Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2023 09:21 - Украйна е сразена!
Автор: stamat2015 Категория: Политика   
Прочетен: 473 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.02.2023 08:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Украйна е победена и разрушена! В Украйна вече не живеят достатъчно хора, за да поддържат Икономиката и едновременно с това да водят война! Преди 11 месеца, при започването на войната, на територията на Украйна живееха 38 милиона Души, днес са останали около 18 милиона. Украйна загуби 50% от населението си, ето как: в присъединените територии към Русия – 4 милиона, в Русия – 2 милиона, в ЕС – 2 милиона, още 10 милиона Души в други Държави, 400,000 ранени и най-малко 257,000 загинали до края на Януари 2023 година! Това, обаче, няма да ви го кажат по масмедиите! Дезинформацията в Масонските Западни и Български масмултимедии е в своя апогей! Истината е коренно различна и противоположна на всичките лъжи бълвани от корпоративните масмедии! Държавата Украйна е фалирала, издържа се само от кредити от банките на Ротшилд и отдавна загуби войната!

Между Запада и Русия няма Идеологически противоречия и различия – те всичките са капиталистически Държави-Корпорации и затова висшите военни (генерали и полковници) в САЩ и в Европа отказват да воюват с Русия, тъй като такава война няма как да бъде спечелена от тях, а загубите ще са безумно огромни!

През изминалата година Украйна претърпя пълен демографски, икономически и военен колапс и е напълно разрушена като Държава-Корпорация. Останалото население не е в състояние да се самоизхранва и да поддържа икономически и военно Държавата и тя е във фактически фалит.

От друга страна, Руската Федерация не е засегната от 11,000 санкции на ЕС срещу нея и, според МВФ, отбелязва Икономически разтеж през 2022 година, като завладява и нови пазари на Изток! РФ вече е събрала добре обучена и модерно въоръжена Армия от над 700,000 Души с хиляди танкове и ракетно въоръжение, на която, нито останките от Украйнските войници, нито НАТО, нито САЩ (с 50,000 военни в техните Европейски бази) могат да се противопоставят. Западните Правителства и САЩ съвсем умишлено наливат пари и стара непотребна военна техника, от която искат да се отърват, за да съсипят и малкото останало от бившата най-голяма Държава в Европа и да я поделят помежду си, като Полша първа ще заграби територии! Войната се поддържа изцяло и само от Западните ДЕМОНОКРАЦИИ, за да бъде напълно унищожена Украйна!

Дъглас Абът Макгрегър, роден на 4-ти Януари 1953 година, е пенсиониран полковник от Американската армия, Старши съветник на Секретаря на Отбраната в Администрацията на Тръмп, консултант, писател и телевизионен коментатор. Интервюто на Полковник Макгрегър е за YouTube канала Judge Napolitano – Judging Freedom, проведено на 31-ви Януари 2023 година.

СТАМАТ












Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: Технологии
Прочетен: 280645
Постинги: 235
Коментари: 30
Гласове: 70