~
24.08.2022 10:55
getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
Защото не познават руснаците. Те стиснаха зъби например, но приеха "галка" която потопи флагмана им в Черно море-война и украинците имат право да се защитават, а и да нападат.
... Не ми предлагай цитати които нямат връзка с темата, ЦИТИРАЙ руски политик, който твърди, че Украйна има право да се защитава ... ДОРИ НЕ ПОЛИТИК а твоя подобна твоя мисъл цитирай ... миролюбецо - Белият вълк който храниш цитирай.

Не бре, Радо, защо?
Защо да не се съсредоточим в/у тези му думи, за да видим за пореден път лицемерието му?
Да повторя още по-минимизирано конкретна фраза на Балалайко, който написа:
украинците имат право да се защитават, а и да нападат.
Хайде още по-минимизирано:
Балалайкото написа:
украинците имат право да ... нападат.

Значи: Ако "утре" украинците ударят Кримския мост, какво излиза, Венци?
Не излиза ли, че това е в съгласие с лицемерната ти теза, че "украинците имат право да ... нападат"?
При все това дори да не е нападение, а отново защита, защото това съоръжение остава почти единствения път за снабдяване на руските орки с боеприпаси, с които да избиват и цивилното население на Украйна!

Та аз те питам пак ли така сълзливо ще ближеш посраните и сега гъзове на Кремълските фашисти, ако на такъв удар - ЗАЩИТЕН за украинците и на мястото на войната, а не в дълбочина в Русия - същите тези Кремълски фашисти отговорят с масиран геноцид над населението на Украйна, че дори евентуално и до прибягване използването на ядрено или друг вид оръжие за масово поразяване, неприемливо за целия нормален свят като средство за водене на война дори, а що остана за "освобождаване" на "братски" народ от киевските "фашисти"?
И кой вълк ще храниш тогава, лицемере, като още от сега пишеш, че такъв удар от страна на Украйна няма да остане ненаказан?
Кой храниш още сега? Ама не така сълзливо-патетично-лицемерно-лъжовно, а каквото се вижда от поведението ти и кое е предмет на твои радости?
Аз например не храня белия вълк!
Но не храня и черния, а ШАРЕНИЯ!
Ако Украйна нападнеше вероломно Русия - щях да имам същото негативно отношение към нейните тогава орки, щях да ги осъждам и щях да ЖЕЛАЯ СМЪРТТА ИМ!
Защото то си е казано: "Който вади нож - от нож умира!"
Ама вие, путинопитеците лицемерни, одобрявате такъв вид НАРОДНА Мъдрост единствено тогава, когато е в унисон с идейните ви идиотски разбирания - не и когато са право на Отсрещния!
Та "белият ти вълк", Венци, е проскубан и жалък помияр!

StarForLife™ ·idc=5536882~idp=1832014~240822~148-148·
цитирай
6. vencivaleri1951 - Ами гетьо, разбираемо е
24.08.2022 11:33
До сега Русия не беше обявила война на Украйна.
Боя се , че Думата днес ще гласува подобен проект
Боя се , че Путин ще го утвърди. Това води след себе си и военновремено законодателство, в което /и това важи за всяка страна/ опозиционността срещу воинните действия ще се инкриминира. Смятам , че познавам руснаците. Те воюват от векове и добре воюват. Знам и психологията им. Те не се впечатляват толкова от ударен кораб, самолет, подразделение...Това са очаквани жертви. Атентат в столицата, при това срещу млада жена както виждаме взриви фронта, взриви , законодателното тяло и даде силно рамо на привържениците на по радикални действия в Кремъл, които Путин единствен можеше да се възпротиви. Боя се , че вече не може , а и не иска

Но щом си толкоз по думите
Не кабинетен човек, не професор, а представител на властта в Украйна/посланикът в Казахтан / каза
Трябва да убиваме колкото си може повече руснаци, че децата ни да убиват по малко" Цитирам по памет.
Значи ли това, че децата му /а и той/ са легитимна
цел.
А думите са му едно към едно, а не извадени от конекста като теб, или когото цитираш. Пак ще Повторя-професор Дугин няма никакво влияние в Кремъл отдавана. Убийството на дъщеря му обаче мисля, че ще вкара войната в съвсем друго русло, а и
ще измени коренно отношението на болшинството руснаци към прозападните такива.
Аз смятам така, това е моята "манджа с грозде"на лаик -аз не съм хетман от резерва/а може би и на повекване/, не съм преподавал в ВА Сава Раковски, не съм и бил фактор в Агенцията за сигурност. То затова не виждам страх и дори притеснение на руснаците , каквито виждате вие експертите. Ако ти виждаш парад на победата в Москва с жълто сини и такива на звезди и ленти в Москва, то аз глупакът виждам кризисна Европа и тотално разгромена Украйна. Ще видим.експертизата или посредствеността ще излезе права

getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
Написах преди два дена, че съм чел някои неща на Дугин и за мен са манджа с грозде


... ОТ 10 ГОДИНИ общуваме и спокойно мога да кажа, че зад всяка твоя дума и мисъл на зад всеки ред наднича МАНДЖАТА С ГРОЗДЕ..
... ДАЖЕ НЕ СЪЗНАВАШ в какво противоречие изпадаш когато твърдиш, че именно ти храниш „Белият вълк„ а опонентите ти хранят ЧЕРНИЯТ - Погледни само какво казваш;

vencivaleri1951 написа:
Западът подкара украинците на "убой", но с това убийство ускори и ожесточи войната.


... ОСНОВНА ТЕМА на руската пропаганда, дефинирана точно от човека дал и идеологическа обосновка..

vencivaleri1951 написа:
Защото не познават руснаците. Те стиснаха зъби например, но приеха "галка" която потопи флагмана им в Черно море-война и украинците имат право да се защитават, а и да нападат.


... Не ми предлагай цитати които нямат връзка с темата, ЦИТИРАЙ руски политик, който твърди, че Украйна има право да се защитава ... ДОРИ НЕ ПОЛИТИК а твоя подобна твоя мисъл цитирай ... миролюбецо - Белият вълк който храниш цитирай.
Едно време когато СССР, водеше антиимпериалистическата политика на целият соц. лагер, когато подкрепяхме финансово, материално държави т.е. изнасяхме РЕВОЛЮЦИЯ по целият свят и се смятахме за „добрите„ ... Сега положението е точно обратното НО РУСИЯ СИ ОСТАВА ДОБРАТА според теб..

vencivaleri1951 написа:
След атентата с/у младата дама в Подмосковието , вече имаме съвсем други руснаци. Опозиция няма да смее да гъкне и всяко оръжие применено на фронта ще е ОК


... Това е ключовата мисъл върху която трябва да се замислиш, ТИ САМ ГО КАЗВАШ ...„Опозиция няма да смее да гъкне и всяко оръжие применено на фронта ще е ОК „

И В ТОВА АКО НЕ ВИЖДАШ ФАШИЗЪМ, НАЦИЗЪМ И ИМПЕРИАЛИЗЪМ ТО ПРОБЛЕМА СИ Е САМО В ТЕБ ... Егати Белият вълк, ДЕТО ХРАНИШ..

цитирай
7. getmans1 - Коментари из под видеото; ...
24.08.2022 12:08

Сергей Стриж
Сергей Стриж
преди 23 часа

Когда-то в далеком 93-году я писал дипломную по философии и основным аналитическим источником была книга Дугина "Пути Абсолюта". Крутая книга, никакой геополитики или фашизма в нет нет. Но есть сравнительная аналитика религий мира. Кто же знал?


Геннадий Ломадзе
преди 1 ден
Может быть, загадочность русской души заключается в её отсутствии?

Waldemar Stahlbaum
преди 23 часа
По тезисам и философии самого дугина, " значит она не нужна была в этом мире"

Крепкий Орешек
преди 1 ден (редактиран)
Почему дети российских дворян не пошли участвовать в первых рядах военной спецоперации, дети всего высшего руководства росии, просто должны лично испробовать то, на что отправили их отцы простых смертных за их идею, они же первые Потриоты?

Сегодня не вчера
преди 21 часа
@Вадим Пантелеев как было сказано бородатым гамадрилом дугиным: "то, что меня не убивает, убивает кого-то другого" . Как знал!

aАsUkr
преди 21 часа
Когда призываешь к войне и убийствам нужно и самому быть к этому готовым. Война то двусторонний процесс....
Да,дочь это самая высокая цена.Не нужно в такое втягивать своих детей

Геннадий Ломадзе
преди 1 ден
Браво, Ксения! "Самая большая ошибка нас, русских, это то, что мы не осознаем, что нас нет. Что мы не только вне правового поля, а вне поля человечества". Удивительный по точности диагноз!


V V V
преди 1 ден
Соболезную, но надеюсь, он доживет до СУДА над ним и ВСЕЙ их ХУНТОЙ обнуленного, по ст. 353 , 354 УК РФ. ("Планирование, подготовка, развязывание и ведение АГРЕССИВНОЙ ВОЙНЫ, и ее пропаганда. Накaзaние до 20 лет" , помимо мн.прочих преступлений) прямо СЕЙЧАС. Т. есть все их приказы ПРЕСТУПНЫ! За ВСЕ жертвы несут ответственность ПРЕСТУПНИК и соучастники. Почему МЫ позволяем править ПРЕСТУПНИКАМ? Видeл в Москве надписи ✌ "353 УК РФ" ✌.
цитирай
8. starforlife - Че защо да бЕгам при модерацията бре, неПлачко? Когато и те са на моя територия!
24.08.2022 12:27
(На ВВ говоря, някой да не се обърка)
Ето, показвам ти го!
Все по-често уви го правя, но то спрямо нещастник като теб, който не може да защити тезите си с аргументи, та прибягва до манталитета си на комунистически ментален кастрат няма как явно да е иначе.

Та я пак си напиши менталната дрисня, но да речем без некадърно цитиране на чужди (в случая мой) коментари, защото ти поNтвам, че правиш точно "манджа с грозде".
(Кавичките са не понеже не е вярно, а понеже те цитирам.)

ПС: Хайде сега само това да припомня на Читателите, че аз никога не съм твърдял да съм бил преподавател във Военна академия, а бегло съм споменавал, че съм провеждал някоя и друга лекция там и то специално в областта на компютърните науки и поканен конкретно за конкретната цел, а не на щат или хонорар.
Виж споделял съм и това, че и едната ми къща в София, и единият ми апартамент, са буквално на ръка разстояние от ВА (показвал съм снимки) и години наред мой автомобил е ползвал за охраняем "паркинг" алеята непосредствено след задния, откъм Военно-историческия музей, портал.
Колкото до... Как го написа този път, Балалайко... "бил фактор в Агенцията за сигурност", то отново никога и никъде не съм твърдял, че съм бил такъв фактор.
Но пък съм те канил да провериш с очите си дали в мое присъствие ще бъдеш допуснат на територията на въпросната агенция, как ще ме посрещне охраната на портала и какво ще е отношението на не един и двама сериозни фактора вътре.
Уви: "Хайде да проверим, че моят Москвич 410 (който не разпознавам на снимки) е по-проходим от твоята Тойота РАВ!" - "Ми хайде!" - И съответното ПОРЕДНО смълчаване от твоя страна, Балалайко!

Така, че...
Така, че манталитет твой мръснишки.

StarForLife™ ·idc=5536902~idp=1832014~240822~152-152·
цитирай
9. getmans1 - . . . ЕТО ТАЗИ ТВОЯ НЕПРЕДИЗВИКАНА ...
24.08.2022 13:01
... ЕТО ТАЗИ ТВОЯ НЕПРЕДИЗВИКАНА ЗАЯДЛИВОСТ КОЯТО ЦИТИРАМ и като добавка паразитното ти празно говорене ЧУДЕСНО обясняват моите „орнитоложки„ похвати от време оно ... Ти си този който предизвиква а после лицемерно пищиш като „ощипана „буля„ де си го търсила.

... ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ е общуването с теб и от всякъде си заслужаваш присмеха и иронията ВИСОКОГОВОРИТЕЛЮ, при теб дори потенциометър, нет ... какво ли остава за другите радиоджаджи...

vencivaleri1951 написа:

Аз смятам така, това е моята "манджа с грозде"на лаик -аз не съм хетман от резерва/а може би и на повекване/, не съм преподавал в ВА Сава Раковски, не съм и бил фактор в Агенцията за сигурност. То затова не виждам страх и дори притеснение на руснаците , каквито виждате вие експертите. Ако ти виждаш парад на победата в Москва с жълто сини и такива на звезди и ленти в Москва, то аз глупакът виждам кризисна Европа и тотално разгромена Украйна. Ще видим.експертизата или посредствеността ще излезе права



цитирай
10. getmans1 - ДО - ком.8. starforlife - Че защо да бЕгам при модерацията бре, неПлачко? Когато и те са на моя територия! 12:27
24.08.2022 13:12
ПРАВИЛНО СТАР, остави простотията му да избуява, че по видима става ... той си харесва да е жертва, не му доставяй тази радост

Много ще ми интересно да видя как ще обясни днешното поздравление на „големият„ Батьк Лукашенко към Зеленски и Украйна ...
цитирай
11. vencivaleri1951 - Давай, давай Гетьо
24.08.2022 15:25
Може и да те пусне на гости в къщичката си до "канала" , която купил да е наблизо , когато имал часове в академията , а и да ти даде парко-мястото си в двора и да паркираш "фъцито " си. А ме наклевети , като написах , че е командмащ бил в БА
Познавам не един лектор с лампази/вкл и в къщи/ , който е преподавал , но не познавам нито един да е имал парко място.
Приключвам с вас-ще ходя на море На българското , като плебса-не в Маями и Сардиния. Ще преброим пилците наесен

getmans1 написа:
ПРАВИЛНО СТАР, остави простотията му да избуява, че по видима става ... той си харесва да е жертва, не му доставяй тази радост

Много ще ми интересно да видя как ще обясни днешното поздравление на „големият„ Батьк Лукашенко към Зеленски и Украйна ...

цитирай
12. blackpredator - принципът е такъв
24.08.2022 15:29
Бий кратункото!

не убий, бий!

простият кратун е ръждата Венци, дето компрометира секо общество
бой по канчето антилегентния кратунко - легира обществото..
Панагюрец казал на Фокион:
- Внимавай! Атиняните ще те убият, ако се разгневят!
Фокион се засмял:
- А тебе - ако поумнеят!
цитирай
13. starforlife - Когато човек е неграмотен и тъп, няма как да не блесне.
24.08.2022 16:24
blackpredator написа:
простият кратун е ръждата Венци, дето компрометира секо общество

Тъпако неграмотен, ти не се ли усещаш, че така (неграмотно) написаната твоята тъпотия реално казва, че Венци е ръжда и прост кратун?

Та вземи научи, неграмотнико, правилата в българския език за поставяне на запетайка. Особено при обръщенията.
Хей така, за да не ставаш за смях, неграмотна претенцио.

StarForLife™ ·idc=5536944~idp=1832014~240822~153-153·
цитирай
14. getmans1 - ДАВАЙ БУЛКА, къде ТУК ТЕ „ЩИПНАХ„ в ком, 9 ли, или в ком.4, къде ти е разговора ??? Кой цитат дугинин ти допадна?
24.08.2022 17:00
vencivaleri1951 написа:
Може и да те пусне на гости в къщичката си до "канала" , която купил да е наблизо , когато имал часове в академията , а и да ти даде парко-мястото си в двора и да паркираш "фъцито " си. А ме наклевети , като написах , че е командмащ бил в БА
Познавам не един лектор с лампази/вкл и в къщи/ , който е преподавал , но не познавам нито един да е имал парко място.
Приключвам с вас-ще ходя на море На българското , като плебса-не в Маями и Сардиния. Ще преброим пилците наесен

getmans1 написа:
ПРАВИЛНО СТАР, остави простотията му да избуява, че по видима става ... той си харесва да е жертва, не му доставяй тази радост

Много ще ми интересно да видя как ще обясни днешното поздравление на „големият„ Батьк Лукашенко към Зеленски и Украйна ...


цитирай
15. getmans1 - ДАА, ТАКЪВ Е ПРИНЦИПА ТУК ...по лунната пътечка след „морскипесни„ и попътен АЙ С.И.К.Т.И.Р.- а флатулният аромат ти го доставят на крак...
24.08.2022 17:03
blackpredator написа:
Бий кратункото!

не убий, бий!

простият кратун е ръждата Венци, дето компрометира секо общество
бой по канчето антилегентния кратунко - легира обществото..
Панагюрец казал на Фокион:
- Внимавай! Атиняните ще те убият, ако се разгневят!
Фокион се засмял:
- А тебе - ако поумнеят!

цитирай
16. vencivaleri1951 - Никъде не си ме щипнал хетмане. Не както ми се иска, но още съм си твърд на щипане/хвалете ме уста:)/
24.08.2022 20:59
Казах си мнението, казах съвсем уважително към автора на постинга, тоест към теб
Никакви заяждания, по темата. Гочето те оспами и почна да се заяжда в паузите между
световните сделки и дела които върши. Ти, ни дума , ни вопъл. Прецаква ти постинга, ти поклон.
Аз Дугин не го харесвам и мога да кажа защо. Тези цинтати ги чувам за първи път.
Жена ми беше изтеглила негова книга, на религиозна тема. Той разглежда православието по близко до ислама, отколкото до католицизма и протестантството, като хвърля вътре въдицата , че кръстоносни походи са водени и срещу православието и ислама. Казвам въдица, защото църквата е материална , а и като всяка материя иска да се разраства-от там и стремежа към владеене. Ислама признава Христос, но смята , че християните не го разбират, че превретно го тълкуват , а и Мохамед е последния пророк, печатът на пророците-тоест най голям и всичко друго е под него. Жена ми и снаха ми /украинката/ тогава смятаха , че е прав. Путин наистина го привлече, направиха и най голямата джамия в Русия , а и в Европа май. Трябваше му подобен анонс за да се сдобри по някакъв начин с мюсулманите-пръво в страната , после в съседство-турци, талибани и т н , които можеха да му подпалят азиатските постсъветски републики. Донякъде постигна целта си. След това се раздели с Дугин, когато последния започна да се занимава с политика, привличайки дори радикални формирования , които бяха забранени в Русия. Дугин беше против сближаването на Русия с Европа, против тези мега проекти и за съжаление се оказа прав Ако тези милиарди бяха инвестирани на Изток, нещата може би щяха да са различни
Толкова за него. Аз съм възмутен от теракта срещу дъъщеря му. Няма никакво оправдание, както и няма никакво съмнение , че ще има радикален отговор за станалото. И последствията ще са най-вече за Украйна, без да съм сигурен, че Зеленски и компания са знаели за това. Атентатът цели да се активизират военните действия и те се активизирват.
Колкото до "Батька", той винаги е поздравявал украинците с независимостта им, защото и украинската и белоруската са на един и същ лист хартия подписани-в Беловежската пуста. Остави го какво говори, виж къде руснаците са дислоцирали Искандърите
цитирай
17. getmans1 - АЗ АКО ТРИЯ СПАМА, ЧЕ ТИ ВИНАГИ ЩЕ СИ ВЪТРЕ ... ТРИЯ ОБИДИ КЪМ МЕН примерно „морски песни„ ... А, ТРЯБВАШЕ ДА ПОЧНА ОТ ЧП
24.08.2022 21:55
vencivaleri1951 написа:
Казах си мнението, казах съвсем уважително към автора на постинга, тоест към теб
Никакви заяждания, по темата. Гочето те оспами и почна да се заяжда в паузите между
световните сделки и дела които върши. Ти, ни дума , ни вопъл. Прецаква ти постинга, ти поклон.


... Ти тръгна със общите лакърдии още от първият коментар и това ти е коронен номер. САМ СИ ИЗБИРАШ ДА НА НЕЯ ПЛОСКОСТ ДА ОБЩУВАШ - нещо от където и да го погледнеш си е твоя вина..
... АКО ЧЕСТНО СЕ ОГЛЕДАШ ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ АЗ ТВЪРДЕ РЯДКО РЕПЛИКИРАМ В ТАКИВА СЛУЧАИ КАКТО Жоро така и ВМИР

... А, ДНЕС ГО НАПРАВИХ ЗАРАДИ ОПИТА ТИ ЗА ИНТРИГАНТСТВАНЕ, който най-коректно съм цитирал в ком.9 ... ДВА ЧАСА ПО-КЪСНО ТИ СИ ПРОДЪЛЖАВАШ С ИНТРИГАТА...

... КОЛКОТО до ДУГИНИ, ... фашисти и двамата, тя е продукт на баща си е е по нащионал- фашистки митинги още още от малка - преди пълнолетие
Аз не съм ги броил но поне половината цитати са нейни

... ИНАЧЕ СИ ГО ЗАПОМНИ, моето отношение към теб ще бъде такова какъвто тон зададеш ТИ САМИЯТ ... И то не само тук в моят блог, ... ЗАЩОТО ЗАБЕЛЯЗВАМ, ЧЕ СИ РАЗНАСЯШ СВИНЩИНИТЕ НАВРЕД И НЕПРЕДИЗВИКАНО..
цитирай
18. starforlife - ~ 17. getmans1 с препратка към 16. vencivaleri1951
24.08.2022 22:48
Радо, аз на Глупак19,51 не се връзвам.
Колкото и да се пъне да ме изкаля - не успява дори пред съблогърите, КОИТО МЕ ПОЗНАВАТ!
А останалите просто ни най-малко НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!
Не, че много ми пука и за мнението на познаващите ме де, защото и те не са никакви фактори в живота ми.

Ако обилно откликвам на идиотията на Идиота, то не е заради моето Его, а заради това да си получи заслуженото поне като вербално унижение!
ЗАТОВА Е И ГРУБИЯТ МИ ЕЗИК, който обаче смея да твърдя, че е резонен, а не на базата на измислици.
Тоест:
~ Като напиша "ГЛУПАК", това е понеже ВВ в едно 80% от времето се показва като такъв.
~ Като напиша "ЛЪЖЕЦ", това е понеже ВВ в едно 80% от времето се показва като такъв.
~ Като напиша "ИНТРИГАНТ", това е понеже ВВ в едно 80% от времето се показва като такъв.
~ Като напиша "ТРОЛ", това е понеже ВВ в едно 80% от времето се показва като такъв.
Да оспори един от епитетите и аз черно на бяло САМО В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ДНИ примерно ще покажа неоспорими примери, задаващи ми правото да използвам епитета.

StarForLife™ ·idc=5537061~idp=1832014~240822~159-159·
цитирай
19. getmans1 - Бас хващам,че сега ще каже, наговрили сте се ... ОБАЧЕ за две от категориите аз си го наричам така още когато ти го смяташе за диалогичен ...
24.08.2022 23:09
starforlife написа:
Радо, аз на Глупак19,51 не се връзвам.
Колкото и да се пъне да ме изкаля - не успява дори пред съблогърите, КОИТО МЕ ПОЗНАВАТ!
А останалите просто ни най-малко НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!
Не, че много ми пука и за мнението на познаващите ме де, защото и те не са никакви фактори в живота ми.

Ако обилно откликвам на идиотията на Идиота, то не е заради моето Его, а заради това да си получи заслуженото поне като вербално унижение!
ЗАТОВА Е И ГРУБИЯТ МИ ЕЗИК, който обаче смея да твърдя, че е резонен, а не на базата на измислици.
Тоест:
~ Като напиша "ГЛУПАК", това е понеже ВВ в едно 80% от времето се показва като такъв.
~ Като напиша "ЛЪЖЕЦ", това е понеже ВВ в едно 80% от времето се показва като такъв.
~ Като напиша "ИНТРИГАНТ", това е понеже ВВ в едно 80% от времето се показва като такъв.
~ Като напиша "ТРОЛ", това е понеже ВВ в едно 80% от времето се показва като такъв.
Да оспори един от епитетите и аз черно на бяло САМО В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ДНИ примерно ще покажа неоспорими примери, задаващи ми правото да използвам епитета.

StarForLife™ ·idc=5537061~idp=1832014~240822~159-159·

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6148991
Постинги: 2779
Коментари: 26685
Гласове: 9698
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930