Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2022 09:00 - Русоробски любимци - 2 ... / безвицов постинг, за съжаление /
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 533 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 17.11.2022 09:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                                 .....

                                         ОРАЗОВАТЕЛЕН ИЛИ ОБРАЗУВАТЕЛЕН ПОСТИНГ

                                                          НЕКОИ ЩЕ СЕ ОБРАЗОВАТ А,

                                        ДРУГИ ЩЕ ОБРАЗУВАТ ... ФЛАТУЛЕНТНИ ГАЗОВЕ



                                     image

 

                                                        Анастасия Беляева, журналист

Всяко споменаване на фразата „Убих първия си руснак на 16“ се основава на думите на Юлия Латинина. През последните девет години никой не е съдил Латинина в това отношение, а Рамзан Кадиров никъде публично не е потвърдил или отрекъл приписваните му думи.
Юлия Латинина, отговаряйки на въпрос, каза: Чух тази фраза не един път от тези, на които имам доверие, както каза Кадиров. Специално помолени някои да намерят потвърждение. В резултат на това първо го получих от няколко души от руска страна, докато Козак беше пълномощен представител, а след това от редица хора в Дагестан.

През лятото на 2013 г. журналистът Евгений Михайлов публикува статия в „Новая газета“ в Южния федерален окръг, в която нарече ръководителя на Чечня „обикновен бандит, извършил масови убийства на руски граждани“.
На следващия ден комисарят по правата на човека в Чеченската република Нурди Нухажиев реагира на публикацията. На сайта на информационната агенция Грозни-информ омбудсманът по всякакъв начин се скара на журналиста и изрази недоумение защо той нарече Кадиров убиец. Нухажиев също твърди, че образът на Кадиров младши. създадоха „драскачи-провокатори като Михайлов“, докато Рамзан е човек, „който просто по силата на собственото си виждане за ситуацията, според възможностите и представите си за методите на самоотбрана защити себе си, семейството си, честта и достойнството на своя народ“. Какво точно има предвид авторът с тази фраза не е обяснено в текста.
Михайлов заведе дело в Ленинския районен съд на Ростов на Дон срещу Нухажиев за защита на честта и достойнството. Като доказателство за правотата си журналистът се позова на предаването на Юлия Латинина „Код за достъп“, в което през 2006 г. тя каза, че Рамзан Кадиров е „човек, който в чакалнята на Козак може силно да каже: „А аз убих първия руснак на на 16 години " ".

Адвокатът на журналиста успя да убеди съдията да призове Рамзан Кадиров като основен свидетел. След това прессекретарят на ръководителя на Чечения Алви Каримов каза пред RSN: „Рамзан Кадиров не трябва и не е длъжен да опровергава нещо, което не е съществувало. Ако той се занимава с тези въпроси, той няма да може да възстанови републиката, да я оборудва, да даде жилища и пенсии на хората. Рамзан Ахматович никога в живота си и при никакви обстоятелства не е заявявал, че е убил някого на 16-годишна възраст. На следващото заседание съдът отмени собственото си решение за призоваване на Кадиров, а също така отхвърли всички молби на ищеца и отказа да удовлетвори исканията му за защита на честта и достойнството. Жалба по това дело беше разгледана през декември 2013 г. и беше отхвърлена.

През 2007 г. в подобна ситуация се оказа Гари Каспаров, който нарече Рамзан Кадиров „бандит“. Депутатите от чеченския парламент щяха да го съдят и все пак Нухажиев каза: „Ако не постигнем наказание чрез федералното законодателство, ще прибегнем до други мерки. Кавказ позволява това и Каспаров ще бъде наказан. Марина Литвинович, съветник на Каспаров, каза, че искът на парламентаристите ще бъде обявен за незаконосъобразен от всеки съд, тъй като само лицето, пред което е изречена тази фраза, може да го подаде. Делото не продължи.

Рамзан Кадиров е роден през 1976 г., той е на 16 години от октомври 1992 г. до октомври 1993 г. Първата чеченска война започна през декември 1994 г. От 1990 г. в републиката се извършва етническо прочистване.

                                                   ... И ОЩЕ РАЗСЪЖДЕНИЯ ПО ВЪПРОСА,

                                                          НА РУСКИ ЗА НЕЧИЕ УДОБСТВО 


                            Своего первого русского я убил в 16 лет. ( Рамзан Кадыров.)⁠⁠

В одном из интервью, Рамзан Кадыров заявил, что первого русского он убил в 16 лет.
Фраза давно известная. Набившая оскомину.
Но, по моему, никто не озаботился вот каким вопросом - а кто был этот "первый русский" ?
Априори предполагается, что кто то из "федералов" в войне с которыми "героически" участвовали Р.А.К. со своим отцом.
Но вот какая несостыковка.
Рамзан Ахматович Кадыров родился 5 октября 1976 года.
Следовательно, 16 лет ему исполнилось в 1992 году, а 17 в 1993-м.
Личный состав МВД и МО Россия полностью покинул Чечню летом 1992 года,военные действия с участием российских военнослужащих начались только осенью 1994 года (участие танкистов-наемников в трех штурмах Грозного оппозиционными Дудаеву силами).
А Кадырову было 16 лет с октября 1992 года по октябрь 1993.
В то время когда никаких боев с русскими на территории Чечни не велось.
А что было ? А была резня нечеченского населения в которой погибли тысячи мирных русских граждан и были нападения на железнодорожные поезда, во время которых также убивали железнодорожников.
Но боев с подразделениями российских силовых структур не было и сказать, что Герой России, президент Чеченской республики Кадыров Рамзан Ахматович, уроженец села Цантарой, 1976 года рождения, убил своего первого русского в честном бою ну никак не получается.
А получается, что этим первым русским было некое гражданское лицо, возможно пенсионер, возможно женщина или ребенок, которого , абсолютно ничего не боясь, застрелил недоросль, почувствовавший свою власть над жизнями и судьбами простых, ничего лично ему не сделавших людей.
За что он его убил?
Да кто ж теперь знает.
За квартиру, машину, чешский гарнитур, просто, чтобы попробовать кровь.
То есть Кадыров просто убийца. Банальный убийца.
А Россия ему Героя. От души, от сердца.

P.S. Еще бы хотел заострить внимание на слово "первого" в этой фразе. То есть получается, что русский, о котором говорит Кадыров был не один. А учитывая, что это была массовая резня, то, следовательно, убитых "героем" было множество. Просто страшно предположить сколько. Да, еще, тот, кто участвует в геноциде, а там именно это и было в начале 90-х, ну никак нельзя назвать просто банальным убийцей. Это уже изверг и несколько граммов свинца в голову вместо Звезды Героя будет вполне заслуженно.


         ТРИТЕ КЛИПА СЪЩО ЩЕ ВИ ОБРАЗОВАТ ИЛИ ЩЕ ВИ ОБРАЗУВАТ Е, СПОРЕД ЗАВИСИ ...

                         ПОСЛЕДНИЯТ КЛИП ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ВИ РАЗВЕСЕЛИ НО, ... ТЪЖНО

                                                                                     ... 
 










Гласувай:
4



1. vmir - Кадиров - президент на руssия!!!
17.11.2022 09:26
Доле дядя Вова!
Горе Кадирова!!!

А, нука, товарищи!
цитирай
2. getmans1 - Доле дядя Вова!Горе Кадирова...
17.11.2022 09:51
vmir написа:
Доле дядя Вова!
Горе Кадирова!!!

А, нука, товарищи!


... Аааа, не, ако падне Аллах от къде пари ...

„Аллах ни дава. Не знам. Отнякъде идват парите".
цитирай
3. dobrodan - Идеален е, Гетманс!
17.11.2022 10:32
Точно такъв им трябва! Герой на Русия!
Като стане АЯТОЛЛАХ на Ислямска джамахирия Урус-орда, през ум няма да му мине да отваря война на Украйна или на Запад. За югоизтока с петрола просто да забрави!
Защото може да не го изчакат да стреля пръв...
цитирай
4. getmans1 - ТИК - ТОК АЯТОЛЛАХ ... голям майтап ще е в мрежата
17.11.2022 11:00
dobrodan написа:
Точно такъв им трябва! Герой на Русия!
Като стане АЯТОЛЛАХ на Ислямска джамахирия Урус-орда, през ум няма да му мине да отваря война на Украйна или на Запад. За югоизтока с петрола просто да забрави!
Защото може да не го изчакат да стреля пръв...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6145141
Постинги: 2778
Коментари: 26684
Гласове: 9698
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930