Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2019 07:17 - Чудо на чудесата ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 2828 Коментари: 28 Гласове:
6

Последна промяна: 18.09.2019 07:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                         ... Странни работи стават де


Германия отива към рецесия, демек и нашето най-солидно перо по износ тоже.
Италия и тя, върви към рецесия и нашето второ перо по износ тоже.
Нашенските антиЕвроГейци обаче си кротуват и не квичат от радост както сме свикнали, що ли / питанка /

Ноо, аз се сещам що е таз тишина, Китай, ах и Китай-баш комунистический на там е поел и как да се радват бедните комунистически сърчица / чуденка и питанка /

Някакви „партизанчета„ е, уж партизанчета де, зад които стоят тъй симпатичните имами от братски Иран думнаха половината рафинерии на СА а радостно квичене от нашинските ЧЕ-та, йок.

Йок и О.Т. от към Матушката Рус, наша Маша и тя мъчи ... Явно в Масква са се догадили, че не е редно да подкрепят ... разни луди макар, че и те ще намажат от балансирането на петролния пазар т.е. печалбата им, тутракански кяр.

Една греховна мисъл ми минава през ума, дъл пък тая деветосептемврийска дунанма с т.н. ШПИОНСКА АФЕРА не прекърши това геройско квичане срещу всичко норммално.



Гласувай:
7



1. getmans1 - А, това ЧЕГЕВАРЧЕ даже и да квичи не ...
18.09.2019 10:59
А, това ЧЕГЕВАРЧЕ даже и да квичи не може ...

„Психопортрет на Румен Радев от д-р Любомир Канов - психиатър в САЩ

Мъчително изстискване на думите като от засъхнала паста за зъби.

Не говори, а секретира безсмислени, мъртвородени изрази, сякаш умът му е застинал в перманентна констипация. Двойник на Володя Живков, с онзи толкова характерен, подобен на секира живковски нос и с малките присвити очета, които издават мъчителен и бавен мисловен процес, изцяло затънал в калните коловози на комунизма.

Каква жалка лъжа беше вбита в българските бетонни глави, повярвали, че това е натовски офицер!..„
цитирай
2. starforlife - Радо, здраво от една дестинация, която заема второ място по производство на бира в света в лицето на компанията "Хайникен".
18.09.2019 11:47
(Това го казвам, за да издразня проруското мекере 1997)

А сега малко отвлечено (ли?) по постинга:

Като първи абзац на постинга, getmans1 написа:
Германия отива към рецесия, демек и нашето най-солидно перо по износ тоже.
Италия и тя, върви към рецесия и нашето второ перо по износ тоже.
Нашенските антиЕвроГейци обаче си кротуват и не квичат от радост както сме свикнали, що ли / питанка /
Хайде репликата ми отново да започва с бирена такава, м?
~ Замъкът Велтенбург в Бавария е най-старата пивоварна в света, където бира се произвежда от 1050 година. Хайде сега същото проруско мекере да ни светне къде е била Русия по онова време.
~ Италия качествена бира не прави, но е държавата, която доставя едно 60% от технологичното оборудване в хранително-вкусовия сектор в света.
~ Ако под "нашенските антиЕвроГейци" имаш предвид проруските мекерета в блога, то нали понякога съм "бял и добър" ще ги успокоя: Драскотете си бре, фифита. Позициите ви в обществото, политическия му сектор, както и икономическия такъв е на такова ниво (тоест, нулево), че дори "Блю Джийн" на "Черковна" да ви прихване по мета-данни - веднага ще бъдете прехвърлени в графа "незначителни молци" и никой няма да вземе ни най-малко насериозно вашите идиотии.


Като втори абзац на постинга, getmans1 написа:
Ноо, аз се сещам що е таз тишина, Китай, ах и Китай-баш комунистический на там е поел и как да се радват бедните комунистически сърчица / чуденка и питанка /
Дано не изляза вярен пророк, но рано или късно Китай ще ударят Русия и тогава всички ще видят колко струва както тяхната "дружба", така и пре'фалената руска "мощ".


Като трети абзац на постинга, getmans1 написа:
Някакви „партизанчета„ е, уж партизанчета де, зад които стоят тъй симпатичните имами от братски Иран думнаха половината рафинерии на СА а радостно квичене от нашинските ЧЕ-та, йок.
От вчера американската армия е в повишена степен на бойна готовност и до ден-два се очаква решение дали спрямо Иран ще бъде приложен Чукът на Тор или отново ще има все пак тънка дипломация с привкус на "внимавайте в картинката".


Останалите абзаци може би ще ги репликирам по-късно, ако ми остане време и изникне желание, защото сега отивам да обядвам в "Трианон", а тук, в блога, "животът" нека кипи ли кипи.


ПС: Венци, замлъкна като насран комунист и се правиш, че не четеш приканванията както от мен, така и от Корти по отношение на кръщелното ти.
Няма да се измъкнеш с оглушки, пич.
Защото ще ти го повтарям приканването докато или не покажеш снимка на въпросното, което смятам, че е невъзможно и ти най-безочливо не само излъга тогава, а и се опита нагло да затвърдиш лъжата... Или не си признаеш, че си излъгал и ни обясниш как тогава, кога и за какво да ти вярваме?
Както и с кои очи твърдиш, че аз лъжа, при положение, че не можеш нито една твоя фантазия по това твое твърдение да докажеш, напротив - аз винаги съм показвал, че лъжата ми е чужда и не е нещо, което живее около мен и особено вътре в мен.

ОЧАКВАМЕ СНИМКА НА КРЪЩЕЛНОТО ТИ, ВЕНЦИ.

цитирай
3. starforlife - А, да:
18.09.2019 12:00
И, Венци, по повод менталния ти напън за руското влюбено момче и полякинята под предходния постинг на Радо:
Милиони хора по света желаят да посетят Краков например и се възхитят на културното му наследство, докато във въпросната руска република никой не ще дори носа да си покаже.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Здравей Гетьо,
18.09.2019 12:29
Хайде да сравняваме кариерното развитие на двама генерали
Този , на когото аз симпатизирам и този на когото ти си фен

Радев завършва със златен медал природоматематическа гимназия. На практика може да запише каквото си иска. Избира ВВУ Георги Бенковски. Завършва го като първенец на випуска. Слушател е във ВА Георги Раковски. Завършва с отличие и военна академия в САЩ. Владее руски и английски, ползва немски. Във военната си кариера преминава през всички етапи-пилот, командир на ято , ескадрила, полк, нач-щаб и се пенсионира като командващ ВВС. Явява се на избори като кандидат за президент, които печели категорично. Израства в семейство на инженер и счетоводител в Димитровград-тоест в образование и кариера по никакъв начин не е могъл да ползва протекции. Доктор на науките е . Признат в гилдията си като отличен летец
Тоест кариера на можещ и целеустремен човек.

Хайде за твоя генерал-Бойко Борисов
Завършва гимназия в Банкя с отличен успех, където впрочем майка му е учител.В казармата завършва като ефрейтор и го приемат за член на БКП. Кандидатства В школата на МВР в направление ДС, където не го приемат-по думите му, нямал връзки!? Приемат го в направление пожарна безопасност. След завършването постъпва в софийската пожарна където работи като офицер/полковник/ баща му. Вуйчо му ген Войнов пък ръководи пожарната служба в България. След промените Борисов не се отказва от членството си в БКП- по думите на едни, не е усещал категоричността на промяната, по думите на други да напусне без обезщетение и санкции службата си. За милицията не знам, но за военните бе задължително да служиш поне 10 години. Последното го знам със сигурност защото съм обмислял вместо казарма да завърша "Любен Каравелов", но 10 години ми се видяха прекалено дълъг срок.
След като напуска МВР Борисов се заема с охранителен бизнес. Ръководи фирмата на взривения бос на СИК "Ипон" В съдружие в различни фирми е с други босове на СИК-"Пашата" и "Трактора" Охранява Симеон, който бидейки по късно премиер го назначава за главен секретар и на два пъти го предлага за генералски звания, които Георги Първанов утвърждава. Едва ли има друг случай в историята недоучил сержант да предлага генерал, а ефрейтор от запаса да утвърждава. Не владее чужд език, по негови думи и не чете художествена литература. Лидер на партия и 10 години премиер

Това са накратко трудовите биографии на първите ни хора в държавата. Всеки има симпатиите си.
Като ,,бавноразвиващ" се /по думите на стопанина на този блог/ аз симпатизирам на генерала с постъпенно развитие на кариерата, не пресочил чин, длъжност и с безукорно според мен поведение на български гражданин.
Други симпатизират на втория-бързоразвиващи се вероятно
цитирай
5. vencivaleri1951 - А да...
18.09.2019 12:51
Провери на лични на Кортина де. Готов съм веднага да ти пратя кръщенката. Поисках по скайпа да ти я пратя-нямал си, поисках по фейса да ти я пратя-нямал си профил. Досещаме се защо, но всеки с правото си. Има нещо промнено в БЛГ БГ и аз лично снимки да поствам се затруднявам. Помолих ти, може и кортина да ми помогнете и ще имаш кръщелното, а и други интересни снимки от лятото.

За Краков-руснаците си свършиха работата за да го има този град, както и варшава между впрочем, но няма дабро ненаказано.
Въпросната полякина се омъжи между впрочем за момчето от Якутия, живеят в Москва и не са им проблем ни дистинации, ни поршета, без да са суперпрограмисти


starforlife написа:
И, Венци, по повод менталния ти напън за руското влюбено момче и полякинята под предходния постинг на Радо:
Милиони хора по света желаят да посетят Краков например и се възхитят на културното му наследство, докато във въпросната руска република никой не ще дори носа да си покаже.

цитирай
6. cortana - Хайде в обедната си почивка да се включа и аз. :) :)
18.09.2019 13:42
1во: Венци, ама Вие зериозно ли?!!! Къде в постинга се говори за Радев и Борисов, че натам разводнихте коментара си??
2ро: Откъде накъде Жоро да търси Вашия отговор по въпроса за кръщелното на лични при мен?? Зная, зная, според Вас аз съм негов профил. :) :)
3то: За пореден път непочтено изопачавате нещата. Имам предвид това за фейсбук и скайп. Опитът Ви за още по-непочтен намек защо пък Жоро няма такива е още по-грозен, но все пак ще си позволя да помоля да обясните намека си.
цитирай
7. cortana - Не на последно място, Венци,
18.09.2019 13:43
до преди Вашето, имах 15 непрочетени през годините лични съобщения. Защо решихте, че ще забележа, че са станали 16? Да не говорим, че съобщението Ви е от 18:12 часа вчера и дори и да следя личните, няма как да съм го прочела.

Не на последно място, Венци, приемаме, че имате църковно кръщение, при все, че още не сте го доказал..... Не е ли лицемерие от Ваша страна да говорите за него като нещо българско и отличаващо 'интелектуалеца' от човека '5за4' , а в същото време то да не е на място, където държите документи и да трябва 2 часа да го търсите??
После, Вашите деца кръстени ли са в църква? А църковен брак имат ли? Не за друго, а защото в типичния си вменяващ тон се опитахте да принизите Жоро, че неговите не са.
Въобще, не се чудете, че никой извън 'агитката' ви не Ви уважава. А 'уважение', почиващо на политически пристрастия е честно да Ви кажа достойно за съжаление.
цитирай
8. vencivaleri1951 - Да, аз мисля че сте друг профил на Жоро
18.09.2019 14:47
Мнението ми обаче няма нищо общо с темата. Колкото до църковните обряди, то аз ги намесих след като господин Жоро заговори за " задължителните" петолъчки на могилите в гробищата, което не е вярно. Макар и атеистична да бе пропагандата, то в съзнателния ми живот не съм срещал някакви ограничения. Баща ми бе атеист, мама религиозна. По скоро баща ми не харесваше проповядащи различните вероизповедания . Иначе няма летец, който да не е изпадал в екстремна ситуация и да се е измъкнал по чудо. Има известен случай на полярник, който скача и сяда на крилото на самолета си при вида на полярна мечка. А отстоянието е почти три метра.
Баща ми се познаваше с този колега. Тоест израстнал съм слушайки спорове на тема религия, църква и прочие. За баща ми църквата бе измама, за мама " невестата" Христова. И това бяха спорове понякога пред много свидетели, също участващи в тях. Тоест за и против спореха свободно висш офицер и хабилитиран преподавател в АОНСУ. На моето кръщене дядо събра на мегдана цялото село. Няма как при ограничения подобни спорове и събития да са се случвали. И просто ми бе смешно като виждах как възрастни хора се кръщаваха публично/ Сещам се за Агов/ защото видите ли било забранено при соца!?
От там тръгнаха нещата. Ако бъда честен, смятам, че всеки сам трябва да избира вероизповеданието си, или това да е атеист или нещо друго, а не друг да решава какъв да бъде и в какво да вярва.

За фейса и скайпа. Искам ги за втори път. Един път Жоро ми поиска да му покажа лаптопа си в реално време" от вилата ми. Поисках му скайпа и той се "покри" Тгава мислех , че има работа и е изчезнал. Понеже снимка ми е лесно да пратя по феса и скайпа , пак ги поисках и ми бе отговорено че няма и никога няма да има!? Ти имаш ли фейсбук? Мога да пратя до теб. Или и ти нямаш и никога няма да имаш? Със здраве!

cortana написа:
до преди Вашето, имах 15 непрочетени през годините лични съобщения. Защо решихте, че ще забележа, че са станали 16? Да не говорим, че съобщението Ви е от 18:12 часа вчера и дори и да следя личните, няма как да съм го прочела.

Не на последно място, Венци, приемаме, че имате църковно кръщение, при все, че още не сте го доказал..... Не е ли лицемерие от Ваша страна да говорите за него като нещо българско и отличаващо 'интелектуалеца' от човека '5за4' , а в същото време то да не е на място, където държите документи и да трябва 2 часа да го търсите??
После, Вашите деца кръстени ли са в църква? А църковен брак имат ли? Не за друго, а защото в типичния си вменяващ тон се опитахте да принизите Жоро, че неговите не са.
Въобще, не се чудете, че никой извън 'агитката' ви не Ви уважава. А 'уважение', почиващо на политически пристрастия е честно да Ви кажа достойно за съжаление.


ПП Виж тези потайности предизвикват недоверие. Ти ми направи едва ли не скандал, че споменах неволно за местоработата ти. И къде е проблемът? Слещал съм се с ръководител на ваш филиал в хотел и беше там с баджа си. Неговите подчинени също. По тв е говорил с името и с работата си. Темата беше друга-бяха го спряли случайно пред Перперикон и той свободно каза какво и къде работи. Ти н-ти служител в тази фирма трябва да си инкогнито!? Жоро е постоянно в мрежата с името, с цифрите на колата си, с рождената си дата, но и той видите ли потаен.
На теб ли да обяснявам за колко време може и резус фактора да стане явен при рожденна дата, пол, пък отгоре на това име и месторождение.
Може да съм бавноразвиващ се , но не до там.
цитирай
9. getmans1 - Хайде да сравняваме кариерното ...
18.09.2019 15:07
vencivaleri1951 написа:
Хайде да сравняваме кариерното развитие на двама генерали
Този , на когото аз симпатизирам и този на когото ти си фен


... ЗАДНИКА да си скъсаш да ровиш из блога никъде няма да намериш да казвам, че съм фен на ББ - и това ти го казвам за пореден път.
ИНАЧЕ, С ЧИСТА СЪВЕСТ СЪМ ГОТОВ ДА СЕ ИЗПИКАЯ НА ПАГОНИТЕ НА ТВОЯ ГЕНЕРАЛ-ПРЕДАТЕЛ.
Та да кажа нещо за ББ, не се отказал официално от БКП но пък каква чест и що за нахалство тябва да претежава човек да го съди след като е допуснал партията да го именува както и се иска ... къде е тук личнвото решение и достойнство ... за вината и мезетата да не говорим.

vencivaleri1951 написа:
Като ,,бавноразвиващ" се /по думите на стопанина на този блог/ аз симпатизирам на генерала с постъпенно развитие на кариерата, не пресочил чин, длъжност и с безукорно според мен поведение на български гражданин.
Други симпатизират на втория-бързоразвиващи се вероятно


... Гледам, че ми правиш намеци за обида ... ДА, ПРАВ СИ ... И ХИЧ НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ ... само погледни с каква лекота и наглост да ме джиросваш за фен на БОРИСОВ, а си го правил за кого ли не... МАЙНАТА МУ ТОВА КОЕТО ЗАСЯГА МЕН ... казвал съм че като си политиканстваме може и да се напцуем ... НО, ТИ СИ ЗНАЕШ ... НАЛИ.

вчера пак ми направи някакви намеци ... че, за пореден път да се уточним ... добре знаеш, че няма да те изтрия заради това, че не ми харесват доводите ти ... виж аако ми вменяваш нещо това вече е друга работа.

цитирай
10. vencivaleri1951 - Гетьо,
18.09.2019 15:22
Ти копираш статия на Канов, а той е съсед и близък с Борисов.
От там и останах с убеждението, че си гласуваш за Борисов. С това си опровержение израстваш в очите ми, което знам, че малко те интересува.
Аз пък си симпатизирам на Радев и не го крия

getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
Хайде да сравняваме кариерното развитие на двама генерали
Този , на когото аз симпатизирам и този на когото ти си фен


... ЗАДНИКА да си скъсаш да ровиш из блога никъде няма да намериш да казвам, че съм фен на ББ - и това ти го казвам за пореден път.
ИНАЧЕ, С ЧИСТА СЪВЕСТ СЪМ ГОТОВ ДА СЕ ИЗПИКАЯ НА ПАГОНИТЕ НА ТВОЯ ГЕНЕРАЛ-ПРЕДАТЕЛ.

vencivaleri1951 написа:
Като ,,бавноразвиващ" се /по думите на стопанина на този блог/ аз симпатизирам на генерала с постъпенно развитие на кариерата, не пресочил чин, длъжност и с безукорно според мен поведение на български гражданин.
Други симпатизират на втория-бързоразвиващи се вероятно


... Гледам, че ми правиш намеци за обида ... ДА, ПРАВ СИ ... И ХИЧ НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ ... само погледни с каква лекота и наглост да ме джиросваш за фен на БОРИСОВ, а си го правил за кого ли не... МАЙНАТА МУ ТОВА КОЕТО ЗАСЯГА МЕН ... казвал съм че като си политиканстваме може и да се напцуем ... НО, ТИ СИ ЗНАЕШ ... НАЛИ.

вчера пак ми направи някакви намеци ... че, за пореден път да се уточним ... добре знаеш, че няма да те изтрия заради това, че не ми харесват доводите ти ... виж аако ми вменяваш нещо това вече е друга работа.


цитирай
11. cortana - Другарю, Венци, Вие осъзнавате ли колко невярни неща написахте в новия си адресиран до мен коментар?
18.09.2019 15:51
Но не сега ще се спра точка по точка на тях.
Сега по скоро искам да репликирам само тази част от Вашия коментар:
vencivaleri1951 написа:
Жоро е постоянно в мрежата с името, с цифрите на колата си, с рождената си дата, но и той видите ли потаен.

Въпрос първи: Как е името на Жоро, другарю Венци?
Въпрос втори: Кои са "цифрите" на колата му, другарю Венци?
Въпрос трети:Коя е рождената му дата, другарю Венци?

И не на последно място: Ако такива неща са представени пред околните, това да няма Фейсбук и, обърнете внимание, да НЕ ПОЛЗВА Скайп (защото това написа Жоро, а не, че няма) го прави потаен, така ли?

ПП: Привечер ще напиша за изкривяването на нещата спрямо мен, а Гети нека ме извини за коментарите, защото не са по темата, но пък показват притворството на другаря Венци, опитващ се да поставя крайните изводи по нея, темата.
А как да приемаме на сериозно притворен и често послъгващ човек, който обикновено се опитва да изкриви дидкусията и то основно, за да постави себе си, роднините си и политическите си сподвижници в някакъв смешен статус, това всеки отсъжда сам за себе си.
цитирай
12. blackpredator - остай ги Гетьо генералите и холограмата на Гочето
18.09.2019 17:35
Маша мълчи, ма виш ко пише любимото ми "Политико" за по-любимия ми подполковник
"Путин троли Тръмп, казва, че Саудитска Арабия трябва да купи руска система за ПВО
Руският президент Владимир Путин предложи в понеделник да помогне на Саудитска Арабия да защити своите хора и петролна инфраструктура, като продаде на кралството системи за ПВО.
"Готови сме да помогнем на Саудитска Арабия да защити техния народ", каза Путин"
цитирай
13. getmans1 - Ти копираш статия на Канов, а той е ...
18.09.2019 18:08
vencivaleri1951 написа:
Ти копираш статия на Канов, а той е съсед и близък с Борисов.
От там и останах с убеждението, че си гласуваш за Борисов. С това си опровержение израстваш в очите ми, което знам, че малко те интересува.
Аз пък си симпатизирам на Радев и не го крия


... ХАХАХАХАХА ... ТИ НАПРАВО МЕ УБИ ... Що за инфалтилност е това да се обявиш за фен на човек от политиката или пък така е модерно в партията на „модерните леви социалисти„ / тук цитирам А.Лилов - горкият той сигурно ще се завърти в гроба си ако чуе какви ги плещят неговите „отрочета„ /
Още по-нелепо е да се обвързват двете думи фен и избори ... дори когато става въпрос и за чисто мажоритарен избор.

Тази „вярност в идеите на БКП„ автоматично пренесохте във вярност в „идеите на БСП„ е абсолютен АНАХРОНИЗЪМ и НОНСЕНС дори за времето когато ни го втълпявахте в главите на целокупния ни народ ...

Политическите идеи „другарю„ ако не се развиват в крак с времето се превръщат в мъртва утопия ... вие сте застинали в миналото още когото бяхте „тесни социалисти„.

Нееднократно търсиш от мен разбиране и емпатия към Г. Милев и Вапцаров но аз я давам на Ив. Пастухов и А. Страшимир когото колкото пъти цитирате толкова пъти храчите върху гроба му.
Докато вашите предци търсеха начин да „счупят България„ .... ХАХАХА / дали нарочно или без да искам тук цитирам ББ / та през това време Ив. Пастухов пишеше учебници за децата български.
Докато „трошачите на окови„ бягаха през границата да спасят кожите А. Страшимиров ги заклеми на момента наравно с тези които изпълняваха дълга си да пазят държавата ... и не тази държава го низвергна от редовете си ... другарите му сториха това.

Чи такива ми ти работи „другарю„ ... разни хора разни идеали а твоя генерал мълчи като .утка на определени дати ... смел „другар„ а не човек като СТРАШИМИРОВ.

getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
цитирай
14. getmans1 - . . . ЕЙ НА, ПОЯВИ СЕ ОПОРКА И ЦЪФНА ...
18.09.2019 18:12
... ЕЙ НА, ПОЯВИ СЕ ОПОРКА И ЦЪФНА ЩАСТЛИВО ЧЕГЕВАРЧЕ...

blackpredator написа:
Маша мълчи, ма виш ко пише любимото ми "Политико" за по-любимия ми подполковник
"Путин троли Тръмп, казва, че Саудитска Арабия трябва да купи руска система за ПВО
Руският президент Владимир Путин предложи в понеделник да помогне на Саудитска Арабия да защити своите хора и петролна инфраструктура, като продаде на кралството системи за ПВО.
"Готови сме да помогнем на Саудитска Арабия да защити техния народ", каза Путин"

цитирай
15. starforlife - Абе, Венци...
18.09.2019 18:24
Абе, ръб непоръбен...
Не те ли е срам така безочливо да лъжеш бе?
В момента не ми е до това да го показвам на околните, а и мисля, че холограмата ми (хааааа ха ха ха) Корти го прави повече от добре.
Може би само да кажа, че мои думи "Скайп НЕ ПОЛЗВАМ" ти извъртя до "нямам и никога няма да имам".
just_smartass
Това е Скайпът ми, той също не един и два пъти е бил публично достояние и аз очаквам снимката на него, щом това ти е зорът. Но все пак да покажеш кога и къде преди време си ми го поискал и аз съм се покрил, м?

ПС за бъзлив-Кофичко: За разлика от твоята невзрачна трол-персона, тук доста хора, включително и от екипа на "Инвестор", познават ЛИЧНОСТТА зад профил "cortana".
А колкото да руски оръжейни комплекси в СА и какво казал Путин, то от говорене до реалности разтоянието е много. Почти колкото беше м/у мен и теб по време на "Тетевен". Хааааа ха ха ха
цитирай
16. blackpredator - абе Щекн-Итрч
18.09.2019 20:23
абе изтролен главанак, изживяващ се като Жорж Ван Дам
абе гочокок, зараза в блога
чували "Инвестор" за охранителя..
ти на Венцювия интелект стоиш като кичозна брошка
аре, от къф зор..
цитирай
17. get - До 16. blackpredator - Великият геополитик-халтураджия на блог бг. пространството?
18.09.2019 20:59
blackpredator написа:
абе изтролен главанак, изживяващ се като Жорж Ван Дам
абе гочокок, зараза в блога
чували "Инвестор" за охранителя..
ти на Венцювия интелект стоиш като кичозна брошка
аре, от къф зор..


И тук ли изпълзя за да демонстрираш БЕЗПРОСВЕТНАТА СИ ИНТЕЛЕКТУАЛНА ВЫСаТА :)) Макиндре :))?

Да ти обясня с НАКРАТКО?
- Какво ще стане с "империята" на подполковник Питкин ...?
- Если нефть рухнет до 20 долларов?

ОТВЕТ: ... аналитики безжалостны: будет «катастрофа» (что неудивительно, т.к. 52% дохода страны - это выручка от экспорта нефти). Напомним, что столь низкая цена не предусмотрена ни в одном из сценариев правительства.
Изначально бюджет-2015 рассчитывался исходя из $100, затем пересматривался вплоть до $60: уже при такой цене ВВП просядет на 4%.

Что будет при $20, нетрудно подсчитать: ВВП упадет за год более чем на 10%. Бюджет будет разрушен, добавьте к этому санкции, инфляцию и падение потребительского спроса. А еще существенно, с обгоном инфляции, вырастут цены ГОРЮЧЕВО - процентов на 20.

Между прочим, в Америке, Европе и многих странах по всему миру из-за дешевизны нефти цены на бензин тоже снижаются, что позволит семьям сэкономить за год 1000 долларов и больше. Почему же у нас не так?

Дело в том, что на российских нефтегазовых холдингах висит крупный внешний долг, по которому они обязаны рассчитаться независимо от того, что теперь их доходы будут в разы меньше. Частично компенсировать разницу поможет повышение внутренних розничных цен на бензин, что ударит по кошелькам российских автовладельцев.

- Насколько затянется кризис в России?
ОТВЕТ: При нынешних ценах на нефть стране потребуются структурные реформы, на которые обычно уходит 6-8 лет. Но столько лет нужно только для того, чтобы выйти в ноль - на уровень, с которого экономика страны упала, предупредил бывший главный экономист МВФ Кеннет Рогофф.
- КРАЙ НА ЦИТАТА!

Защо Рассея води войните в Чечня и Грпузия - пак по същите причини ИЗНОСНИТЕ ЦЕНИ НА В.ВОДОРОДИТЕ?
-А в Сирия защо е УМИРОТВОРИТЕЛНА АРМИЯ НА подполковник Питкин - знаеш ли?
подполковник Питкин много добре си знае, защото ако ли, не - ще се стигне до трагичните резултати които пророкуват финансовите и икономически експерти !
И по тази причина русия дава 1/4 (една четвърт) от военния си бюджет за идръжка войските си в "братска" Сирия? ...
цитирай
18. getmans1 - . . . Е, ТАЯ БЛИЗАЛКА не бях я виждал ...
18.09.2019 21:46
... Е, ТАЯ БЛИЗАЛКА не бях я виждал скоро ... сега чакам рестото с трите вагона книги ХАХАХАХАХА


blackpredator написа:
абе изтролен главанак, изживяващ се като Жорж Ван Дам
абе гочокок, зараза в блога
чували "Инвестор" за охранителя..
ти на Венцювия интелект стоиш като кичозна брошка
аре, от къф зор..

цитирай
19. getmans1 - . . . Е, ТАЯ БЛИЗАЛКА не бях я виждал ...
18.09.2019 21:48
... Е, ТАЯ БЛИЗАЛКА не бях я виждал скоро ... сега чакам рестото с трите вагона книги ХАХАХАХАХА


black B L I Z predator написа:
абе изтролен главанак, изживяващ се като Жорж Ван Дам
абе гочокок, зараза в блога
чували "Инвестор" за охранителя..
ти на Венцювия интелект стоиш като кичозна брошка
аре, от къф зор..

цитирай
20. vencivaleri1951 - Значи си го казал за фейса
18.09.2019 21:52
А скайп съм ти го искал преди години, когато поиска на момента да видиш нахапаната ябълка на компа ми. Или ще кажеш, че и това не е било.
Иначе "сянката ти" достатъчно каза наистина


starforlife написа:
Абе, ръб непоръбен...
Не те ли е срам така безочливо да лъжеш бе?
В момента не ми е до това да го показвам на околните, а и мисля, че холограмата ми (хааааа ха ха ха) Корти го прави повече от добре.
Може би само да кажа, че мои думи "Скайп НЕ ПОЛЗВАМ" ти извъртя до "нямам и никога няма да имам".
just_smartass
Това е Скайпът ми, той също не един и два пъти е бил публично достояние и аз очаквам снимката на него, щом това ти е зорът. Но все пак да покажеш кога и къде преди време си ми го поискал и аз съм се покрил, м?

ПС за бъзлив-Кофичко: За разлика от твоята невзрачна трол-персона, тук доста хора, включително и от екипа на "Инвестор", познават ЛИЧНОСТТА зад профил "cortana".
А колкото да руски оръжейни комплекси в СА и какво казал Путин, то от говорене до реалности разтоянието е много. Почти колкото беше м/у мен и теб по време на "Тетевен". Хааааа ха ха ха

цитирай
21. get - Ти копираш статия на Канов, а той е ...
18.09.2019 21:54
getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
Ти копираш статия на Канов, а той е съсед и близък с Борисов.
От там и останах с убеждението, че си гласуваш за Борисов. С това си опровержение израстваш в очите ми, което знам, че малко те интересува.
Аз пък си симпатизирам на Радев и не го крия


... ХАХАХАХАХА ... ТИ НАПРАВО МЕ УБИ ... Що за инфалтилност е това да се обявиш за фен на човек от политиката или пък така е модерно в партията на „модерните леви социалисти„ / тук цитирам А.Лилов - горкият той сигурно ще се завърти в гроба си ако чуе какви ги плещят неговите „отрочета„ /
Още по-нелепо е да се обвързват двете думи фен и избори ... дори когато става въпрос и за чисто мажоритарен избор.

Тази „вярност в идеите на БКП„ автоматично пренесохте във вярност в „идеите на БСП„ е абсолютен АНАХРОНИЗЪМ и НОНСЕНС дори за времето когато ни го втълпявахте в главите на целокупния ни народ ...

Политическите идеи „другарю„ ако не се развиват в крак с времето се превръщат в мъртва утопия ... вие сте застинали в миналото още когото бяхте „тесни социалисти„.

Нееднократно търсиш от мен разбиране и емпатия към Г. Милев и Вапцаров но аз я давам на Ив. Пастухов и А. Страшимир когото колкото пъти цитирате толкова пъти храчите върху гроба му.
Докато вашите предци търсеха начин да „счупят България„ .... ХАХАХА / дали нарочно или без да искам тук цитирам ББ / та през това време Ив. Пастухов пишеше учебници за децата български.
...


Не Иван а Крьстьо Пастухов него следва да почетеш, тъй като той е човека казал?

„Аз имам кураж да заявя пред Народното събрание, че установяването на съветска власт в България, ако това стане един ден, не ще доведе до мир, а война, не ще установи национална независимост и народен суверенитет, а потисничество… България ще бъде превърната в съветска провинция и ако някога станете комисари, не вие а Москва ще определя външната политика на България”.

Произнесъл това, още на 22 юли 1921 г., в отговор на балгарофобо-Коминтерновците в Народното събрание! ... наследниците на които не са мирясали и до днес - както се вижда?!

цитирай
22. starforlife - ~ 17. get
18.09.2019 22:21
get написа:
blackpredator написа:
абе изтролен главанак, изживяващ се като Жорж Ван Дам
абе гочокок, зараза в блога
чували "Инвестор" за охранителя..
ти на Венцювия интелект стоиш като кичозна брошка
аре, от къф зор..

И тук ли изпълзя за да демонстрираш БЕЗПРОСВЕТНАТА СИ ИНТЕЛЕКТУАЛНА ВЫСаТА :)) Макиндре :))?

Имаш грешка в обръщението към Кофичко, Гет.
На льольото му кажи Генадий З(ал)юХанов, а не...
Така или иначе кръгозора му към геополитиката се изчерпва до партийните клишета.
цитирай
23. starforlife - ~ 20. vencivaleri1951 - Значи си го казал за фейса
18.09.2019 22:22
Значи лъжите ти прозължават от години.
При все, че случая си го спомням и е от преди няма и година и половина, а ти дори не осъзнаваш колко плоско лъжеше и тогава и защо исках да покажеш "нахапаната си ябълка".
Не го осъзнаваш и в момента.

Но да се върнем на снимката на кръщелното ти.
ИМАШ СКАЙПА МИ, А СНИМКА ОЩЕ НЯМА.
цитирай
24. getmans1 - Гетьо, недей да спамиш, мача почна. ...
18.09.2019 22:28
black B L I Z predator написа:
Гетьо,
недей да спамиш, мача почна


... КО РЕЧИ, ... домакина спами и ти му прайиш забележка ... хахахах... виж сега, в случая свирка може, нооо забелжка, не.

ФАЙРУНТ, шъ митеми начи наглеци и без това достатъчно осра.
цитирай
25. starforlife - Е, Радо, що го изтри?
18.09.2019 22:35
Нека всички го гледат, как цитира линкове в заглавието на коментара както охранителя (тоест, аз) го е научил.
цитирай
26. starforlife - В същото време ти и Гет (и още куп други) си цитирайте линковете в тялото на коентарите.
18.09.2019 22:37
Както отново охранителят (тоест, аз) ви е научил.
цитирай
27. getmans1 - . . . ХАХАХАХАХА. . . ТИ НАПРАВО МЕ ...
18.09.2019 22:47
get написа:
getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:



... ХАХАХАХАХА ... ТИ НАПРАВО МЕ УБИ ... Що за инфалтилност е това да се обявиш за фен на човек от политиката или пък така е модерно в партията на „модерните леви социалисти„ / тук цитирам А.Лилов - горкият той сигурно ще се завърти в гроба си ако чуе какви ги плещят неговите „отрочета„ /

Тази „вярност в идеите на БКП„ автоматично пренесохте във вярност в „идеите на БСП„ е абсолютен АНАХРОНИЗЪМ и НОНСЕНС дори за времето когато ни го втълпявахте в главите на целокупния ни народ ...

Политическите идеи „другарю„ ако не се развиват в крак с времето се превръщат в мъртва утопия ... вие сте застинали в миналото още когото бяхте „тесни социалисти„.

Нееднократно търсиш от мен разбиране и емпатия към Г. Милев и Вапцаров но аз я давам на Ив. Пастухов и А. Страшимир когото колкото пъти цитирате толкова пъти храчите върху гроба му.
Докато вашите предци търсеха начин да „счупят България„ .... ХАХАХА / дали нарочно или без да искам тук цитирам ББ / та през това време Ив. Пастухов пишеше учебници за децата български.
...


Не Иван а Крьстьо Пастухов него следва да почетеш, тъй като той е човека казал?

„Аз имам кураж да заявя пред Народното събрание, че установяването на съветска власт в България, ако това стане един ден, не ще доведе до мир, а война, не ще установи национална независимост и народен суверенитет, а потисничество… България ще бъде превърната в съветска провинция и ако някога станете комисари, не вие а Москва ще определя външната политика на България”.

Произнесъл това, още на 22 юли 1921 г., в отговор на балгарофобо-Коминтерновците в Народното събрание! ... наследниците на които не са мирясали и до днес - както се вижда?!


... НЕ, няма грешка ГЕТ, СЪВСЕМ УМИШЛЕНО ДАВАМ ЗА ПРИМЕР ИВ. ПАСТУХОВ ...

А, Кр. Пастухов е просто пророк ... политик истински който анализирйки събитията на момента вижда бъдещето.
цитирай
28. getmans1 - Нека всички го гледат, как цитира ...
18.09.2019 23:33
starforlife написа:
Нека всички го гледат, как цитира линкове в заглавието на коментара както охранителя (тоест, аз) го е научил.


... СТАР, на тоя наглоста е толкова голяма, че не си заслужава и това време което му отделям ... целта му е да ми съсипе постинга и така да помогне на дружката си.

Колкото до ВВ1951, би трябвало да си разбрал, че е кръстен ама нелегално ... пък и по него време кой е тоз дето ще се опълчи на Славчо Трънски ... Голкичкият ни „другар„ сам не се усеща, че сам си го вкарва с тия признания.
Аз съм кръстен в черквата ама тогава нашите още не са биле кооперратори и е нямало как да им се въздейства ... пък и по нашенско комунистите не са биле чак таквиз изроди... иначе, в селото е имало членове от всякакви партии.

„Задръстения Делиорман„ в същност не е бил ни най-малко задръстен ... защото кой е бил задръстен си пролича по-късно и особено след 89-та ... пример за това е Сверозапада и онези райони където имаше запустели земи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6051734
Постинги: 2726
Коментари: 26374
Гласове: 9598
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031