Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02 20:52 - А бре, чудо са чудА ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 356 Коментари: 10 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                 * * * * *
                                           ЗАЩО ВСЕ РУСИЯТА ПРАВИ

                              НАЙ - МОДЕРНИТЕ И МОЩНИ ОРЪЖИЯ А,

ПЪК НАКРАЯ ВСЕ ХАМЕРИКАНСКО ВеПеКа ПиЧЕЛИ ОТ ВСЯКА ВОЙНА ?!


                                                                    * * *



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vencivaleri1951 - Това не е истина
25.02 21:13
И американският оръжеен бизнес и руският печелят Американците повече защото имат три пъти по голям числен състав на армията , многократно повече военни бази и строго подчинено НАТО , чиито членове преимуществено купуват американско оръжие и боеприпаси впрочем от боеприпасите се печели най много
А въпросът ти ще е актуален ако попиташ Защо американците имат най-мощният ВПК,
а руснаците почти във всяка война печелят Като намериш правилния предлог нещата се връзват
цитирай
2. vmir - Защото никой друг освен путлер, Шойгу и мошеник1951 не разбира от оръжия.
25.02 21:54
И купуват хамерикански боклуци вместо руSSкие аналоговнети. Но след Авдеевка вече ще разберат кой е шефът и тогава ни чака такъв живот, че и африканските аборигени ще се избият за Сармати и Кинжали.
цитирай
3. getmans1 - :):):) ...
25.02 22:25
... Колкото аФторитетно толкова и неадекватно изказване.
А, най-смешното е, че това е текст-пародия точно на твое изказване, просто ме домързя да потърся съответният "коректен цитат" но, споко не си и само ти.

На село съм, поизморен съм и без компютър с телефона толкова а, иначе темата е благодатна и показва ... кой в същност "дрънка" дрънка оръжие - тема от половината ми живот до сега.


vencivaleri1951 написа:
И американският оръжеен бизнес и руският печелят Американците повече защото имат три пъти по голям числен състав на армията , многократно повече военни бази и строго подчинено НАТО , чиито членове преимуществено купуват американско оръжие и боеприпаси впрочем от боеприпасите се печели най много
А въпросът ти ще е актуален ако попиташ Защо американците имат най-мощният ВПК,
а руснаците почти във всяка война печелят Като намериш правилния предлог нещата се връзват

цитирай
4. getmans1 - И не разбират от " дрънкане на оръжие" .... пък и няма ПРАВДА да го каже и РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО няма
25.02 22:35
vmir написа:
Защото никой друг освен путлер, Шойгу и мошеник1951 не разбира от оръжия.
И купуват хамерикански боклуци вместо руSSкие аналоговнети. Но след Авдеевка вече ще разберат кой е шефът и тогава ни чака такъв живот, че и африканските аборигени ще се избият за Сармати и Кинжали.

цитирай
5. syrmaepon - Не се чуди )))
25.02 23:44
Хвалбата не е като реалността. А пък и всяко оръжие има слабо място. Най-важен е духът на хората...
цитирай
6. vmir - И мошеник1951 чудо се чуди защо германската министърка нарича "държавен тероризъм"
26.02 03:17
държавно поръчково убийство в чужда държава, вместо да дава препоръки за екзекутора да бъде удостоен с държавна награда и направен депутат. А се бара парче юрист...
Ами много просто - защото "руSSия никъде не свършва" и следователно убитите колеги на убиеца им са били не терористи на чужда територия, а според него патриоти и славни защитници на родината.

Останалите му чуденки са продукт на същата причина, той изобщо не е чуждестранен агент в България, а подривните му дезинформации и провокации срещу правовия ред в ЕС и България са патриотично дело. От което пък отпада чуденката с какъв акъл се бара ташачест, след като върши агентурната си дейност уж от неразбиране на законите и уж от разсеяност не забелязва границите на държавите (освен "безграничната" руSSия).

Друг пък боледуващ от остра мозъчна недостатъчност привижда оставка на Буданов заради смъртта на Навални. И замесва Делиормана и Хисаря, сякаш те са били отговорни за условията в които е държан Навални.

путлерови безгранични пидери, Сър!
цитирай
7. starforlife - Ами, Радо, чудене сА чудиш, защото не слушаш (като някои) руssкия идиот Алексей Журавльов.
26.02 07:08
"Една "Сармат" Британските острови са съществували някога, Британските острови вече не съществуват. Говоря сериозно".

Виж този, който говори как другите живеят тук, а е клекнал на постинга ти цели 6 (шест) минути след публикуването му как не се чуди, а унищожава цяла Великобритания само с една ракета?!
Сутринта забрави само скромно да добави, че от Калининград до Лондон същата се дистрибутира за 202 секунди.
Ама това е от пословична скромност.
Иначе би ни запознал (аФторитетно) как трябва да му мисли Париж с време за доставка на жадувания руssки мир от 200 секунди, а Берлин пък с неговите 106 секунди живот нЕма време да бъде ожален.


ПС от "слабия географик", т.е. моя милост:
От пограничните райони на вече членката (ПО НЕЙНА МОЛБА) на НАТО Финландия до Санкт Петербург са само 170-180 км. Но жалеещият целия руски народ (че и украински - че и украински) зажалил (само) Моssква с нейните 900-1000 км. отстояние.
Дааа, руssкото ВПК произвежда прогресиращ идиотизъм.
цитирай
8. starforlife - Уф, Звънци, извинявай! Минутите били 4 (четири), а не 6. Как те обидих, значи!
26.02 07:35
цитирай
9. vencivaleri1951 - Гоче, аз съм пенсионер и карам 72 годишнината си.
26.02 16:41
не събирам повече от 100 часа работа на месец средно Работя един път да не се затворя в съвсем тесен кръг от роднини и приятели и второ защото не ми стигат парите за достоен живот. Тоест остават ми свободни около 600 часа месечно за други занимания Ако обърнеш внимание/ати ме следиш/ и си коректен то ще видиш , че аз влизам основно в два , три блога -единият е на Гетьо И то не е да се заяждам, а да коментирам неща които ме интересуват и да оспоря неща с които не съм съгласен ти влизаш да скандализираш. Ти живее със и за сканадала. И то е защото характерът ти, визията ти за полезност , опитът ти , нямат аргументи за какъв и да е позитив
И когато съм ти казвал , че клечиш за поредния сканадал, то ми е био непонятно, как мъж в трудва и плодотволна възраст бе по цял ден в блога , а както споделя твой почитател и в други сайтове Аз съм бил на 50 и тогава съм работел над 300 часа защото отглеждах семейство и не исках да му липсва каквото и да е. Учили са каквото и където искат, а това е скъпо , много скъпо перо Оказа се , че инвестицията в толкова работни часове си заслужава напълно И пак съм бил срадна ръка човек, с административен персонал до 20 души. Тогава и не съм си мислил за постоянно присъствие в сайт, още повече и че рядко пипах компютър-основно за игри чат , или кореспонденция" на 4 очи"
А ти си преуспяващ програмист и предприемач, на високи позиции, борсов спекулант, интересуваш се и от имотния пазар, колекционер И човекът занимаващ с всичко това , се дърля днес с пенсионера венци, или вчера отива на дуел с блеки от София в русе-това е ден за губене и тогубенето/ не е да заведеш приятелката си сред природата, ако щеше сам да разпуснеш сред нея, да се видиш с приятел от когото претрупаното ти ежедневие ге е отделило Да посетиш баща си...Защото такива обикновени човешки дреболии са фактически недостъпни за човекът за който се представяш Аз съм много далеко от такива хора, но работя за тях и общо взето с дни чакам да им се открие прозорец, да обсъдим нещата за които са ме наели След това профилът на такъв човек за какъвто се представяш е невъзможен с твоя профил След това един сериозен предприемач никога не излиза от темата, а ти връщаш в различни теми твои мисли, настроения, истерии от минал период Един предприемач търси винаги взаимно разбиране, ти си препрядствие за всеки възпитан диалог Твойто амплоа е кресчендото, дори ако ще трябва да пееш приспивна песен
По темата Сащ имат безспорно най голямата и най силната армия. Техният Военнопромишлен комплекс
е най мощният и най обезпеченият с финанси и човешки ресурс И тук няма никакъв спор Те преъзхождат като количество навсягъде руснаците-земя, вода, въздух Руснаците обаче са по напред в ракетостроенето и вероятно в подводния флот като качество, а в ядрените бойни глави имат паритет
Тоест в ена евентуална война Русия в голямата си част ще бъде унищожена, но и тя ще унищожи противника си Става въпрос за САЩ Европа е толкова уязвима и неготова, че е без вариант за оцеляване
Една Северна Корея, която като икономика и стандарт е на светлинни години от Япония и Корея, е в състояние да ги унищожи, а да вкара глави и в САЩ
За това е абсолютно безсмислено да си мерят пишките ядрените държави Ядрена държава не може да бъде победена



starforlife написа:
цитирай
10. vmir - Малиииии, че той бил един добре изглеждащ дядо, зает само с кучета и внучета,
27.02 03:51
пък аз да го взема за злостен българомразец и кремълски подривник на български и европейски закони. Ай, ай, ай, как за малко щях да вкарам невинния човечец в концлагера в Белене да чука камъни или да го дадат за храна на прасетата... Посипвам си главата с пепел.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6196524
Постинги: 2786
Коментари: 26728
Гласове: 9716
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930