Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02 22:42 - Маша Алкаша или истината ... ИСТИНАТА ИЛИ МАРИЯ ЗАХАРОВА
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 971 Коментари: 17 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                         * * * * * 
                                         Твърденията на Захарова при Карбовски

                                       не потвърждават, че Буча е инсценировка   


                                                           image

                                                           ВАНЯ ГРИВОВА 26.07.2023  


    image

Източник: YouTube каналът на Мартин Карбовски
  • Няма доказателства, че Русия е искала, но не е получила списъци с жертвите в Буча;
  • Подвеждащо е твърдението, че Съветът за сигурност на ООН два пъти е отказал на искането на Русия да бъде проведено специално заседание за събитията в Буча;
  • И двете твърдения на говорителката на руското външно министерство Мария Захарова целят да „докажат“, че смъртта на цивилни в Буча не е дело на руските войски, а е инсценировка. 

На 13 юли 2023 г. говорителката на руското Министерство на външните работи Мария Захарова дава интервю за Ютюб канала на Мартин Карбовски. В него тя за пореден път отрича масовите убийства в украинския град Буча да са извършени от Русия и ги определя като „провокация“, която е целяла и успяла да спре преговорите между Русия и Украйна.

Като доказателство Захарова представя две твърдения: че и досега списък с жертвите не е предоставен на Русия и че Великобритания на два пъти отхвърля искането на Русия да бъде проведено специално заседание на Съвета за сигурност на ООН за събитията в Буча.

                                                         Списъкът с жертвите в Буча

В интервюто Захарова казва: „Попитахме генералния секретар на ООН. Изпратихме нееднократно голямо количество писма на генералния секретар с молба чрез ООН да ни бъде предоставено нещо банално – списъците на загиналите. Няма нищо. Няма го. Просто не съществува в природата“. 

От изказването на Захарова се разбира, че не просто Русия не е получила списъците на жертвите, но и отрича съществуването им. 

Factcheck.bg също се обърна към генералния секретар на ООН със следните въпроси:

  • Има ли списък на цивилните, загинали в Буча, с имена и паспортна информация. Публично достъпен ли е той?
  • Представителите на Руската федерация обръщали ли са се към ООН с искане за достъп до този списък?
  • Има ли кореспонденция по съответната тема между генералния секретар и представителите на Руската федерация?

От получения отговор от кабинета на говорителя на генералния секретар става ясно, че генералният секретар на ООН не е точният адресат за тези въпроси, но не и дали там наистина са получени такива писма от Русия: „Генералният секретар няма достъп до тази информация. Други обаче може да имат“. Кабинетът на говорителя на генералния секретар ни насочи към прокуратурата на Международния наказателен съд (МНС), който води разследването в Украйна.

В отговора на МНС се казва, че информацията по отношение на разследването в Украйна е поверителна: „Прокуратурата не е в състояние да предостави информация по отношение на своите дейности по разследването в Украйна. Поверителността е важна част от работата на прокуратурата. Това е от съществено значение не само за да бъде осигурено честно разследване, но и за да бъдат гарантирани безопасността и сигурността на жертвите, свидетелите и всички онези, с които Службата взаимодейства.“

През май 2023 г. Ирпинският градски съд издава обвинителен акт срещу руски войници, в който присъства списък на убитите, но имената на жертвите са умишлено засекретени.

Проверка на Factcheck.bg не откри въпрос за списъците с убитите цивилни в Буча в публично достъпните писма на руския представител в ООН до генералния секретар на ООН. За сметка на това още на 6 април Василий Небензя предупреждава ООН за готвени „провокации“ и „постановки“ от Киев: „Киевският режим подготвя още една провокация, включваща смъртта на цивилни, уж като резултат от действията на руските въоръжени сили.

За целта украинските националисти обстреляха село Дергачи в Харковска област, след което заснеха разрушените сгради и „многобройните убити цивилни“, за да го разпространят по западните медии. В подготовката участват представители на  западни информационни агенции, а цялостраният контрол на операциите е осигурен от военнослужещите 72-ри Център за информационни и психологически операции на Въоръжените сили на Украйна. Всички цивилни участници в постановката са получили награда.“

На заседание на Съвета за сигурност на ООН от 11 април 2022 г. Василий Небензя прави изказване, в което говори за изкривяването на специалната военна операция на Руската федерация от страна на Запада. Той също така описва атаката в Краматорск като класическа операция под фалшив флаг, извършена от украинските сили. Според него снимките, направени от свидетели, позволяват да се определи вида на ракетата и посоката, от която е изстреляна, като и двете сочат Украйна като извършител. 

 

Небензя предупреждава, че в град Ирпин се подготвя „провокация“, заимстваща сценария от Буча, като украинските сили прехвърлят тела от морга в сутерена на сграда, за да инсценират стрелба.

През цялата 2022 г. руските представители продължават да твърдят, че Украйна няма доказателства, с които да потвърди, че събитията в Буча са се случили, а западните държави приемат думите им безкритично.

Аргументът все така е, че Русия не е получила списък с жертвите. 

Още през април 2022 г. започват да бъдат оповестявани списъци, в които са отбелязани загинали в Буча, a Информационният център на ритуалната служба на oбщинския съвет на Буча също публикува дигитализирани списъци оттогава, като предлага погребения за сметка на общинския съвет.

Също така съществува и неофициален канал в Telegram, наречен „Убити в квартал Буча“, където активисти публикуват снимки на намерени мъртви тела и информация за тях (напр. паспортни снимки), така че телата да могат да бъдат идентифицирани от техните роднини. Редица медии правят собствени разследвания за идентифициране на жертвите.

На 4 април 2022 г. тогавашният върховен комисар за правата на човека към ООН Мишел Бачелет изразява своя ужас от мъртвите тела по улиците на Буча, като подчертава необходимостта от провеждането на независими разследвания.

На 19 април с указ на руския президент Владимир Путин бригадата, обвинявана от Украйна за масовите убийства в Буча, е наградена с почетно звание за защита на родината и държавните интереси.

На 12 май 2022 г. Съветът по по правата на човека одобрява резолюция, която призовава за разследване на жестокостите, предполагаемо извършени от руски войници в Украйна.

През юни 2022 г. общинският съвет на Буча в коментар за украинския проект StopFake потвърждава наличието на проверен списък с подробна информация за загиналите. Съветът също така отбеляза, че списъкът е достъпен за всички при поискване.

Все още обаче списъкът на убитите в Буча не е окончателен, поради наличието на неидентифицирани телесни останки. Според пресслужбата на полицията в Киевска област, 422 цивилни са намерени мъртви към 13 септември 2022 г. Различни официални източници представят различен брой потенциални смъртни случаи, заради невъзможността част от останките да бъдат идентифицирани дори с помощта на ДНК анализ, като вероятно сред тях има и руски войници.

                                     image
 
Множество международни организации и 
медии провеждат собствени разследвания на територията на Киевска област и Буча, като Службата на Върховния комисар за правата на човека към ООН публикува доклад през декември 2022 г., в който документира убийствата на 73 цивилни в Буча между 4 и 30 март 2022 г. От тези случаи 24 убийства са представени подробно в доклада. 

През октомври 2022 Независимата международна анкетна комисия за Украйна, създадена от Съвета за сигурност на ООН, също публикува доклад, който отбелязва наличието на „широкоразпространен модел на бързи екзекуции в райони, контролирани от руските въоръжени сили“, като потвърждава 68 такива екзекуции в 17 населени места, включително Буча.

                                                   Специалното заседание за Буча

Твърдението, че Съветът за сигурност на ООН два пъти отказва на искането на Русия да бъде проведено специално заседание за събитията в Буча, е част от по-големия разказ за това как ООН не иска да разследва или прикрива случващото се в Украйна, под диктата на САЩ.

Това, което всъщност се случва, е че Русия два пъти иска заседанието, предвидено да се проведе на 5-и април, да бъде проведено ден по-рано, на 4-и април 2022 г. Обединеното кралство, което тогава председателства Съвета за сигурност на ООН, не отказва да проведе заседание, но не го насрочва за деня, искан от Русия.

Постоянният представител на Великобритания в ООН Барбара Удуърд обяснява на пресконференция на 4 април 2022 г., че срещата не е насрочена в деня, поискан на два пъти от Русия (4 април), тъй като Координаторът за спешна помощ, който трябва да информира участниците в заседането, пътува за Киев по това време.

Освен това, тъй като заседание, посветено на събитията в Украйна вече е било насочена за 5 април, Обединеното кралство не вижда основателна причина да бъдат проведени две последователни срещи за Украйна в два различни дни. 
Заседанието на Съвета за сигурност на ООН се провежда на следващия ден – 5 април.

                                                                     Проверено:

Няма доказателства, че Русия е искала, но не е получила от ООН списъците с жертвите в Буча.

Не е вярно, че няма списъци на жертвите и това доказва, че случилото се в Буча е инсценировка – в публичното пространство са налични множество документи и медийни разследвания, с конкретни имена на загинали. Разследващите институции, които се занимават със случая, не предоставят тази информация, защото е поверителна.

Подвеждащо е твърдението, че Съветът за сигурност на ООН два пъти отказва на искането на Русия да бъде проведено специално заседание за събитията в Буча. Заседанието на Съвета вече е било насрочено, Русия просто иска то да се проведе ден по-рано, което ѝ е било отказано поради отсъствие на ключов участник.

По текста работи и Ралица Ковачева.


                                                                            * * *  Гласувай:
31. vmir - мошеник1951 е дърт фашага измамник.
29.02 00:20
Представя се за антифашист точно както най-отявлените педери се представят за хомофоби. За нормален човек това е странно, но по този начин ултра педерите и ултра фашагите както всеки друг вид ултраси си пазят териториите от вътрешна конкуренция.

Педерунгелска им работа, Сър!
цитирай
2. getmans1 - Много странни ....
29.02 07:32
... човеколюбци ми се видят тия т.н. антифашисти

А, в ООН има нещо много гнило, повече от Дания :)


vmir написа:
Представя се за антифашист точно както най-отявлените педери се представят за хомофоби. За нормален човек това е странно, но по този начин ултра педерите и ултра фашагите както всеки друг вид ултраси си пазят териториите от вътрешна конкуренция.

Педерунгелска им работа, Сър!

цитирай
3. getmans1 - С вчерашна дата ...
29.02 09:04
" Мисията на ООН за наблюдение на човешките права в Украйна публикува нов доклад, документиращ масовите нарушения на правата на човека и хуманитарното право в окупирания от Русия през 2014 г. Крим.
Това съобщи Ukrinform във връзка с прессъобщението на мисията.
Отбелязва се, че анексирането на Крим от Руската федерация през 2014 г. доведе до незаконно налагане на гражданство, законодателство и институции на Руската федерация във всички сфери на живота.
"След десет години . . . незачитането от страна на Руската федерация на задълженията й по международното хуманитарно право е причинило сериозни и дългосрочни вреди на населението на Крим", се казва в доклада. "Осем години след окупацията и незаконното анексиране на Крим Руската федерация продължи окупацията и следователно незаконното анексиране на районите на Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област, където Службата на Върховния комисар на ООН за правата на човека документира нарушения от подобен характер".
Авторите на доклада обръщат специално внимание на потисничеството на кримските татари, по-специално на Меджлиса.
Според ръководителя на мониторинговата мисия Даниел Бел през последните десет години са документирани действията на Руската федерация, насочени към "налагане на руския език, култура и институционална рамка в Крим и в същото време унищожаване на богатото културно, езиково и религиозно наследство на полуострова".
Всяка опозиция е изправена пред брутални репресии, които често са придружени от нарушения на правата на човека, насилствени изчезвания, произволно задържане и изтезания, се казва в доклада на мисията.
"Нашият нов доклад, публикуван днес, описва насилствените и репресивни мерки, предприети срещу цивилни в Крим през десетте години руска окупация. Тези нарушения са мрачно предупреждение за опустошителното и трайно въздействие, което руската окупация може да има върху други окупирани региони на Украйна", се казва в страницата на мониторинговата мисия във Facebook.
Мисията на ООН за наблюдение на правата на човека в Украйна работи въз основа на споразумение между украинското правителство и СВКПЧ от 31 юли 2014 г.
https://www.ukrinform/…/3833714-desat-rokiv-okupacii… "
цитирай
4. vencivaleri1951 - Хайде да оставим това казали, онова казали, а да се опитаме да разсъждаваме сами
29.02 09:13
-За Краматорск Освен , че е ясно откъде е дошла ракетата, са немерени и фрагменти от нея Точка У, каквито ракети руската армия няма във въоръжението си
-За Буча какъв е интересът на Русия от подобна екзекуция на мирни граждани
Армията и е в околностите на Киев, провеждат се мирни преговори в Истанбул и общо взето са сближени позициите Путин показа показа подписания документ на африканските лидери по време на визитата им в Москва/преди това в Киев/ В преговоите участва тогавашния военен министър и приятел и съветник на Зеленски
Този съветник после ще бъде убит от десен сектор под предлог че е предател и с това бе показано на Зеленски , какво чака всеки подържащ мирно урегулиране на проблема Зленски дори не отвори дума за приятеля си и негов съветник
Руски и съветски войни воюват от векове Влизали са почти във всички значими столици в Европа Някога подобно действие да са извършвали
Същото обаче не може да се каже за националистическите формации на украйна , както и малоруски самостоятелни подразделения Иво индежве даваше злокобен пример , как украинци и турци са се сдобрили макар че в многото войни между Русия и Турция украинските и турските части са се избивали жестоко и без оцелели пленници Докато руски и турски командващи си предали сабите/побединия/, разменяли пленници, то при сблъсък със самостоятелни украински части-пленените турци били драни живи, а пленените малоруси забивани на кол И видите ли сега турци и украинци били дружни
Да припомня ли зверствата на националистите с поляци, евреи, в хатин/с римейк в Одеса/
Гадно е но ще припомня за тъй наречения галицийски кръст Представлява набучени на пиките под формата на кръст пеленачета Има го в Гугъл вероятно, както и сведения за кланетата И голама част от тези непобиращи ума зверства са през 20 век
а и продължиха през 21ви И човек редко излиза от усещането на родата си Аз съм левичар, защото имам такъв род, или по точно избрал съм тази родова линия. От твои намеци и споделяния се вижда, че и ти си с усещането на твоя род А залитането към Бандера и Шухевич идва от нагласата на внуците по дядовците
И е логично защо живи хора горяха там, като в Хатин
И то е защото помилвайки бандеровските главорези , Хрушчов не можеше да ги върне/те не искаха, щото нямаше да останат живи по родните им места/ по бивше местоживеене , а ги настани в жилищата на напусналите и напускащите евреи в Израел От Одеса напуснаха най много/те бяха втория етнос там след руския/ и там националисти бяха заселени най-много и внуците повториха дядовците си
Хайде посочи руски войници да са направили подобни зверства кога и да е било през вековете, а те са воювали много-включително и за свободата на малорусите Всички фермери в Европа протестират, но защо поляците са така радикални, не разбираш ли коя е причината
пп

А как ще обясни ООН следното за Крим
При референдума татарите в голямата си част отказаха да участват в него В последващите избори
-и местни и национални гласуват по масово от руското население там и гласуват обикновено или за комунисти , или за единна Русия
как ще обясниш, че за повече от 20 години върналите се по домовете изселени навремето кримски татари/българи впрочем също/ адресно не бяха регистрирани в Крим и ги деряха чиновници да плащат , под заплахата за депортиране След анекса, въпросът с регистрацията бе реше почти веднага Аз не знам колко татари са сега във войната под украински флаг, но контрактници татари от крим под руски пряпорец , пропорционално не са никак малко
цитирай
5. vencivaleri1951 - Еленче,
29.02 09:39
Показвал съм афиш на фашагите за главите на баща ми и чичо ми
Те са ритали задниците до Виена задниците на тези на които дядо ти е прислужвал и вършел мръсната работа Не казвам , че го е правел с желание, но е факт .
Ти вероятно не си в час, какво щеше да се случи с бойците от окупационния корпус, ако един път СССР не се бе застъпил за тях пред югославските власти и ако българското присъствие в Съпротивата там не контролираше изтеглянието Нямаше да познаваш дядо си еленче, ако все още е бил на служба там


vmir написа:
Представя се за антифашист точно както най-отявлените педери се представят за хомофоби. За нормален човек това е странно, но по този начин ултра педерите и ултра фашагите както всеки друг вид ултраси си пазят териториите от вътрешна конкуренция.

Педерунгелска им работа, Сър!

цитирай
6. vmir - Опалааанкааа, мошеник да "разсъждава"???
29.02 11:07
Досега такова чудо не съм видял, а когато съм мислил, че виждам, се е оказвало, че позата е била само за да излъже по-лесно. Същото е и с мошеник1951, който се интересува единствено как да замърси информационното пространство с повече претексти. Глупака за 72 години не е успял да зацепи, че какво говори за другите говори много повече за него, отколкото за тях, пък щял да "разсъждава"?!
цитирай
7. vacsine - Показвал съм афиш на фашагите за ...
29.02 11:55
vencivaleri1951 написа:
Показвал съм афиш на фашагите за главите на баща ми и чичо ми
Те са ритали задниците до Виена задниците на тези на които дядо ти е прислужвал и вършел мръсната работа Не казвам , че го е правел с желание, но е факт .
Ти вероятно не си в час, какво щеше да се случи с бойците от окупационния корпус, ако един път СССР не се бе застъпил за тях пред югославските власти и ако българското присъствие в Съпротивата там не контролираше изтеглянието Нямаше да познаваш дядо си еленче, ако все още е бил на служба там


vmir написа:
Представя се за антифашист точно както най-отявлените педери се представят за хомофоби. За нормален човек това е странно, но по този начин ултра педерите и ултра фашагите както всеки друг вид ултраси си пазят териториите от вътрешна конкуренция.

Педерунгелска им работа, Сър!


Муахаха, ритали са единствено вързани, беззащитни хора. Иначе са се крили по шумките и дупките.
"Храбростта" им си личи и от твоята, особено в случая Тетевен 2.
цитирай
8. blog13 - най-отявлените педери се предс...
29.02 13:03
vmir написа:
най-отявлените педери се представят за хомофоби.


Опитите ти да опедерасиш околните, те идентифицират веднага като педруга. Те, педерасите така правят - опедерасяват околните. И именно се познават по това. Т.е. това е единият признак, по който можем да ги познаем.

Другият признак е, че са евроатлантици и защитават яко педераските, да именно педераските ценности. Наречени "евро-аталнтически".

Третият признак по който можем да ги познаем, е че са против Русия и лично против Путин. ( в конкретния случай и Маша Захарова)Те всъщност ненавиждат Русия и Путин, защото тези неща не позволяват на педерасите да си развяват байрака на непедераска, т.е. руска територия. Съответно педерасите от ЕС и САЩ налагат санкции на Русия, примерно за олипмиядата в Ялта.

И сега остана да изясним, кои точно са хомофобите. Т.е. Хомо - човек, Фобия - страх. Т.е. страх от човека.

Ако приемем, че човекът е тъждествен с педерасите, страхът от човека е страх от педерасите.

Но, струва ми се, педерасите не са страшни. Да, те са напаст. Но всъщност, това са болни хора. И следователно, човекът, не е задължително тъждествен с болните хора. По-скро е обратното - човекът е здравият човек. Нещо повече - колкото е по-здрав, толкова е по-човек.

Следователно страх от здравите хора могат да имат и то основателно, само болните. Т.е. това са педерасите.

... А стана въпрос и за фашистите, струва ми се - те май са също така болни хора.

Следователно ясна е работат. Т.е. имам предвид, за здравите хора, със здрав, запазен разсъдък е ясна работата. За болните не е. И никога няма да бъде. Но болестта си е у тях - у техните болни кратуни.
цитирай
9. blog13 - За нормален човек това е странно...
29.02 13:21
vmir написа:
За нормален човек това е странно


За нормален човек, изобщо, господстващата педераска/европатлантическа логика е странна. Конкретно в случая и твоята.

Кой ти е нормалният човек - тоя дето хем се опитва да опедераси всичко живо, по директива именно на парламентите на ЕС и САЩ , където вилнеят най-дивите и отявлени педераси?

И същевременно същият тоя (не)нормален педерас, обвинява Русия, че дискриминра педерасите, сипе обвинения и санкици, поради това, дефилират педераси във висши американски и европейски институции. Опедерасиха тотално армията на САЩ и ЕС.

И в следващият момента, същите тия, прогресивни педераси, налагащи педерастията, опитващи се да опедерасят всичко живо, почват да се подиграват на тия които не желаят да стават педераси, че са педераси.

И аз питам. Т.е. питам, налагащите евро-атлантическите задължителни педераски стандартия, питам ги - обидно ли е да си педерас?

Защо вие, се опитвате да обиждате другите, като ги наричате/нарочвате ги за педераси?

И не ми отговарят разбира се. Но това е е разбираемо и без да ми отговарят. Болни педераски мозъци.

Педераската логика, нормален човек, няма да я разбере никога. Но веднага разбира, че срещу себе си има диви, бесни, болни педераси.
цитирай
10. getmans1 - ДО КОМ.4 - ЧЕ РАЗСЪЖДАВАЙ ДЕ,
29.02 14:31
... Нали това ти беше опорката - искали спиъци и не им ги дали.

"Десен сектор" още от времето на Порошенко е започнато неутрализирането му - ПОВТОРИ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ "Я НЕ ЛОХ" - окончантелно да докажеш КОЛКО СИ ТЪП И УДОБЕН ЗА МАНИПУЛАЦИИ.

Показа Путин на Африканските лидери един лист от разстояние - А МОЖЕШ ЛИ ТИ ДА КАЖЕШ ТЕ, ОТ СВОЯ СТРАНА какво МУ ОТГОВОРИХА ... защото АЗ МОГА - а, ще се усетиш ако си честен със себе си. ЦЯЛО ЛЯТО ЛАВРОВ УРЕЖДА ТАЗИ СРЕЩА и накрая - едно голямо, ФЪССС.


vencivaleri1951 написа:

Хайде да оставим това казали, онова казали, а да се опитаме да разсъждаваме сами
09:13
цитирай
11. getmans1 - И КОГАТО ИМ ПАДНЕ, ЯЛИ КАШКАВАЛ ДО НАСИРАНЕ ... АМА, интелигентно го яли и още по интелигентно се осирали
29.02 14:34
vacsine написа:
vencivaleri1951 написа:
Показвал съм афиш на фашагите за главите на баща ми и чичо ми
Те са ритали задниците до Виена задниците на тези на които дядо ти е прислужвал и вършел мръсната работа Не казвам , че го е правел с желание, но е факт .
Ти вероятно не си в час, какво щеше да се случи с бойците от окупационния корпус, ако един път СССР не се бе застъпил за тях пред югославските власти и ако българското присъствие в Съпротивата там не контролираше изтеглянието Нямаше да познаваш дядо си еленче, ако все още е бил на служба там


vmir написа:
Представя се за антифашист точно както най-отявлените педери се представят за хомофоби. За нормален човек това е странно, но по този начин ултра педерите и ултра фашагите както всеки друг вид ултраси си пазят териториите от вътрешна конкуренция.

Педерунгелска им работа, Сър!


Муахаха, ритали са единствено вързани, беззащитни хора. Иначе са се крили по шумките и дупките.
"Храбростта" им си личи и от твоята, особено в случая Тетевен 2.

цитирай
12. vmir - 9. blog13, - ето ти обяснение от гей: https://www.youtube.com/watch?v=k9Xl4anf5Yc&t=315s
29.02 15:32
blog13 написа:
vmir написа:
За нормален човек това е странно


За нормален човек, изобщо, господстващата педераска/европатлантическа логика е странна. Конкретно в случая и твоята.

Кой ти е нормалният човек - тоя дето хем се опитва да опедераси всичко живо, по директива именно на парламентите на ЕС и САЩ , където вилнеят най-дивите и отявлени педераси?


Мъжкарите се радват, че педалите им оставят жените и им отнемат конкуренти, пишман - имитаторите им се правят на мъжкари като викат срещу педалите. А отявлените педали презират плахите педали за да им се наложат във вътрешновидовата конкуренция и йерархия.

Това не са изтъркани опорки и липса на обща култура или припуйчване на манипулатори, а изоставяне на глупавата идея за равенство и преследване на "враговете" му. Толкова си банален, изтъркан и елементарен, че сега най-вероятно ще изтърсиш, че Евгени Минчев е кумир на евроатлантизма.
цитирай
13. blog13 - За нормален човек това е странно...
29.02 16:44
vmir написа:
blog13 написа:
vmir написа:
За нормален човек това е странно


За нормален човек, изобщо, господстващата педераска/европатлантическа логика е странна. Конкретно в случая и твоята.

Кой ти е нормалният човек - тоя дето хем се опитва да опедераси всичко живо, по директива именно на парламентите на ЕС и САЩ , където вилнеят най-дивите и отявлени педераси?


Мъжкарите се радват, че педалите им оставят жените и им отнемат конкуренти, пишман - имитаторите им се правят на мъжкари като викат срещу педалите. А отявлените педали презират плахите педали за да им се наложат във вътрешновидовата конкуренция и йерархия.

Това не са изтъркани опорки и липса на обща култура или припуйчване на манипулатори, а изоставяне на глупавата идея за равенство и преследване на "враговете" му. Толкова си банален, изтъркан и елементарен, че сега най-вероятно ще изтърсиш, че Евгени Минчев е кумир на евроатлантизма.


Както вече споменах, със болен педераски мозък, нема смисъл да се говори. Нема да разбере. А и на нормален човек му е трудно, да му разбере педерастщтините дето ги дърдори.
цитирай
14. vladtepes - За Мария Захарова
29.02 17:43
Мария Захарова се справя успешно с длъжността прес-алкаше аналогично на Михаил Леонтиев в Роснефт. За постиженията си е удостоена с високото звание "Горькая пропойца" в Русия. В руското управление има друга достойна дама със същото звание - Валентина Матвиенко, известна с прякора Валя Стакан за постиженията си в алкохолната подготовка.
цитирай
15. vmir - 13. blog13 - За нормален човек това е странно...
29.02 18:17
blog13 написа:


Както вече споменах, със болен педераски мозък, нема смисъл да се говори. Нема да разбере. А и на нормален човек му е трудно, да му разбере педерастщтините дето ги дърдори.


Споко, не се напиняй, разбирането е въпрос на способности. Не на желание или усърдие.
цитирай
16. blog13 - Както вече споменах, със болен ...
29.02 18:38
vmir написа:
blog13 написа:


Както вече споменах, със болен педераски мозък, нема смисъл да се говори. Нема да разбере. А и на нормален човек му е трудно, да му разбере педерастщтините дето ги дърдори.


Споко, не се напиняй, разбирането е въпрос на способности. Не на желание или усърдие.


Да да - педерасите сте най-умни. А сте и норамлни. Тва е ясно. Макар че продължавам все така да не го разбирам.
цитирай
17. krumbelosvet - Кукуригууу
01.03 00:15
Бау бау
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6491922
Постинги: 2893
Коментари: 27278
Гласове: 9924
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031