Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2023 19:07 - Труден въпрос на пъпа на Москва ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1137 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 08.06.2023 22:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          ..... ОПС, ПОПРАВЯМ СЕ, ВОЙНА "СДЕЛАЛИ"

              А ОНЗИ ДЕН НАПРАВО СЕ ... ОБОСРАЛИ,

          ТАКА МИСЛЯТ И В НОВАТА СЛУЖБА "ФСОП"











Гласувай:
2



1. getmans1 - ???
08.06.2023 19:13
Що ли никой не се сети за разните АРМАТИ, САРМАТИ и ред още русофилска миролюбива гордост а, колко още неша бяха успешно ЗАМЕНИЛИ???
цитирай
2. planinitenabulgaria - Най-важната новина !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08.06.2023 19:32
Радостина, Миссана и Ив69 фанаха кой взриви газопроводите СП 1 и сП 2, а също и кой взриви язовиира до нова Каховка. Погледнете в блота на Ив Лу, /Ив69/. За газопповодите виновен е лично Бай Дън, а за язовира - техните слуги, украинските фашисти.
Никакво престъпление не остава неразкрито. Тия тримата са си ебали на гъзо ветъро. Направи ли некой щуротия, един от тая Тройца веднага го ловва.
цитирай
3. getmans1 - Радостина, Миссана и Ив69 фанаха ...
08.06.2023 19:36
planinitenabulgaria написа:
Радостина, Миссана и Ив69 фанаха кой взриви газопроводите СП 1 и сП 2, а също и кой взриви язовиира до нова Каховка. Погледнете в блота на Ив Лу, /Ив69/. За газопповодите виновен е лично Бай Дън, а за язовира - техните слуги, украинските фашисти.
Никакво престъпление не остава неразкрито. Тия тримата са си ебали на гъзо ветъро. Направи ли некой щуротия, един от тая Тройца веднага го ловва.


... Някои даже и от предният ден знаят кой е злосторника.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Гетьо, извинявай но издишаш с тези интервюта
08.06.2023 20:20
И не защото са "Киев филм", не защото са преекспонирани...Ок са си интервютата , вероятно и без редакторска намеса.
Социалогическо проучване в Русия излезе с близо 80% одобрение на Путин, над14% неодобрение и няколко процента без мнение. А одобрението беше във връзка с политиките , които води, тоест и войната.
На пръв поглед огромно мнозинство от подръжници , но и 2-3 Българии неодобрение.
Може и повече да са-знае ли някой колко сме?
Не съм гледал по региони, но в Москва нуодобрението при вскички случаи е повече-над 20. Това са няколко милиона души и тъй като опозицията на Собянин/разбирай и Путин/ вкарва най-много депутати в московската Дума, то на "пъпа на Москва" не малко хора ще кажат и по солени думи за ставащото
А за Сармати и друга бойна техника не се сещат, защото общо взето са защитени . Ако липсваше тази техника щяха да питат и се молят за нея.
Бъди сигурен , че много малко от средностатистическите американци не се сещат за флотове, дивизии и др подразделения с най-съвършенна техника, не се сещат за бази, които са десетки по света, а числеността на американската войска и военният бюджет са в пъти по голями. Руските финанси са под напрежение безспорно , сравнени с две ,три години по назад, но стабилни. Янките бяха на крачка от дефлот
Защо не хванеш микрофона и не питаш на "пъпа на Вашингтон"
След това Русия я смятят за силно недемократична страна, а само ти колко интервюта си постнал, където диктаторът путин го правят на бъз и коприваНе засягаш армията или авторитета на държавата, то за путин можеш да пишеш и говориш каквото си щеш. Ти вярваш ли, че украинец би оцелял ако се изкаже публично за Зеленски каквото мисли
И Гетьо, мориш се всуе. Днес европейско допитване в целия ЕС обяви отношението на различните страни към Русия в т ч и на българите. 65% от българите считат Русия за полезен и необходим партньор за нас И всичко това след тази истерия и сатанизиране на Русия-още от зачеването и
цитирай
5. starforlife - За балалайкото отгоре:
08.06.2023 20:45
Непочтени троле, ако седнеш да питаш "на пъпа па Вашингтон" (и "ограничавам" само до САЩ като Запад, за да се впиша в идиотията ти) анкетираните не е нужно да отговарят, а само да казват: "Ами огледайте се!"
В смисъл, че абсолютно всичко което видите около себе си е налично именно поради наличието на западните достижения на Наука и прочее, а не на конкретно производство.
Ама абсолютно всичко!
Например: Руssия може да е сила в атомната енергетика примерно, но тя просто прилага откритията на Запада. Да не говорим, че няма нито технологиите, нито производствените мощности без същия този Запад да ги прилага.
Друг пример: Днес си писал постинг, а онзи ден беше забалалайкал за тракторите в България нещо. Как ако не бил СССР едва ли не нямаше България да има трактори.
Хайде погледни кога още и от кого - ЗАПАД - е създаден тракторът (преди това ДВГ и въобще какво ли не свързано в случая с трактора) и признай пред себе си, лицемере, че ако не беше СССР, България (и не само) щеше да има много по-рано и много по-качествени трактори. Доказва го дори настоящето: Не в която и да е бивша соц държава няма не само трактори, а нищо руssко, а в самата Руssия няма почти нищо руssко. Особено на технологичния пазар!
Та балалайкай си ти за наличието и на военни технологии в Руssия, но необремененият - да се чете неруssоробът - човек осмисля, че това е невъзможно при положение, че...
Хайде ще го кажа така, ама с конкретни примери и тъкмо с едното ще "оборя" Радо от първия му коментар, а и постинга:
"Създадоха" руssите ЧОВЕКО"подобен" робот. И хоп, той се оказа облечен в костюм актьор!
https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/ruski-hajtek-robot-se-okaza-mazh-v-kostjum-snimki-i-video.html
"Създадоха" руssите бойно куче. И хоп, то се оказа продукт от АлиЕкспрес!
https://businessnovinite.bg/svjat/insider-ruskijat-boen-robot-kuche-mozhe-da-se-okazhe-ot-aliexpress.html#
Та и безаналоговите оръжия ги виждаме в Украйна.
Защото по-горните примери не бяха демонстрирани просто така, а на най-престижните им събития в областта на въоръжението.
И съответно цял свят им се смя!
Както им се смее за всичко.
И такива като теб проумейте, че не можете да промените Реалността и една идиотска и изостанала във всяко едно отношение държава да я представите в друга от жалка светлина.

Едните си газопроводи дори не могат да произведат и експлоатират без самия Запад конкретно, а що остана без западните технологии.

И аз отново те питам: Назови една руssка технология въобще! Само една! Която да е "чисто" руска и да не почива на нещо, измислено като първично на запад.
Само една!
цитирай
6. getmans1 - ДО ком. 4 - Излагаш се ти
08.06.2023 21:14
Много се излагаш, ЗАЩОТО ЗА ТАЗИ ВОЙНА И СЛУЧВАЩОТО СЕ В РУСИЯ АЗ НЕ СЕ С ИЗРАЗЯВАМ НЯКАКВА КАТЕГОРИЧНОСТ А КОМЕНТИРАМ СЪОБРАЗЯВАЙКИ СЕ СЪС ВСИЧКИ УСЛОВНОСТИ ХАРАКТЕРНИ ЗА ВОЙНА - Нали първата жертва е истината, нали пропагандата е ОМП.

Без да бягам от пристрастията си поствам неща по които може да се дебатира при добро желание, а ти не излизаш от пропагандната помия, нескопосаните фейкове, ЧИ ПО-ЛОШО, СКАЧАШ С ГЛАВА НАПРЕД ВЪВ ФЕКАЛИИТЕ САМО И САМО ДА ОКЛЕПАШ ТОЗИ КОЙТО НЕ Е КАТ ТЕБ И ПРЕНАСЯШ НЕЩАТА НА ЛИЧНОСТНА ОСНОВА.

"Не знам как гетьо би коментирал подобни вричания-"Докато смъртта ни раздели" или по скоро "Докато смъртта не ни е разделила, но той е зает да взима интервюта в центъра на москва , или както му казват в Делиормана-Главната , "или пъпа"" - ТИ ДА ВИЖДАШ В МОЯТ ПОСТИНГ НЯКАЪВ НАМЕК СПРЯМО ТВОЯТА ЛИЧНОСТ, А?

... Въпреки всичко ще те питам; Ти сериозно ли мислиш, че не гледаш "МОСФИЛМ"?

За капак пак ще ти го кажа, ВСИЧКО КОЕТО ТИ СЕ СЛУЧВА В БЛОГА СИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ С ПЪЛНА СИЛА.

цитирай
7. starforlife - ~
08.06.2023 21:14
Радо, то не е въпрос дали вижда себе си или не в постингите или коментарите.
Този човек е абсолютен комплексар и не може да надскочи Егото си.
Да не говорим, че ако падне от нивото на Егото си на нивото на Интелекта си - ще се пребие!

Ето пример от вчера: Аз не само му задавам конкретни въпроси, свързани с роман на Фицджералд, а и го приканвам за семпли и конкретни отговори, а той тръгнал за момичета, мотори и магнетофони от младежките си години да ми говори с цел да се фукери.
Ама това приписва на мен (и не само).
Днес спрямо коментар на Коста - същото.
Абе, Идиот... На Венци говоря - някой да не се обърка. Дай да вземе да цитираме последните... колкото кажеш наши коментари. 10, 100, 200.
Пък така да погледнем какво фукерско има в моите по отношение на каквото и да е свързано с мен и какво в твоите!
И ако в 90 от 100 от твоите няма някаква фукария, а в не повече от 1 на 100 от моите - то пак педерастей какво е при мен под опаковката и какво при теб!
Дееба и глупавото и фрустрирано добиче, дееба.

Ето, отворих дума за книги.
Кой създава книгоиздаването с измислянето на технологиите и съответно самите технически образци?
Руssия или Западът?

Ето ти, Радо, споменаваш "Мосфилм".
Кой измисли киното? Въобще като технология и съответно самите технически образци?
Руssия или Западът?

Споменал е самият идиот мотор, магнетофон.
Кой отново ги измисли като технология и съответно самите технически образци?
Руssия или Западът?
"Защо не хванеш микрофона" - пише отново лицемерът.
Кой микрофон?
Който Западът създаде като технология още тогава, когато в Руssия копаеха с мотика?
Я назови един руssки микрофон, пък след това аз ще те приканя да пуснеш който и да е руssки клип в Ютюб и да покажеш едно руско нещо не само по озвучаването и звукозаписа в него.
Но дори и все пак да откриеш такова, то ще видим колко е чисто руssко.

Опитва се да ме провокира онзи ден същият любопитен женчо да кажа/покажа къде съм бил по време на отсъствието си до преди 2-3 дни.
Снимки да съм покажел.
Кой измисли фотографията като технология въобще?
Качваш си снимката в бога във формат JPEG или какъвто и да е друг.
Кой ги дефинира тези формати?
Кой измисли всичко по това качване от фотографията, през компютъра до Интернет?
Руssия?!

Въобще, за каквото и да отворим дума, Западът го е дал на човечеството и то не за друго, а защото моделът на политическо, икономическо и социално съществувание е правилният и съответно жъне плодове.
А руssоробите не можете ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО РУSSКО, КОЕТО ДА НЕ ПОЧИВА НА ЗАПАД ДА НАЗОВЕТЕ!
Едно единствено!
цитирай
8. vencivaleri1951 - С последното ще се съглася
09.06.2023 01:30
Всичко което ти се случва, или случило в живота , до голяма степен си го заслужаваш
Аз не виждам нищо фатално да ми се е случило в блога, освен някои да ми дишатзад мен "валенките и ватенката"

getmans1 написа:
Много се излагаш, ЗАЩОТО ЗА ТАЗИ ВОЙНА И СЛУЧВАЩОТО СЕ В РУСИЯ АЗ НЕ СЕ С ИЗРАЗЯВАМ НЯКАКВА КАТЕГОРИЧНОСТ А КОМЕНТИРАМ СЪОБРАЗЯВАЙКИ СЕ СЪС ВСИЧКИ УСЛОВНОСТИ ХАРАКТЕРНИ ЗА ВОЙНА - Нали първата жертва е истината, нали пропагандата е ОМП.

Без да бягам от пристрастията си поствам неща по които може да се дебатира при добро желание, а ти не излизаш от пропагандната помия, нескопосаните фейкове, ЧИ ПО-ЛОШО, СКАЧАШ С ГЛАВА НАПРЕД ВЪВ ФЕКАЛИИТЕ САМО И САМО ДА ОКЛЕПАШ ТОЗИ КОЙТО НЕ Е КАТ ТЕБ И ПРЕНАСЯШ НЕЩАТА НА ЛИЧНОСТНА ОСНОВА.

"Не знам как гетьо би коментирал подобни вричания-"Докато смъртта ни раздели" или по скоро "Докато смъртта не ни е разделила, но той е зает да взима интервюта в центъра на москва , или както му казват в Делиормана-Главната , "или пъпа"" - ТИ ДА ВИЖДАШ В МОЯТ ПОСТИНГ НЯКАЪВ НАМЕК СПРЯМО ТВОЯТА ЛИЧНОСТ, А?

... Въпреки всичко ще те питам; Ти сериозно ли мислиш, че не гледаш "МОСФИЛМ"?

За капак пак ще ти го кажа, ВСИЧКО КОЕТО ТИ СЕ СЛУЧВА В БЛОГА СИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ С ПЪЛНА СИЛА.


цитирай
9. vencivaleri1951 - Много интересно разсъждаваш
09.06.2023 01:31
пъповете на Москва и Петербург са още преди да се създаде САЩ Театрите им, авторите им имена като Павлов, Менделеев ,Ломоносов...са преди САЩ
И затова съжденията ти са паразитни
Но нас Б-я ни интересува.
И понеже започваш за тракторите-да западът ги е създал преди руснаците, но ние нали бяхме преди 9ти и сме след 10ти Запад Къде ни бяха преди 9ти запаните трактори и колко и къде ни е селското стопанство след 10ти. Относителният дял на селското стопанство към Брутния ни продукт беще около 25%, днес е под 5 Вчера си купих полски гъби и круши Защо? Ти казваше ако не се лъжа, че баща ти на сериозна възраст и със сериозни болежки се бъхта в двора да изкара реколта за внуците. Респект, но защо е принуден да го прави-най малкото защото купуваме безвкусни зеленчуци по веригите и ако не можем дълбоко да се бръкнем за наши такива, ядем "гумени" продукти. Така е и с месо и с колбаси. България в СИВ произвеждаше в калории 1, 7 от необходимите ни такива Внасяше около 8% от храната Днес произвеждаме не повече от 20% от необходимата ни храна-другото внасяме. За това ми беше думата Че дядо ми се е гърбил в кариерата да издържа ученик и студент в София, че само центърът на София и няколко града бяха с електричество, пак извън центъра бяха на септични ями Преди месец някой ми извади статистика , че сме имали доста повече говеда преди 9 ти от времето на ТКЗС И това е така, само , че не бе помислил , че повечето говеда са били волове
Западът за тях е забравил , СССР също Западът ни вкара в две катастрофични за нас войни, но трактори не ни даде. СССР ни запази от последствията на катастрофата от ВСВ, а и като бонус ни даде селскостопанска механизация Западът не ни брои за живи бе Гоче. Само погледни колко години ни бави с платените му самолети Купихме ги на кредит, плащаме главница и лихва, а летците ни летят на магия с морално и физически остарела техника-и загиват дори. Ти беше във възторг от тази сделка-къде е стоката?

[quote=starforlife]Непочтени троле, ако седнеш да питаш "на пъпа па Вашингтон" (и "ограничавам" само до САЩ като Запад, за да се впиша в идиотията ти) анкетираните не е нужно да отговарят, а само да казват: "Ами огледайте се!"
В смисъл, че абсолютно всичко което видите около себе си е налично именно поради наличието на западните достижения на Наука и прочее, а не на конкретно производство.
Ама абсолютно всичко!
Например: Руssия може да е сила в атомната енергетика примерно, но тя просто прилага откритията на Запада. Да не говорим, че няма нито технологиите, нито производствените мощности без същия този Запад да ги прилага.
Друг пример: Днес си писал постинг, а онзи ден беше забалалайкал за тракторите в България нещо. Как ако не бил СССР едва ли не нямаше България да има трактори.
Хайде погледни кога още и от кого - ЗАПАД - е създаден тракторът (преди това ДВГ и въобще какво ли не свързано в случая с трактора) и признай пред себе си, лицемере, че ако не беше СССР, България (и не само) щеше да има много по-рано и много по-качествени трактори. Доказва го дори настоящето: Не в която и да е бивша соц държава няма не само трактори, а нищо руssко, а в самата Руssия няма почти нищо руssко. Особено на технологичния пазар!
Та балалайкай си ти за наличието и на военни технологии в Руssия, но необремененият - да се чете неруssоробът - човек осмисля, че това е невъзможно при положение, че...
Хайде ще го кажа така, ама с конкретни примери и тъкмо с едното ще "оборя" Радо от първия му коментар, а и постинга:
"Създадоха" руssите ЧОВЕКО"подобен" робот. И хоп, той се оказа облечен в костюм актьор!
https://btvnovinite/lifestyle/liubopitno/ruski-hajtek-robot-se-okaza-mazh-v-kostjum-snimki-i-video
"Създадоха" руssите бойно куче. И хоп, то се оказа продукт от АлиЕкспрес!
https://businessnovinite/svjat/insider-ruskijat-boen-robot-kuche-mozhe-da-se-okazhe-ot-aliexpress#
Та и безаналоговите оръжия ги виждаме в Украйна.
Защото по-горните примери не бяха демонстрирани просто
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6136517
Постинги: 2776
Коментари: 26676
Гласове: 9695
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930