Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02 23:56 - ВЯРНО. ТОЧКА ....
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 368 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 19.02 07:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                   * * * * * 


image


https://m.censor.net/ru/news/3474119/segodnya_utrom_okkupanty_rasstrelyali_dvuh_ukrainskih_voennoplennyh_v_polose_otvetstvennosti_osgv_hortitsa

                 ВЪВ ЛИНКА, УБИЙСТВО НА ПРЕДАВАЩИ СЕ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ

                                                                      * * * 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. syrmaepon - Злокобно
19.02 00:39
къде е краят - не се вижда....
цитирай
2. getmans1 - Някъде там ... ако долното е вярно;
19.02 00:53
" ПРЕЗ 1865 г., Карл Макс пише писмо до своя другар Фридрих Енгелс,в което четем следното абсолютно „русофобско” твърдение: "Русия е име узурпирано от московците. Те не са славяни и въобще не принадлежат към индо-германската раса. Те са натрапници, които трябва да бъдат прогонени на изток от Днепър и по-далече.”
Написаното от Маркс естествено впечатлява Фридрих Енгелс и той решава сам да провери как стоят нещата. И стига до следния извод: "Европа има само една алтернатива: или да се подчини на варварското иго на славяните, или окончателно да разруши центъра на тази враждебна сила - Русия...". Но, за да бъде парадоксът пълен, днес в Русия има град носещ името на Енгелс, при това административен център.
А Карл Маркс има издадена книга със заглавие „Секретната дипломация на XVIII век” (Лондон, 1899 г.), в която надълго и нашироко обяснява що за орда са били московците.
В нея е написано: „Московия (Русия) е плащала данъци на кримския хан, неин суверен и правоприемник на Златната орда чак до 1700 година. Московският цар е посрещал кримския посланик извън границите на града, качвал го на коня си, а той пешком, водейки коня за юздата го отвеждал в Кремъл, поставял го на трона, а самият той коленичел пред него.”
Преди повече от 150 години не кой да е , а точно Маркс съветва, да се прогонят руските „натрапници” на изток от Днепър. Каква велика ирония!Едно от божествата на болшевиките,теоретикът на извратения им комунизъм, призовава за прогонването им на изток от Днепър,че и по-далече. "
цитирай
3. syrmaepon - "Едно от божествата на болшевиките"
19.02 01:20
Болшевиките, като интернационалисти, изобщо не се интересуват от историята, особено на империята. Особеността на руския болшевизъм се състои, че унищожава абсолютно всяка памет за миналото - като по Оруел. За разлика от останалите социалисти включая и нас, които все пак тачат историята си и даже грандиозно чествахме 1300 години. И точно сегашната власт търси исторически мотиви за "собирание земел".
Моето впечатление, че в главите на руснаците е пълна каша, повечето страдат по социализма, СССР, защото смятат , че са ги уважавали, мразят олигарсите защото ги крадат, но са запазили манталитета на крепостните, които думата на господаря не пресичат. Толкова много грешки една върху друга - няма оправяне.

Не беше задължително идеологията да е свързана с панславизма. Той е бил необходим до време. Московската държава има своя история и може би един ден , в нормално училище, децата ще могат спокойно да изучават миналото си. Каквото и да е то.
цитирай
4. syrmaepon - Аз не свързвам Маркс с руските болшевики и Ленин
19.02 01:23
Но по някаква приумица, това е влязло в оборот. Извлечена е разбира се основата - класовата борба, а останалото, както винаги удобно се замита.
цитирай
5. getmans1 - Е, ...
19.02 07:33
... разбира се, че Маркс не е писал и развивал философията си за, и изключително Русия и руските условия но смятам за нормално човека, дори и държава да се съобразява с мнението на околните в опредени граници.
Иначе си мисля, че с доста от постулатите на философията му доста са злоупотребили.
Всякакви размишления а не дай си Боже критика се приемаха с "революционното "К'ъв си ти бе, че да оспорвш Мркс и Ленин!?!".


syrmaepon написа:
Но по някаква приумица, това е влязло в оборот. Извлечена е разбира се основата - класовата борба, а останалото, както винаги удобно се замита.

цитирай
6. getmans1 - Добавих линк ...
19.02 07:59
... Линка е от сайта " цензор.нет " ... Сгоден начин да се види и опровергае методичката, че в Украйна няма терор, демокрацията и критиката към управляващите са напълно реални.
цитирай
7. dobrodan - На тия руснаци всичко им е сбъркано,
19.02 09:23
Ленин - педераст, Сталин - педераст, Петър Велики и той...
Какво нормално нещо да очакваме от тях?
С конкурс ли ги избират все вманиачени психопати начело на държавата си?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6194135
Постинги: 2786
Коментари: 26728
Гласове: 9716
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930