Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2022 07:07 - Да изтролиш папата ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1508 Коментари: 13 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                                 .....

                                   ЭТО ДЕЛО ВОЗМОЖНОЕ ТОЛЬКА ДЛЯ ПУТЛЕРИСТОВ

                                       НЕКА ДА ВИДИМ КАК ВСЕ ПАК СТАВА ТРОЛИНГА; 


https://vencivaleri1951.blog.bg/politika/2022/08/26/mit-i-realnost.1832400

„Чета , как посланникът на Украйна във Ватикана държи конско на папата!? Наместникът на Бог, който по презумция не греши

Щото папата си позволил да осъди смъртта на Дугина и да се помоли за нея. А папата определено знае кой е баща и, и че професорът в голяма част от творчеството си се противопоставя именно на Ватикана-"Киев му е халтура"  Ако Западът си премълча на думите на украинския посланик в Австралия, / че руснаците трябва да бъдат избивани
днес, че бъдещите поколения да убиват по малко утре/, то атака срещу Ватикана от никому неизвестен хам , няма да бъде забравено Папата отказа посещение в Киев , след разговор с православен владика на Кирил.
 

Ще попитате , каква е връзката на всичко това с независимостта и празника.
Пряка-елитът на Украйна успява всичко да  сведе до налудност."


                          - НЯКОЙ СИ БИЛ ЧЕЛ КОНСКО НА ПАПАТА, ХАЙДЕ БЕ, „КОНСКО„!?

... „Конско„ щеше да е ако посланика бе взел декларацията на Външното министерство на Украйна и бе я връчил лично на папа Франциск или поне я беше внесъл в канцеларията му.
Такова нещо няма, просто този „никому неизвестен „хам„ използвал телеграм профила си за да даде поширока гласност, защото кой в това време чете разни декларации.

Но такива са те, тролите, ако се отнася за телеграмските изцепки на Медведев то, това било лично мнение или зловредно хакерство но щом е украинският посланик е АТАКА СРЕЩУ ВАТИКАНА, която ЗАПАДА НЯМА ДА ЗАБРАВИ.

Същият проклет Запад, който в загавор с Ватикана иска да унищожи Православието, първо руското а после и Вселенското но най-вече, руското.

- СПОРЕД ТРОЛЯ, РЕАКЦИЯТА Е СВЕТКАВИЧНА ... „
Папата отказа посещение в Киев , след разговор с православен владика на Кирил.„

... Нека си представил какво се е случило, Путин вдигнал телефона и наредил на Гундяев да вземе мерки. Гундяев веднага изпратил свой владика при папа Франциск нещо на ухо да му рекне ... Папата, Франциск де, като чул поръчението скокнал на крака въприки болежките, изкозирувал и рекъл, „ПОНИМАЮ И ИЗПЪЛНЯЮ;

        ... Тук вече Делиормана падна по задник, че да не се смиее и с дупето си, дръто.

И НАИСТИНА, ПАПА ФРАНЦИСК ОТКАЗВА ПОСЕЩЕНИЕ В УКРАЙНА ...
Но то било преди четири месеца а мотивите за отказа сам той си ги казва;

"Каква полза за папата да отиде в Киев, ако войната продължи на следващия ден?"

                                            ... ОЩЕ НЕЩО КАЗВА ПАПА ФРАНЦИСК; 

"Всяка война е анахронизъм в този свят и на това ниво на цивилизация".

                        ... В ТОВА ИНТЕРВЮ ОТ АПРИЛ ПРАВИ ОЩЕ ЕДНО ПРИЗНАНИЕ;

Светият отец описва и неочакваното си посещение в руското посолство във Ватикана в края на февруари като "решение, което взех в една будна нощ, мислейки за Украйна".

... СЛЕД ТОВА ПОСЕЩЕНИЕ НА ДОБРА ВОЛЯ В ПОСОЛСТВОТО НА РУСИЯ  във Ватикана папа Франциск щял месец чака благоволението на Путин, че отказва такава среща. 

Към всичко това прибавете и първо съгласието  а по-късно и отказа на Гундяев да се срещнат в Казахстан на срещата на представителите на световните религии, всички ще бъдат там, саде най-православният Гундяев не.

                                        ... МАЙ, ЧЕ ЗАБРАВИХ ОТ КЪДЕ ЗАПОЧНАХМЕ, А ...

               ОТ ЕДНО „КОНСКО„ ЛИ БЕШЕ, ЧЕ И КЪДЕ ЗАПОЧВА „НАЛУДНОСТА„ ЛИ
!?


                                         ПС ...  А БЕ, НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ, КАКВО ТУЙ „ХАМ„?
                                                                                   ... 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - Много се злоупотребява и с една д...
29.08.2022 07:25
Много се злоупотребява и с една друга фраза на папа Франциск, че „може би по някакъв начин е била или провокирана, или не е била предотвратена"
Фраза която позволява на пропагандата всеки да я ползва в свой интерес а всъщност в нея е вложен много по широк смисъл и самият той я опровергава. Запитан дали е на страната на руския президент Владимир Путин, папата отговори:
"Не, не съм, просто съм против свеждането на сложността на ситуацията до разграничаването на добро и лошо".

А, ето и цялото размишление на папата по въпроса с тази фраза която и тук в блога сме свидетели, че се злоупотребява;

„Докато осъждаме "свирепостта, жестокостта на руските войски, не трябва да забравяме истинските проблеми, ако искаме те да бъдат решени", каза Франциск, включително оръжейната индустрия, която е сред факторите, които осигуряват стимули за войната.

"Това, което виждаме, е бруталността и жестокостта, с която тази война се води от войски, предимно наемници, които руснаците използват. И руснаците всъщност предпочитат да изпращат чеченци, сирийци, наемници напред. Но опасността е, че виждаме само това, то разбира се е чудовищно, но ние не виждаме цялата драма, която се разиграва зад тази война, която може би или е била провокирана от нещо, или не е предотвратена. И не мога да не спомена изпитанията и търговията с оръжие. Това е много тъжно, но това е целият смисъл."

"Наистина бих искал да подчертая този момент: героизма на украинския народ. Това, което виждаме сега, е ситуация на световна война, глобални интереси, трафик на оръжие и геополитическо присвояване, което измъчва героичния украински народ".

"Вярно е също, че руснаците смятаха, че всичко ще свърши след една седмица. Но те се объркаха. Те се сблъскаха със смели хора, хора, които се борят да оцелеят и които имат своя история на борба", каза той.

Франциск каза, че няколко месеца преди президентът Владимир Путин да изпрати войските си в Украйна, понтифексът се е срещнал с неназован държавен глава, който изрази загриженост, че НАТО "лае пред портите на Русия" по начин, който може да доведе до война.

Тогава Франциск каза със собствените си думи: "Не виждаме цялата драма, която се разгръща зад тази война, която може би по някакъв начин е била или провокирана, или не е била предотвратена".

Питайки се риторично дали това го прави "про-Путински глас", той каза: "Не, не съм. Би било опростено и погрешно да се каже такова нещо".
цитирай
2. getmans1 - На мен ми е смешно, че хора които до ...
29.08.2022 08:11
На мен ми е смешно, че хора които до онзи ден се присмиваха на папа Фравциск когато ритуално „изми краката" на бежанци в други случаи да вадят думите му от контекста с цел да защитават определени политически и идейни интереси.

Смешно е когато това се прави от разни блогови и форумни политикани но никак не смешно когато такива внушения се правят от официални пропагандни разпространители като държавни медии или служители ... чували и нашенски такива рупори на „светата правда".
цитирай
3. getmans1 - АЗ СЪМ В КУЛТУРЕН „ШАШ„Н пал...
29.08.2022 08:58
АЗ СЪМ В КУЛТУРЕН „ШАШ„

На паланца поставили Резолюция ES - 11/1 и кулоарна подписка.
Мерили, броили и накрая с флатулентен газ гащите оцветили.

Майтапче, „Толкоз им акъла сър, толкоз им акълаааа."
цитирай
4. vencivaleri1951 - Поласкан съм , че все повече се превръшам в"муза" за Пазарджишко и Делиормана
29.08.2022 11:02
Не съм поласкан, че се развива мое мнение в посока , каквато и не съм мислил дори
Тоест , че папата бил "путинист"
Аз просто казах, че държането на украинския посланик е нон сенс спрямо правото на
първосвещенника на Ватикана да се моли за когото сята , че има нужда от молитвата му, както и да изрази дадено мнение. Действията на папата не могат да са укор при никакви обстоятелства-наместникът Божи не се критикува В Берлин посланникът общо взето го изгониха, във Ватикана няма да го забелязват повече
Едно е да критикуваш Радев, друго е Папата. За първия си в правото да изразиш мнениет, да отправиш нота , за втория подобно поведение е хамство /хам-грубиян/
За теб Крим е украински, за Радев руски-за папта е Божи и това не понадлежи на коментар. А с теб и Радев всеки има право да спори
И именно убийството на Дегина , както и реакцията на укринския посланик измени плавовете на папата , преди Казахстан да посети Киев
цитирай
5. morskipesni - Какво да кажем за Папата?
29.08.2022 11:44
Отвратителен фарма-брокер! Само това. Щом и Той ни дуднеше "ваксинирайте се".
цитирай
6. getmans1 - Поласкан съм, че все повече се пр...
29.08.2022 12:39
vencivaleri1951 написа:
Поласкан съм , че все повече се превръшам в"муза" за Пазарджишко и Делиормана


... „МУЗА" МИ Е ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ ... Ти си само обикновен приносител, съжалявам ако това те засяга..


vencivaleri1951 написа:
Не съм поласкан, че се развива мое мнение в посока , каквато и не съм мислил дори
Тоест , че папата бил "путинист"


... Поредната „свинщина" родена в твоята глава, в постинга няма грам такъв намек ... В теб няма грам достойнство да цитираш ... както простия Делиорман го прави.
Ако, се припознаваш в някой от коментарите, то проблема си е само твой ... „Гузен негонен бяга"

vencivaleri1951 написа:
И именно убийството на Дегина , както и реакцията на укринския посланик измени плавовете на папата , преди Казахстан да посети Киев


... А, по-конкректно какви са били плановете, че са променени и къде са промените ... ти директно на другият ден каза, ... „ Папата отказа посещение в Киев , след разговор с православен владика на Кирил." - покажи промяната, къде и кога.
цитирай
7. getmans1 - Полезен идиот. . . за статистиката ...
29.08.2022 13:55
Полезен идиот ... за статистиката ми, нещо което не ме вълнува

13:17 - morskipesni
13:11 - morskipesni
12:37 - morskipesni
12:16 - morskipesni
12:09 - morskipesni
11:52 - morskipesni
11:42 - morskipesni
11:09 - morskipesni

... голЕм майтап, дагойба :):):)
цитирай
8. vencivaleri1951 - "Музата " винаги е преносител Гетьо
29.08.2022 14:30
Дори психолозите говорят за пренос, когато "този на кушетката" пренася копнежи, страхове, обич, ненавист и т н на онзи на креслото.
Влюбва се страстно в психоаналитика си, ненавижда го, иска да му се отдаде, убива го...
И ще ти го кажа по простичко . Болшинството хора недоволни от някой от статусите си
обикновено търсят виновника вън от себе си. За теб виновни са комунистите и руснаците. И понеже недоволните са винаги много повече от реално мислещите , пропагандата ги използва и манипулира. С какво Белорусия се различава от Украйна-и в двете има симпатизиращи на Запада и симпатизиращи на Русия. Разликата е , че В Белорусия превратът не успя. Там Западът загуби от раз-спечелиедин човек-Тихановска-уреди се безметежно съществуване/задграничен президент/, като дори успя да се отърве и от несъстоятелния си съпруг, заради когото уж се "взигна"
В Украйна превратът бе успешен и Западът се опита и все още прави опити да торпилира Русия чрез прокси война с Русия, която губи от Федерацията по всички фронтове-икономически, пропагандно, военно. И тук вече идва преносът на човека на кушетката. Русия ще е разгромена, Путин на съд, РФ разчленена ...И всичко това му се говори , защото той иска точно това да му се говори. Русия унижена, съсипана и аз съм ОК. Не не е окей дори и това да се случи Нито Русия, нито САЩ, нито Китай могат да бъдат унижени и победени. Европа е унижена-по силна рецесия от 30 те дори. Няма полезен ход, а отгоре на това и милиони емигранти /от къде ли не/ напират към границите и, защото си мислят, че там е истината,там е чудесния живот И смятат , че имат право да са там-авгани, иракчани, сирийци, пакистанци, украинци....
Пропагандата и войната ги убеди че са много важни за цивилизацията , че имат право на всичко и че правят благоволение да точат социалните фондове на европейските страни. Плюс това Европа ресурсно скопена и без излаз при политиката която води.
А онзи от креслото ти казва Гетьо:-Отпусни се, ръцете са ти топли, проблемите излизат от теб, чуваш поток, музика.. Колкото и да е продължителен един сеанс, той има края си. Ставаш и излизаш-платил си отдавна, а и след теб ще плащат наследниците за тези сеанси.
Прибираш и отваряш компютъра и четеш
-еди коя си се съблекла, на някоя магистрала меле и линейки, застреляли някога, роми заклали и изнасилили старица, нинова , Борисов, радев нещо си казали...
Не ти се чете, иска ти се да пишеш и да описваш събитията , които искат да се случат. Може, ама на кушетката и на висока цена
цитирай
9. getmans1 - ТО ХУБАВО СЕ ОПИСВАШ .... само забравяш да поясниш това;
29.08.2022 14:57
... ЕТО ТОВА ОПИШИ ... ден, факт, източник или линка ... „ Папата отказа посещение в Киев , след разговор с православен владика на Кирил."

... ТОЛКОВА Е ПРОСТО, ПОЯСНИ ТОВА ПЪК ПОСЛЕ СЕ УПРАЖНЯВАЙ КОЛКОТО СИ ИСКАШ.

vencivaleri1951 написа:
Дори психолозите говорят за пренос, когато "този на кушетката" пренася копнежи, страхове, обич, ненавист и т н на онзи на креслото.
Влюбва се страстно в психоаналитика си, ненавижда го, иска да му се отдаде, убива го...
И ще ти го кажа по простичко . Болшинството хора недоволни от някой от статусите си
обикновено търсят виновника вън от себе си. За теб виновни са комунистите и руснаците. И понеже недоволните са винаги много повече от реално мислещите , пропагандата ги използва и манипулира. С какво Белорусия се различава от Украйна-и в двете има симпатизиращи на Запада и симпатизиращи на Русия. Разликата е , че В Белорусия превратът не успя. Там Западът загуби от раз-спечелиедин човек-Тихановска-уреди се безметежно съществуване/задграничен президент/, като дори успя да се отърве и от несъстоятелния си съпруг, заради когото уж се "взигна"
В Украйна превратът бе успешен и Западът се опита и все още прави опити да торпилира Русия чрез прокси война с Русия, която губи от Федерацията по всички фронтове-икономически, пропагандно, военно. И тук вече идва преносът на човека на кушетката. Русия ще е разгромена, Путин на съд, РФ разчленена ...И всичко това му се говори , защото той иска точно това да му се говори. Русия унижена, съсипана и аз съм ОК. Не не е окей дори и това да се случи Нито Русия, нито САЩ, нито Китай могат да бъдат унижени и победени. Европа е унижена-по силна рецесия от 30 те дори. Няма полезен ход, а отгоре на това и милиони емигранти /от къде ли не/ напират към границите и, защото си мислят, че там е истината,там е чудесния живот И смятат , че имат право да са там-авгани, иракчани, сирийци, пакистанци, украинци....
Пропагандата и войната ги убеди че са много важни за цивилизацията , че имат право на всичко и че правят благоволение да точат социалните фондове на европейските страни. Плюс това Европа ресурсно скопена и без излаз при политиката която води.
А онзи от креслото ти казва Гетьо:-Отпусни се, ръцете са ти топли, проблемите излизат от теб, чуваш поток, музика.. Колкото и да е продължителен един сеанс, той има края си. Ставаш и излизаш-платил си отдавна, а и след теб ще плащат наследниците за тези сеанси.
Прибираш и отваряш компютъра и четеш
-еди коя си се съблекла, на някоя магистрала меле и линейки, застреляли някога, роми заклали и изнасилили старица, нинова , Борисов, радев нещо си казали...
Не ти се чете, иска ти се да пишеш и да описваш събитията , които искат да се случат. Може, ама на кушетката и на висока цена

цитирай
10. vmir - За бот Венцо Ментата лъженето е като въздуха и слънцето за всяко живо същество.
29.08.2022 16:24
Според мен ако за ден не каже поне 10 лъжи, на следващия ден бот Венцо ще е мъртвец.

Добре, че всеки ден бот Венцо демонстрира какви са путлеристите.
цитирай
11. getmans1 - Според мен ако за ден не каже поне 10 ...
29.08.2022 17:16
vmir написа:
Според мен ако за ден не каже поне 10 лъжи, на следващия ден бот Венцо ще е мъртвец.

Добре, че всеки ден бот Венцо демонстрира какви са путлеристите.


... То и лъжите си едва ли осъзнава, тръгнал на мен да прави психоанализ ... ташаш от всякъде..
цитирай
12. vmir - 11. getmans1, https://www.youtube.com/shorts/PZe3ATX3Pz0
29.08.2022 18:07
бот Венцо след две петилетки стахановски лъжи.
цитирай
13. vmir - Бот Венцо - горд познавач на роssийская непобедимость - https://www.youtube.com/shorts/4HiU_7f0aes
29.08.2022 23:04
Дерзай, бот Венцо!!! Так держать!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6071000
Постинги: 2741
Коментари: 26489
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031