Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2023 13:02 - Фашистите - денацификатори на Путин ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1565 Коментари: 12 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                                .....
  
Групировката "Русич" или как Путин денацифицира Украйна с помощта на неонацисти

ДМИТРИЙ ЧУПРАКОВ ЗА OFFNEWS

11 октомври 2022 в 12:36 | 17944 |15

image Алексей Милчаков и Сергей Аксёнов

Тезата за неонацистите бе в основата на руската пропаганда, обясняваща нахлуването в Украйна: в Украйна има нацисти и Русия трябва да сложи край на това.

Защо точно Русия - това не разбира дори всеки в самата Русия, както и не се разбира кои са тези нацисти.

Към днешна дата руската пропаганда практически е забравила за нацистите в Украйна, методологията се е променила и оправданията за войната днес звучат по съвсем друг начин.

image

Графиката показва бумът на употребата на "нацизъм" в руските медии пред нападението над Украйна.

Въпреки това, много жертви на руската пропаганда продължават да се тревожат по темата за украинските нацисти, но те изобщо не се притесняват от нацистите, които са под крилото на Путин и които се бият на страната на Русия в Украйна.

                                                           Например групировката „Русич“.

image

Тя е основана през 2009 г. от Алексей Милчаков. „Русич” участваха във войната в Донбас през 2014-2015 г., където натрупаха безценен боен опит и изиграха една от ключовите роли в началото на войната.

Командирът на „Русич” Милчаков смята за свое основно постижение разгрома на украинския батальон „Айдар” на 5 септември 2014 г. в Луганска област. Любопитно е, че Милчаков е нацист, което самият той многократно е признавал:

 

„Аз съм нацист. Няма да задълбавам в дълбока националистическа, патриотична или имперска посока. Просто казвам - аз съм нацист”, казва Алексей в интервю.

В Русия нацистите предпочитат да останат в сянка, но не и Алексей. Командирът на "Русич" дава интервюта, изявява се по телевизията като експерт и се среща публично с първите хора в държавата.

image

Милчаков не говори много за себе си. Най-известният факт за него в Русия е убийството на кученце. Насилието, което той извършил спрямо животинчето, гордо било запечатано с камера.

(разполагаме със снимка, налична и в руската и украинската преса, която няма да публикуваме - б.р.)

Днес Милчаков обича да се хвали с финансовото си благополучие, което е различно от това на останалите военни в Русия:

„Нямам жилищен проблем, като тези служители, които плачат, че им трябва  много време, за да изплатят ипотеката. Имам отличен апартамент в центъра на Санкт Петербург с прозорци към Нева (река) и тавани с височина 5 метра“, казва той в интервю.

Неонацистката групировка "Русич" работи неофициално с Министерството на отбраната на Руската федерация. Известно е, че „Русич“ са участвали в боевете в Сирия и в пълномащабно нахлуване в Украйна през 2022 г.

image

Групата "Русич" има собствени канали в социалните мрежи.

Наскоро техният канал в „Telegram“ беше блокиран, когато те написаха как „правилно“ трябва да се действа с украинските затворници:

„Отрежете пръсти... (...). Запишете точните координати на погребенията, направете снимка, за да се види лицето и продайте тези данни за погребенията на техните близки за 2-5 хиляди долара“, написа Милчаков в телеграм канала Русич преди блокирането.

image

Ето как Путин изпрати нацистки организации в така наречената „денацификация“ на Украйна.


                                                                                 ...

 

 

 

 

   




Гласувай:
3



1. getmans1 - Много хубава графика, чудесно се ...
11.03.2023 13:20
Много хубава графика, чудесно се връзва с ком. 9 и 15 под вчерашният ми постинг.
Тъй де, " Основна гадост според мъск е и контролирана информация. "- така ме поучава кука един без да бижда гредата б собственото си око.
цитирай
2. vencivaleri1951 - Определено този пич ми е неприятен
11.03.2023 15:30
Не защото не говори истина , а защото моята същност не го приема. Впрочем той говори едно към едно като едно наше момче германче , което се запиля-"Тигъра"
Това е една от причините поради която не се развих като футболист-отскок, физика, за централен защитник добра бързина и рефлекс, добро пласиране, но слаб единоборец, където са необходими и грубост, и умението да причиняваш болка, да "унижиш" опонента-да го наплюваш, да говориш гадории за майка, сестра и т н Видяхме как Зидан удари глава на Матераци и жабарите станаха световни шампиони
А ударът бе заради сестрата на Зидан , която ходеше с италианеца и последния успя в нужния момент да "разкаже" на Зидан подробности. Матераци може да е боклук/впрочем голям футболист също/ но с тази гадория стана световен шампион
Този пич от видеото е откровен-трябва да победиш и да останеш жив. За това всичко е позволено Това интервю е да всява страх в бъдещите противници Самите украинци са прочути с жестокостите които са правели. Например , деряли са живи турците. Ония пък са ги набивали на кол Нищо лично-плашели са се взаимно.
цитирай
3. nkf - Неизбежно ще натори чернозема на ...
11.03.2023 15:56
Неизбежно ще натори чернозема на Украйна. Руска измет!
цитирай
4. getmans1 - Ама и ти си един ... войнолюбец, дотатъчно е да кажеш, че си отвратен :)
11.03.2023 17:12
nkf написа:
Неизбежно ще натори чернозема на Украйна. Руска измет!

цитирай
5. getmans1 - "ВОВА, УБИЙ ФАШИСТА!" ...
11.03.2023 17:25
... Господи, колко жестоко го съдиш момчето...

vencivaleri1951 написа:
Определено този пич ми е неприятен

цитирай
6. vmir - 5. getmans1 - "ВОВА, УБИЙ ФАШИСТА!" ...
11.03.2023 18:28
На бот Венцо са му неприятни всички, които оставят недоубити след себе си. Оти бот Венцо е Джелезнио человек.
цитирай
7. vencivaleri1951 - И бях прав!!!
12.03.2023 01:23
Ако беше реагирал след кладата която устроиха онези изроди в Профсъюзния дом в Одеса, когато изгоряха десетки млади хора, днешният ужас нямаше да го има.
Ако след обкръжението което направиха донбасци край дебелцово, бяха продължили и върнали законния президент, парламент и правителство , а не Путин да се дуе, че го четкат Меркел и франсето и го залъгват с лист договор , който никой не мисли да изпълнява пак нямаше да се стигне до този ужас Внуците които запалиха хората , трябваше да получат това , което дядовците им получиха за изгореното село в църквата в Катина. 16 съдебни състава се оттеглиха/конфликт на интереси/ и делото не можа да тръгне до 22ра година, при положение , че престъплението и участниците бяха заснети от тв и всички детайли следствието бе изчистило .
Исках и искам най-тежкото наказание за тези изроди, но бих най-вероятно дал заден
ако ми бяха казали да изпълня аз смъртните присъди. За това дадох примера с Марко и зидан Аз се вглеждам по обстойно в играта на защитниците , по понятни причини.
Матераци е един от най-добрите защитници , кефи ме играта му и като защитник и като реализатор. Знам, че да дебалансираш психологически противника е умение и в индивидуалните спортове /бокс, борба .../ и в колективните, но от случилото се в германия ми е неприятно да го гледам
За това казвам , че този пич ми е неприятен-той с някакво первезно удоволствие говореше за смъртта, за плачещите майки и съпруги... А иначе по същество е прав-войната е продължение на лова. Човекът както е героичен, самопоржертвователен пред смърта, така е и страхлив и подъл...Близо две години съм живял в авиоградче.
нямаш представа как се чувстваш когато излезат пожарни и линейки, а ти имаш твой човек в поделението. След това се молиш командира
ът на часта да не влезе в твоя блок, а ако влезе да не звънне в твоя апартамент. А командирът все влиза някъде, чуваш плач и от една страна ти е мъчно , но от друга си облекчен и дори подло радостен, че не е твоят човек загиналият


getmans1 написа:
... Господи, колко жестоко го съдиш момчето...

vencivaleri1951 написа:
Определено този пич ми е неприятен


цитирай
8. mt48 - Абе сълзливко,
12.03.2023 06:58
първо каза, че жена ти си счупила двете ръце. После каза, че си е счупила едната , а другата навехнала. После пак каза, че си е счупила двете ръце. Тази подробност споменавам в случай, че се питаш защо хората те наричат лъжец.
Което и да е верно, върху теб се стоварва голяма отговорност. Чистене, готвене, пране, пазаруване. Надул си ни главите, как се грижиш за семейството си. Две внучета, храна, разходки пък и внимание, че да не вземат да паднат от дивана. Две кучета, храна и разходки. КОГА ти остава време да дежуриш в блога ? Постинги, контра постинги и анти контапостинги. Коментари, контракоментари и анти контракоментари.
"Абониран" си за 5-6 блога и се чувстваш длъжен всеки ден да си кажеш мнението. Не че някой ти го иска. Отделно наблюдаваш някой нещо да не каже против русийката ти, и пак се чувстваш длъжен да рипнеш.
Откъде бре, титане на руската революционна мисъл, го намираш това време ?
Като се има предвид и колко си бавен, дежурството ти е сигурно е целодневно.
Семейството - КОГА ? Щот нали, те на тебе чакат ?
Баси жалкото човече си, ама си тръгнал да търсиш сметка на другите, как не излизали от блога.
ПФУ...
цитирай
9. starforlife - ~ 8. mt48
12.03.2023 07:21
Ха ха ха ха, много точно си му казал всичко, а аз ще пооблека твоите отделни казвания в по-конкретни факти.

- 1-во: Истина е това за чупене на двете ръце, след това едната навехната и после пак чупене - дъртакът явно забравя кога какво ЛЪЖЕ!
Но тук искам да кажа нещо, което бях решил да му спестя... Понеже колкото и да го УНИЖАВАМ - ЗАСЛУЖЕНО - все пак не съм злобен човек. Ти обаче ме провокираш да го кажа, та дано ИДИОТЪТ се сепне, че излага хората, на които УЖ толкова държи и за които УЖ толкова се грижи:
ВЕНЦИ, ТИ БЕШЕ ТОЗИ, КОЙТО НАПИСА .Б.У.К.В.А.Л.Н.О., ЧЕ ДЪЩЕРЯ ТИ СИ Е "БИЛА КАМШИКА" СЛЕД СЧУПВАНЕТО НА РЪЦЕТЕ НА МАЙКА Й!
Сега...
Аз съм улегнал човек и разбирам, че счупването няма как да е причина да отложи дъщеря ти служебно пътуване в чужбина, но СЕ ЗАМИСЛИ КАКЪВ ТИ Е ИЗКАЗА и след това балалайкай как другите - конкретно себе си визирам - били с еди какъв си речник!
Да кажеш тези думи - цитирах те по-горе за биенето на камшика - е абсолютна простащина и аз ти се чудя не на акъла - такъв отдавна сме се убедили, че ти нямаш и за 5 пари - а на самомнението, въздухарското самочувствие и дебелоочието да говориш за другите по допирателната на това, на което е показател конкретния пример.

- 2-ро: Лъга и се оплита в лъжите си как си бил ходил за билети за 8-ми март за филмираното излъчване на "Севилският бръснар". Накрая излъга и как си сменил билетите за 11-ти - вчера - НО НЕ НИ ПОКАЗВАЙ НИКАКВИ СНИМКИ, ЗАЩОТО НИЩО НЯМА ДА ДОКАЖЕШ И ОСИРАНЕТО СИ НЯМА ДА ИЗМИЕШ, защото ще водиш съпругата си на преглед в клиника извън София и си се притеснил, че може да не се върнете до 18:00 ч.

И СЕГА ВНИМАВАЙТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ:
Думите му за невръщането предполагат, че ще води жена си на прегледа следобед, дори по-късния следобед.
ЗАЩО ТОГАВА, ВЕНЦИ, ТИ САМО РАДО СИ ПОСЕТИЛ ВЕДНЪЖ В 15:24, ВТОРИ ПЪТ В 17:20 - ще продължа след малко, за да карам последователно!
ЗАЩО ТОГАВА, ВЕНЦИ, ТИ САМО ПРЪЦКО СИ ПОСЕТИЛ ВЕДНЪЖ В 18:54, ВТОРИ ПЪТ В 19:39 - сега ще се върна САМО на Радо - карам хронологично!
ЗАЩО ТОГАВА, ВЕНЦИ, ТИ ОТНОВО СИ ПОСЕТИЛ РАДО В 23:58!
И кога успя бе, Душицо, да заведеш жена си където и да е и да попразнувате, при положение, че СУМАРНОТО ТИ ВРЕМЕ ЗА ПРЕСТОЙ САМО В ТЕЗИ ДВА БЛОГА - НА РАДО И НА ПРЪЦКО - Е НАД 2 ЧАСА!
Хайде оспори изнесените от мен данни И АЗ ДОРИ САМО В СВЕТЛИНАТА НА КАЗАНОТО ОТ mt48 ЗА БЪРЗИНАТА ТИ ЩЕ ПОКАЖА, ЧЕ НЕ СИ ИЗМИСЛЯМ КАТО ТЕБ!
цитирай
10. getmans1 - ДАА, ПРАВ СИ И ПОТВЪРЖДАВАШ ПАРО...
12.03.2023 08:01
ДАА,ПРАВ СИ И ПОТВЪРЖДАВАШ ПАРОДИЯТА - "РУССКИЙ ФАШИСТ, ЛУЧШИЙ ФАШИСТ В МИРЕ"

Това, че Пригожин си призна ролята която е изиграл в онези години не е важно, важно е, че готин пич и "изродите" му пичОве.
Това признание на МОТОРОЛА което видя също няма значение важното е, че Путин орден му дал.
Признанието на Стрелков - Гиркин също не те замисля.

Графиката на жертвите в Донбас за тези осем години и валидна за ООН също не те замисля - ТИ СЕ ЧУВСТВАШ КОМФОРТНО В ГОРНАТА ГРАФИКА ... ПУТИН ТИ СОЧИ "ФАШИСТА" И ТИ СИ В МИР СЪС СЪВЕСТА СИ, ... и всичко ти е, О.К.

цитирай
11. vmir - Като гледам бот Венцо,
12.03.2023 09:09
започвам да се съмнявам дали въздуха е най-необходимото нещо за живите същества. Прочее, или бот Венцо не е живо същество, или лъжата е по-необходима от въздуха поне за част от живите същества. Сега някой може да ме запита откъде съм сигурен, че путлер е живо същество - ми щом бот Венцо може без въздух, защо и путлер да не може. Откъде да знам, пък може да не познават друг начин за достъп до въздух, освен чрез лъжата. И двамата лъжат с такава лекота, сякаш само си дишат. Странни създания е произвела еволюцията...
цитирай
12. nkf - Неизбежно ще натори чернозема на ...
12.03.2023 13:07
getmans1 написа:
nkf написа:
Неизбежно ще натори чернозема на Украйна. Руска измет!


Как да съм отвратен, след като знам какво представлява руския био и ментален отпадък като цяло? Най-агресивната част от тази измет, трябва - а то и става това - да бъде заровена в украинския чернозем, а останалата част - събрана в остатъчна московия и държана под карантина и контрола на цивилизования свят /САЩ, ЕС, Канада, Австралия, Южна Корея, Япония/ за следващите поне сто години, че да не мърсят света с маниите си, болестите си, криминалитета си, корупциите си и т.н.
цитирай
13. nkf - starforlife Едва ли има някой, к...
12.03.2023 13:13
starforlife Едва ли има някой, който да не е наясно що за долнопробен лъжец и мерзавец е другаря валериев. Е, май само черният вибратор - който е по-тъп дори от другаря валериев - го смята за достойна, макар и грешка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6170440
Постинги: 2785
Коментари: 26721
Гласове: 9710
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930